Zuid Afrika Safari

Uniek, veelzijdig, een avontuur , zoiets heb ik nog nooit meegemaakt…… Dat zijn maar enkele citaten die wij vaak te horen krijgen. Klopt ook want onze Zuid Afrika reis is ook uniek. Anders dan anderen gaan wij eropuit en hebben natuurlijk veel meer aandacht en tijd voor de dieren en de natuur. Want dat zijn wel 2 zaken die bij ons absoluut boven aan staan.

The Big 5….. absoluut en nog veel en veel meer

UNIEKE  14 DAAGSE ZUID AFRIKA SAFARI 

Waarom met FotoClass?

Bij alle gamedrives hebben we onze eigen twee open jeeps ter beschikking met onze eigen rangers. Omdat we alleen met onze eigen groep zijn hebben we alle tijd om te fotograferen en natuurlijk ook te genieten.
Er zijn twee instructeurs/ reisleiders mee die ter plekke kunnen helpen en tips geven op gebied van fotografie en alles eromheen voor je regelen.

Deze reis juist voor iedereen geschikt, beginners en gevorderden. Daarnaast zijn niet-fotograferende partners ( mede reizigers) ook welkom om samen met jou te genieten van deze bijzondere reis. Wedden dat zij ook de safari van hun leven gaan maken? 

Inbegrepen:

 • Vlucht Amsterdam – Johannesburg v.v.
 • Overnachtingen op basis van half pension
 • Alle transfers
 • Eigen jeeps met eigen rangers
 • Gamedrives ’s ochtend en ‘s avonds
 • Gamedrives hele dag
 • Buschwalk
 • Panoramaroute
 • Incl. alle entreegelden
 • Bijeenkomst vooraf en nadien bij FotoClass
 • Begeleiding door twee instructeurs/ reisleiders FotoClass

Niet inbegrepen:

 • Reis- en Annulerings verzekering
 • Niet genoemde maaltijden  / drankjes
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Vaccinatie’s DKTP / Hep A 

Samenstelling:

 • 10 reizigers
 • 02 instructeurs/ reisleiders FotoClass
 • 14 dagen

Datum:

In verband met de recente Covid Pandemie hebben wij besloten deze reis voorlopig niet aan te bieden. Zodra wij het veilig achten plannen we deze uiteraard wederom.Heb je interesse? Geef je dan geheel vrijblijvend op doormiddel van onderstaande lijst. Zodra we meer informatie hebben nemen wij contact met je op.

Prijs:

 •  

Wij zorgen altijd voor de scherpste prijs voor de hoogste kwaliteit

Doordat wij samenwerken met AV Tours ga je natuurlijk verzekerd en veilig op reis omdat men aangesloten is bij SGR. Facturering vindt plaats door AV Tours. Zij nemen de administrative afhandeling voor hun rekening. Je krijgt daar tijdig bericht van per mail.

Scroll naar beneden voor de reis in vogelvlucht

De reis in vogelvlucht

We beginnen deze unieke reis in Mapesu private nature reserve waar we zelfs 2 maal daags ( ochtend en avond) al meteen op Game Drive gaan. We verblijven hier 3 nachten waarbij we ook een rivercruise en een nightdrive meemaken. Vervolgens gaan we naar  Ximongwe River Camp Op de weg daarheen rijden we langs de Waterberg, pittoreske Magoebaskloof naar Tzaneen en uiteindelijk naar Parsons Nature Reserve. De accommodatie is gelegen aan de oevers van de olifantsrivier. Terwijl we op het terras zitten hebben we zicht op de krokodillen en nijlpaarden in het water en komen de olifanten en giraffen aan ons voorbij.

Vanuit daar gaan we op ochtend en avond safari. Natuurlijk gaan we op zoek naar al het wildlife maar hoe bijzonder is het wel niet de mooi gekleurde Lilac Breasted Roller of de bijeneter te zien. Zien we gieren op hun nest, een Bateleur hoog in de lucht of een kleine zebra drinken bij zijn moeder? Je gaat het zelf meemaken…..

Vervolgens gaan we naar Wild Dogs Safari Lodge ( ook drie nachten maar liefst). Deze locatie ligt middenin het Greater Kruger Park. Vanuit daar gaan we op ochtend- en avond gamedrives en een bushwalk in Manyeleti Games reserve en zelfs een volle dag in het Krugerpark. We lunchen daardoor ook midden in het Krugerpark. Daarnaast hebben we  soms tijd om te genieten van deze mooie omgeving, te relaxen in het zwembad of op zoek te gaan naar de kleine dieren om ons heen.

Via de Panoramaroute met de beroemde potholes van Bourke’s Luck , de drie rondavels aan de Blyde Rivier en watervallen gaan we naar Hazyvieuw en verblijven we nog 2 nachten in Perrys Bridge. Nog een keer het Kruger park in vanaf een andere zijde want het kan niet op.

De volgende dag is het tijd om weer naar huis te gaan nog even lekker chillen met een late checkout, souveniers misschien en dan zit het erop. 

Aanmelden voor Zuid Afrika Safari

Straatnaam en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Let op dat je de namen exact vermeld zoals geschreven staat in je paspoort/ ID
//
Vul hier de reis in waarvoor je wilt inschrijven
Vertrek datum zoals aangegeven in de omschrijving
Waar moeten wij rekening mee houden? Denk daarbij aan bv. diëten/ allergieën ?

Bekijk alle fotografie reizen

Eén reactie op “Zuid Afrika Safari

 1. L.S.

  Ik word graag op de hoogte gehouden van of en wanneer de fotografiereizen naar Zuidelijk Afrika weer doorgaan.

  Met vriendelijke groet,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *