MasterClass IV Samen tot perfectie

Direct inschrijven

Onze MasterClass is ondertussen een fenomeen geworden. Enorm leerzaam en uitdagend waarbij we dan ook echt net even dat stapje verder gaan om je onontdekte talenten naar boven te halen. 


Bizar leuke opdrachten waarvan je zeker nooit gedacht had dit te kunnen

Laat je verrassen door wederom 4 nieuwe unieke uitdagingen…….
2 weken voor aanvang ontvang je van ons al een opdracht.

Groep start :

 • Nog niet bekend

 Tijd:

 • 19.30 – 21.30 

 Prijs:

 • € 125,00 

Schrijf je nu in voor MasterClass IV

Bekijk alle fotografie cursussen

3 reacties op “MasterClass IV Samen tot perfectie

 1. Net Masterclass IV afgesloten. Een erg leuke en leerzame manier om beter te leren fotograferen. Je leert enorm veel van de feedback op je eigen foto’s en die van anderen. Fijn dat iedereen op zijn/haar niveau wordt beoordeeld qua feedback. Iedereen wordt uitgedaagd om dat stapje meer te maken.

  Ook erg leuk om meer out-of-the-box te leren denken, Is nog wel lastig; in het begin zat ik nog vast aan mijn eerste plan en vond het lastig om dit los te laten, als mijn eerste plannning toch niet zo goed uitkwam. Maar al doende, steeds meer geleerd om me heen te kijken en nieuwe mogelijkheden te zien. Nu, als ik ergens loop, zelfs zonder fototoestel, herstel camera ;-), dan zie ik mooie fotobeelden.
  En leuk om te zien hoe iedereen de opdrachten interpreteert. Inspireert weer toch andere mogelijkheden.

  And last but not least; erg gezellig en veel lol gehad! Op naar de volgende Masterclass!

 2. Maandag MasterClass IV afgesloten, weer heel veel geleerd. de soms pittige opdrachten waren weer een hele uitdaging. Enorm veel geleerd weer dank Peter en Thea voor de adviezen en voor de ideeën en feedback, en medecursisten bedankt voor de vele creaties die voorbij zijn gekomen ook weer nieuwe ideeën. Op naar MasterClass Pro 🙂

 3. MasterClass IV is wederom een zeer leerzame en uitdagende MasterClass. De opdrachten zijn weer net iets pittiger met nieuwe technieken die je moet toepassen, waardoor je jezelf steeds weer wilt overtreffen. Dit zorgt ervoor dat je weer veel ervaring opdoet. Het nabespreken van de foto’s is erg interessant, gezellig en leerzaam. Het laat je andere ideeën van de opdracht zien en daardoor heeft iedereen wel weer andere foto’s. De tips van je medecursisten en van Peter en Thea zijn erg fijn! De sfeer is erg gezellig en voelt als thuiskomen. Ik heb veel creatieve ideeën uit kunnen werken door de goed uitwerkte opdrachten van FotoClass! Bedankt en tot ziens bij Masterclass Pro! Zin in!

De reactiemogelijkheid is uitgeschakeld.