MasterClass VII In the Picture

Zijn we nog niet door de verschillende opdrachten heen? Welnee we hebben nog genoeg uitdagingen, belevenissen en avonturen te beleven samen hoor.

Dus… maak je borst maar nat voor deze versie.

MasterClass VI Guilty Pleasures

En nog veel meer uitdagende, verrassende en unieke opdrachten die je bij deze MasterClass te wachten staan. Denk daarbij aan bijvoorbeeld product, journalistiek, technische en een vrije opdracht

Zie-Zoo

fotograferen van dieren is ( laten we eerlijk zijn ) in het wild natuurlijk het allermooiste. Maar dat gaat natuurlijk niet altijd en het als het wel lukt, want je bent in de natuur of zelfs met ons in Afrika, dan is het vaak best lastig de juiste technieken daarvoor toe te passen.

Architectuur/ Urban fotografie

Hoe leuk is dan om eens niet te winkelen ( wat ook leuk is natuurlijk) maar om het leven in een stad eens vast te leggen met je camera.Urban

Puntjes op de i

Je kent het wel, je fotografeert al wat langer maar de laatste tijd verslonst het een beetje. Of je bent best aardig bezig, de basis begrijp je wel maar je wilt het wat verder uitdiepen.

Færøer Eilanden

Als je dol bent op natuur, adembenemende landschappen, magistraal licht, Papegaaiduikers, Jan van Genten en nog heel veel meer……… Dan moet je met ons mee naar de Færøer eilanden

Cursus Fotografie

In 4 weken tijd leren wij je alles om mooi en beter te kunnen fotograferen met je eigen camera. Uiteindelijk fotografeer je alleen maar in de manuele stand.

Serengeti Safari Tanzania

Geniet van de eindeloze grasvlaktes in de Serengeti en ervaar de sprookjesachtige bossen van Lake Manyara. Sta versteld van het vele wild in de Ngorongoro krater en de mooie landschappen.Volop fotograferen en beleven zoals je Afrika nog nooit hebt beleefd.