FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

He FotoClass crew,

We zijn weer thuis gekomen na een gezellige week Oostenrijk. We hebben weer veel over fotografie geleerd deze week. En ook een woordje van dank voor Dick, uitstekende verzorging. We zijn niks te kort gekomen. Maar ook dankzij onze reisgenoten zat de sfeer er al , vanaf de aankomst dag, gelijk goed in. Mede dankzij jullie en natuurlijk de Fotoclass crew hebben we een super leuke, gezellige, leerzame, ontspannen "vakantie" gehad.

Groetjes Niels & Marie-José.

Niels & Marie-José27-05-2012 13:16

He Peter en RobbertWas weer erg leuk gezellig en leerzaam de workshop portret fotografie.Groeten Niki en Susan.

Niki van de laar16-05-2012 20:32

In april de basiscursus gevolgt. Erg leerzaam en rg gezellig! Vooral met de buitendag veel opgestoken en maak nu alleen nog maar foto's op de m-stand.
Afgelopen donderdag de masterclass gevolgd. Eerst even een kleine opfrissing van de basiscursus en toen weer nieuwe dingen geleerd. Het kan niet op ;-) haha.

Peter en Robert super bedankt ennu....tot de volgende workshop!! :-D

Gr. Anita

Anita14-05-2012 21:16

Tijdens de masterclass weer veel opgestoken. De theorie van de basiscursus opgefrist. Daarna geoefend. Afgelopen zaterdag veel profijt van gehad tijdens onze verenigingsdag.
Allesm op de M-stand gedaan en ook nog leuke foto's geschoten.
Het was erg leerzaam en gezellig.

Riet14-05-2012 10:37

In 1 woord: GEWELDIG!!! Ik heb nu de basiscursus gedaan en afgelopen dinsdag portret. Wauw, wat kun je toch veel leren in die paar weken. Ik ben mn toestel heel anders gaan zien, maar vooral ook de omgeving. Alles is nu een uitdaging om te fotograferen. Ik ga druk verder met oefenen en hoop binnenkort mn droom te kunnen verwezelijken! Ontzettend bedankt voor jullie leuke maar vooral goede uitleg, ook het geduld haha. Jullie zijn een TOP team! 

Chantal van de Sande12-05-2012 20:55

Heren van FotoClass: jullie hadden het gisteren weer perfect voor elkaar. Prima lesinhoud (wat theorie, wat praktijk), prima locatie, prettige sfeer, vakkundige en hulpvaardige uitleg, prettig tijdstip.... echt een aanrader voor iedereen die zijn toestel NOG beter wil leren kennen en nieuwe mogelijkheden wil ontdekken. Bedankt.

teuntje11-05-2012 20:14

Gisteravond erg leuke en leerzame MasterClass gedaan! Op naar de volgende workshop. Ze zijn altijd: Leuk, leerzaam en prima betaalbaar!

Susanne Holman11-05-2012 15:41

Bizzy weekje geweest, dinsdag portret fotografie en vandaag Masterclass.Weer heel veel geleerd, zeker vanavond.Beetje theorie om het weer op te frissen en te verfijnen is altijd weer fijn.Kei bedankt heren voor de leerzame avond en de gezelligheid.Tot de volgende keer maar weer.Groetjes Sonja

Sonja van der Burgt10-05-2012 23:46

Hoi Peter (& Robert), wat een superworkshop heb ik gehad!! Het was ontzettend leerzaam, heb mijn toestel goed leren kennen. Wat zo leuk is aan deze workshop is dat je heel veel leert in een zeer korte tijd, in een goede sfeer en de humor ontbreekt ook niet. Bovendien is zo'n outdoordag een goede aanvulling voor het theoretische gedeelte, heb een toppie dag gehad. Kortom ik kom zeker nog eens terug voor een andere workshop! Nogmaals bedankt! Groetjes uit Uden.....

Petra Hesseling07-05-2012 22:34

Voor al die mensen die twijfelen om de cursus fotografie te volgen, niet meer doen maar gewoon inschrijven; erg leerzaam, in korte tijd toch nog veel kunnen leren, humorvolle lesprogramma's, deskundige uitleg. En dat had ik voor mezelf, die al vele jaren fotografeert, niet verwacht. Camera-techniek helemaal toegespitst op de praktijk; felle zon; grijs weer in de avonduren, regenweer. Alles komt aan bod. Verrassend, verfrissende cursus. Enthousiast team. Goed geregelde outdoordag. Helemaal TOP. Tot ziens.

Rinus van der Heijden07-05-2012 18:18

[1]      «      67   |   68   |   69   |   70   |   71      »      [72]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken