FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Hoi hoi,wat was het weer een heerlijk dagje.Een dagje naar de dierentuin.Ontzettend veel geleerd en bijna alles in de m stand gefotografeerd.net de foto's bekeken en er zijn er maar een paar niet scherp.de belichting daar valt af en toe nog wel wat over te zeggen maar al doende leert men.Op naar de workshop portret fotografie.ga zo door heren het was super gezellig en geregeld.groetjes sonja:-D

sonja vd Burgt21-04-2012 21:51

Ik heb de cursus met zeer veel bewondering gevolgd!
Met veel humuor ering, zeker de laatste les.:-)

Ik ben al gevorderd in Astrofotografie, maar dagfotografie is toch weer net iets anders. Mijn site: www.twanbekkers.jouwweb.nl

De band tussen de Canon 1000d en mij is een stuk beter geworden.
En pak hem er nu nog sneller bij! Deed ik al, maar nog op de groene stand.[worried]

Bedankt!

Twan Bekkers11-04-2012 16:39

Zeker een leuke cursus geweest, erg veel geleerd en ook erg leuke groep van jong tot oud ;-)

Enig idee wanneer de workshop portretfotografie komt?

Groetjes Ilse

Ilse van Bergen02-04-2012 19:23

"Anders" fotograferen en "Houd Het Simpel" is een stuk duidelijker geworden, en ook het werken met mijn camera.
Eigenlijk te gek wat jullie mij in een paar lessen bijgebracht hebben.
Maar er is nog veel te leren, dus tot de volgende "workshops".
En geweldig bedankt natuurlijk.

Michel Heesbeen25-03-2012 23:59

Wat een super leuke cursus! Jullie zorgen ervoor dat het boeiend blijft, jullie humor daar hou ik van!! Erg veel geleerd in een zeer korte tijd. Jammer dat het alweer voorbij is.

Claudia de Vroege24-03-2012 19:52

Ochhhhh wat jammer, alle geweldige complimenten die jullie in het verleden gekregen hebben vanwege jullie ongelooflijk leuke en professionele manier van cursus geven zijn weg :-STja, en dat weer opnieuw te doen......;-)

Vincent23-03-2012 16:48

Ik sluit me volledig aan bij het bericht van Hans. Ook ik fotografeerde uitsluitend in de automatische stand. Dit is gelukkig verleden tijd. De cursus werd ontzettend leuk gebracht en ik heb er veel van geleerd. Ik ga ook zeker nog workshops volgen.De outdoordag was ook super. Echt leuk om te zien wat voor mooie foto's er uit zijn gekomen.  

Sharon Dikmans23-03-2012 14:23

Gisteren de cursus afgerond. Super wat die “gasten”je in zo’n korte tijd kunnen leren. Hun enthousiasme is geweldig. Persoonlijke aandacht, veel kennis van zaken. Veel handige tips gekregen en ik ga er zeker terugkomen om workshops mee te doen. Voor mij nooit meer de stand “automatisch” op mijn toestel, omdat ik vanaf nu zelf bepaal hoe mijn foto eruit komt te zien.   Voor mensen die nog niet weten welke fotografiercursus ze zullen gaan volgen………….. NIET MEER TWIJFELEN: Inschrijven bij Fotoclass, daar krijg je geen spijt van!
 
Hans Coolen
 

Hans Coolen23-03-2012 11:02

Well done! Vorig weekend nog een topdag gehad in Duisburg met een leuke groep cursisten en twee uitstekende begeleiders ;-). Kom zeker ook nog een keer de portretfotografie workshop volgen!

Giedi18-03-2012 12:06

Wat een gave site! Geeft een goed en compleet beeld wat jullie de cursisten te bieden hebben. En jullie kennende komt dat helemaal goed! :-) Ik kan het iedereen aanraden!!!

Melanie Janssen17-03-2012 21:29

[1]      «      66   |   67   |   68   |   69   |   70      »      [70]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken