FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Hoi Thea en Peter. Wat ben ik blij dat Wendy mij mee vroeg naar IJsland terwijl ik helemaal niet met een fototoestel rond liep heb ik genoten met mijn filmcamera waar ik in het begin zomaar wat mee deed en nadien veel lol mee had. Wat een geduld hebben jullie met uitleggen hoe je het beste een foto kunt maken ik zag verschillende standjes voorbij komen. Ook heb ik genoten en veel gelachen met de alle reisgenoten voor al was het mooi op de berg met zijn allen om noorderlicht te zien iedereen was in rep en roer. De rijstijl van Peter was ook heel fijn toen we naar de gletsjer gingen mijn nierstenen zijn nu voorlopig weg. Thea en Peter harstikke bedankt voor al jullie aandacht voor de mooie uitzichten maar ook als ik weer eens onderuit ging. Ik zou zo weer meewillen,wie weet.Groetjes Marian

Marian Smulders28-10-2018 18:04

Afgelopen week (20/27 oktober) ben ik met Fotoclass naar IJsland geweest. Wat een geweldige ervaring. Buiten de prachtige natuur heb ik erg veel geleerd en heb de laatste dagen niet meer op de automaat gefotografeerd. Nu wordt het nagenieten en alle foto's uitzoeken. Bedankt Peter en Thea voor de onvergetelijke ervaring, het is zeker voor herhaling vatbaar en wat hadden we een super leuke groep.

Dicky Weidema28-10-2018 11:07

Wat een Prachtige week hebben we er weer op zitten in ijsland wat een mooie omgeving . ik heb genoten van deze mooie reis en dan ook nog een week met van alle weer soorten mee te maken van zon tot regenboog en van water tot aan ijsbergen en gletsers echt wat is dit een mooie reis weer geweest ben nu aan het nagenieten van de deze reis met op de achtergrond de foto's en de muziek die in de auto's werden gedraaid echt genieten.

Bedankt Peter en Thea.
Top.

Mark de Kruijf27-10-2018 19:47

IJsland Fotografie Expeditie:

Van 13 t/m 20 oktober 2018 ben ik met Peter en Thea opweg geweest naar Zuid-IJsland en ik moet zeggen dit was echt een geweldige reis!!! Ik kan niks anders zeggen :)

Ik vond het in het begin wel spannend, maar ze stellen je gelijk op je gemak. We hebben veel plekken bezocht en daardoor ook heel veel gezien in een korte tijd. Want wat is een week kort, zeg... haha
Het voordeel is wel dat ze exact weten wanneer en waar we moeten zijn, zodat we op de goede momenten, met als het goed is het goede licht, een mooie foto kunnen maken. Het landschap van IJsland is echt heel mooi en heel anders dan dat ik gewend was.

Helaas hebben we wel 1 gehele dag in het hotel gezeten wegens het slechte weer. Dit is zeer goed opgelost door FotoClass, want ze hebben een (mini-)cursus fotografie gegeven. Het blijkt dat dit echt een van de eerste keren was dat we een gehele dag in het hotel hebben gezeten. Daarnaast waren we ook een van de weiningen dat geen Noorderlicht heeft gezien. Daar baal ik dan toch wel weer een beetje van. De voorspelling vooraf waren aardig gunstig. Maar helaas was het vaak 's avonds te bewolkt. Zo zie maar weer dat de natuur niet te voorspellen is :s Volgende keer beter...

Hotels zijn goed en het is grappig om te zien dat het toch twee heel verschillende hotels zijn, met allebei hun eigen charme's. Ook de groep, van in totaal 10 man/vrouw, was echt top. Ik heb veel gelachen met ze. Ik wil hierbij zeker Peter en Thea (en de groep) hartelijk bedanken voor deze mooie reis en ervaring!!! :)

Dennis Schuringa26-10-2018 23:11

Fotografiecursus Compleet Oss:

Doordat ik een fotografiereis naar IJsland had geboekt bij FotoClass kwam ik ook in aanraking met hun cursussen/workshops. Daarbij zag ik dat ze ook een fotografie cursus aanbieden. Ik heb altijd een (basis)cursus afgewezen, doordat ik de theorie grotendeels wel snap. Maar doordat ik een vrij nieuwe camera heb waar ik nog te weinig mee geoefend hebt, leek me het toch verstandig om voor de reis nog even de theorie/praktijk te laten opfrissen. Ik moet zeggen, ik ben blij dat ik het heb gedaan.

Eerste avond was alleen theorie en dat was voor mij echt een simpele avond. Ik dacht 'als het zo doorgaat dan leer ik er weinig bij'. Maar bij de tweede theorieles, kwamen toch al weer een aantal extra tips voorbij. De week erop en vooral ook tijdens de oudoordag heb ik echt veel geleerd. Je leert daardoor echt goed je camera kennen. Peter legt het zo goed uit dat iedereen het snapt en dat uiteindelijk ook iedereen op de 'M-stand' kan gaan fotograferen. Doordat ik nog te weinig geoefend had met mijn camera, gebruikte ik toch vaak de 'A-stand'. Maar vanaf nu is het ook alleen maar de 'M-stand' dat ik gebruik. Daarnaast, samen met de ijsland reis, is mijn fotografiehart toch weer sneller gaan kloppen. Het heeft even stil gelegen, maar wil er nu toch wat meer mee gaan doen. Dus ben al op zoek naar een nieuwe cursus/workshop ;)

Dennis Schuringa26-10-2018 23:06

net terug van een fantastische IJsland reis. Wat een schitterend eiland en Peter en Thea die ons de mooiste plekjes lieten zien. De groep was heel gezellig. Henk

Henk23-10-2018 11:44

Net terug van een fantastische reis naar zuid IJsland met een onwijs gezellige groep mensen. Peter en Thea bedankt voor het laten zien van al die prachtige plekken.

Janneke Boerhout23-10-2018 07:30

Vorige week ben ik met Thea en Peter van FotoClass en nog negen anderen een week in Zuid-IJsland geweest. We hebben een fantastische reis gehad, waarbij we veel hebben gezien en gefotografeerd. De sfeer was prima en dat kwam niet in de laatste plaats door Thea en Peter die naadloos in de groep pasten. We hebben één dag niets buiten kunnen doen vanwege het slechte weer. FotoClass ving dit prima op door een cursus fotografie te geven waar iedereen, beginner of gevorderde, wat aan gehad heeft. Het enige echte minpunt was dat we het noorderlicht niet gezien hebben vanwege de dichte bewolking in de nacht, maar daar kon FotoClass natuurlijk ook niets aan doen.

Rob Friederichs22-10-2018 23:20

In september zijn wij met Fotoclass naar Zuid-Afrika geweest. Wat een super geweldige reis.. het begint al als je met de bus naar de eerste lodge rijd. Het eindigt als je weer naar huis gaat.. alles was top.. een hele leuke groep mensen die begonnen als vreemden, maar eindigde als vrienden. We hebben gelachen, tranen met tuiten, maar ook onze emoties kunnen delen. Dankzij Peter en Thea, maar ook door de Rangers en toetje en toetje, hebben wij weer een top week gehad. Veel gezien, veel beleefd, veel gelachen, geknuffeld, en vooral enorm genoten. Een reis om nooit te vergeten.. Esther en Hans

Esther en Hans09-10-2018 16:54

Ik was ook mee naar Zuid Afrika en ik heb enorm genoten van deze reis. Alles goed geregeld, mooie plekken om te slapen, heerlijk eten en leuke, gezellige, grappige mensen in de groep. Complimenten ook voor Thea en Peter voor gewoon alles eigenlijk. Mijn buik- en kaakspieren zijn weer flink getraind door al het lachen.

En prachtige foto's hebben we allemaal kunnen maken. We maakten lange dagen, stonden om 6.00 uur bij de poort van het Krugerpark als het park open ging maar wat hebben we gave, vette dingen gezien zeg! En vergeet de deskundige rangers ook niet, nooit te beroerd om uitleg te geven of om de auto een tikkie naar voren te rijden voor het beste plaatje. Of toch weer iets naar achteren want er zit nog een takkie in de weg....

Of ik deze reis zou aanraden?? Absoluut!

Wilma02-10-2018 13:58

[1]      «      3   |   4   |   5   |   6   |   7      »      [72]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken