FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Na vier weken heb ik de basiscursus afgerond, en ik moet zeggen helaas. Ik heb een paar leuke avonden gehad en een gezellige outdoor dag. De lessen zijn goed te volgen en er zijn voldoende mensen die uitleg geven als je iets niet snapt of voor een gezellig praatje over fotografie en alles wat daar mee te maken heeft.

Ik kom zeker in de toekomst terug voor een cursus, workshop en/of hopelijk een mooie reis. Wil je graag meer leren over fotografie dan is dit een aanrader.

Bedankt Peter, Thea en Susan voor alle tips en tricks!

Christie Wildhagen07-02-2019 13:57

Peter & Thea, bedankt voor de leuke Masterclass III. De afgelopen weken veel geleerd en leuke avonden gehad bij jullie op de nieuwe zaak. Deel III was wel behoorlijk pittig, maar goed ook hier weer goede tips gekregen.

Tot de volgende keer, Jos H.

Jos Hoefnagels06-02-2019 23:11

Masterclass 3 leuk om met verschillende opdrachten uit je comfort zone te gaan. Uitdagend en divers. Weer veel geoefend en genoten van het fotograferen en gezelligheid. Txs Thea en Peter.

Esther van Grunsven06-02-2019 22:58

Leuke locatie zowel voor overdag als in de avond. Nog lang niet alles gezien en/of gefotografeerd. Bedankt en tot gauw. 👌

Jannet en Rien02-12-2018 23:15

Dank je wel Thea en Peter voor een geweldige dag in Duisburg!!! Wat is Urbex fotografie onwijs gaaf om te doen (vooral met mijn nieuwe camera)!

Tot de volgende keer!

Sandra02-12-2018 17:36

Helaas, mijn beginners fotocursus zit er weer op. Ik kan me nu niet meer voorstellen dat ik altijd met een standaard instelling heb gefotografeerd en enkel op de afdrukknop heb gedrukt (wel zag ik al jaren lang mijn man druk in de weer met een heel arsenaal aan apparatuur...). Behalve leren werken met het toestel is het ook goed rondkijken, spelen met licht en een hele uitdaging om een foto interessant te maken, juist door het simpel te houden. Kortom, wat is het moeilijk en wat is er nog veel te leren. Na een werkdag was het bepaald geen straf om naar de cursus toe te gaan, energie volop aanwezig bij Peter en Tanja en gebracht met een dosis humor. Alles iedere keer weer tot in de puntjes verzorgd, helemaal af. En vooral ook veel leren door te doen en te leren van eigen en elkaars gemaakte foto’s. AANRADER!

Maaike23-11-2018 14:57

Peter, Tanya en Susan het was een geweldige cursus, luchtig gebracht, duidelijk en gezellig op de koop toe :-)

Rianne van Teeffelen / Jan Lowissen23-11-2018 11:40

Peter en Tanja, dank jullie wel voor de leuke, leerzame en gezellige beginnerscursus. Grote pluspunt van Fotoclass: DUIDELIJKE uitleg, stap voor stap verder komen. Ik ben in elk geval zo door jullie geïnspireerd, dat ik zeker een vervolgcursus bij jullie ga volgen.
Dus: tot volgend jaar!

Dieke21-11-2018 22:10

Hoi,
Beetje laat,door het bewerken van de door mij gemaakte foto's tijdens de fantastisch mooie oktober trip naar IJsland.
Grandioos Thea en Peter,wat hebben jullie ons weer machtig mooie plekjes laten zien nu in het zuiden van dit mooie land.
Wat een fijne sfeer wisten jullie weer te creëren,iedereen had het fantastisch naar de zin.
Dit smaakt echt naar meer !!
Nogmaals heel erg bedankt voor de goede zorgen en deze machtig mooie ervaring,TOP !!
Vriendelijke groet,
Jan

jan Eggink15-11-2018 15:50

Peter en Thea
Bedankt voor de goede verzorging van de workshop
Colors of Nature
Het was weer gezellig perfecte weersomstandigheden
met de mist over het water en het mooie licht
En mooie foto's genomen
tot een volgende keer
groetjes Carla

carla06-11-2018 21:26

[1]      «      3   |   4   |   5   |   6   |   7      »      [73]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken