FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Masterclass I is afgelopen.

Peter en Thea, bedankt voor de leerzame masterclass!
Was leuk maar soms ook lastig maar iedereen heeft zijn best gedaan. Veel gelachen en zelfs ontroert doordat men durfde om ook een kwetsbare foto te laten zien. Geweldig hoe jullie dat van de cursisten los maken en hoe jullie daarmee omgaan.

En jullie pand is echt mooi geworden!!

Jacqueline van Haren-Uffing18-05-2018 11:53

Ha die Thea en Peter!

Wat heb ik weer een te gekke dag gehad vandaag in Antwerpen. Leuke opdrachten, locaties en weer ruim de tijd om met de camera aan de slag te gaan. Met het weer viel het uiteindelijk mee, een spetterbuitje aan het eind van de ochtend, maar hee....we zijn niet van suiker😜.

Daarnaast veel binnenlocaties bezocht, de hele dag in de weer geweest en nu lekker op de bank hangen en terugkijken op alles wat ik heb uitgespookt vandaag. Het was weer top geregeld👍

Margot Abelskamp13-05-2018 19:56

Peter en Thea, bedankt voor de geweldige reis!
De droom om wildlife te spotten is uitgekomen.
En deze reis onderscheid zich van andere safari's, er is namelijk "de tijd" om "overal" voor te stoppen. Want wat hebben we veel gezien zeg, van de big five tot de mooiste vogeltjes. En een live kill mogen zien, van het jagen totdat er niks meer over was van de prooi.
En tussen het fotograferen door, tijd voor gezelligheid en humor.
Ik had mijn systeemcamera mee en heb zeker veel bijgeleerd.
En wat fijn is een eigen jeep met ranger van begin van de reis tot het einde.
Ik heb genoten!

Thea Uijtendaal14-04-2018 06:49

Eerste X Tanzania
Tweede X Fotoclass

Lief fotoclass team, wat een geweldige reis.
Met recht een safari door de bush van Tanzania.
Ongelofelijk veel gezien, avonturen beleefd, veel nieuwe indrukken.

Echter is er ook een nadeel aan deze reis . . . je wilt nog een X.
Kleine groep, perfect vervoer, bijzondere overnachtingen, gezellig team. Kortom een reis om nooit te vergeten. Bedankt.

Jannet & Rien12-04-2018 19:32

Wat ik fotografeer(de) was sport en Urbex. Natuur of andere onderwerpen kwamen nauwelijks aan bod, ondanks de enthousiaste verhalen van Antonie. Na wikken en wegen heb ik de stap toch gezet. Met Fotoclass een fotoreis naar de Lofoten geboekt en na 1 dag was het enthousiasme grenzenloos. Wat heb ik veel gezien, genoten, geleerd!! Met een koffer vol foto's, een mooie ervaring rijker en geweldige herinneringen aan een geweldig mooie land kan ik alleen maar zeggen: Fotoclass, het was geweldig! De foto's spreken voor zich!

Peter Leijssen29-03-2018 21:16

Zaterdag 24 maart 2018 de workshop huwelijksfotografie gevolgd.
's Morgens eerst veel theorie gehad. Uitleg was zeer uitgebreid en erg duidelijk. Veel bruikbare en praktische tips meegekregen.
Na een prima lunch mochten we een bruidspaar fotograferen. Leuke mensen die precies deden wat je als fotograaf wenst. De theorie kon echt in praktijk worden gebracht. De hele dag door waren er drie begeleiders van Fotoclass aanwezig die antwoord gaven op al je vragen en ook aanvullende praktische tips gaven om het bruidspaar zo goed als mogelijk te fotograferen. Alles bij elkaar een prima cursus waarbij ik ontzettend veel heb geleerd. Zeker een aanrader als je echt met huwelijksfotografie aan de gang wil. Bedankt Peter en dames begeleiding.

Martin van der Steen26-03-2018 08:29

IJsland Go West,

Mijn tweede reis met FotoClass met Peter en Thea. Ik heb een erg mooie en leuke 6 daagse reis met jullie en mijn reisgenoten gehad. Een hoop gezien en veel lekker kunnen fotograferen. Het bevalt mij wel ... lekker zorgeloos m'n gang kunnen gaan op mooie plekjes en als er dingen zijn weten dat ik bij jullie terecht kan. Dank voor de goede zorgen en de mooie tijd.

Ton van der Wouden23-03-2018 17:02

in de koude wind
van ijsland
in de leegte om
me heen
voel ik
binnen in me
dat het
weer lente
wordt...

Puur | zonder ruis

Thea en Peter, ik heb genoten. van jullie, het landschap, de mede reizigers, noorderlicht, zwarte kerkje, orca's en de leegte...
(ijsland | go west expedition)

natasja19-03-2018 12:00

Wat een Leuke reis naar Iceland echt een aanrader .ook een leuke groep waar ik echt van genoten heb en dan kijken naar de mooiste foto's ik ben nu al benieuwd en ik heb gelijk maar een tweede reis . geboekt ik kan al niet wachten . het was voor mij de eerste keer in Iceland wat een mooi land en de diversiteit van landschappen echt super we hadden wel wat te voortduren met sneeuw stormen over de weg maar een leuke tijd om terug te kijken .


Nogmaals bedankt voor de goede zorgen Peter en Thea

Mark de kruijf18-03-2018 16:12

Afgelopen dinsdag een leerzame workshop gedaan
hoe kleiner hoe fijner
en het was echt klein toch weer een boeiende avond geweest
bedankt Peter en Thea
tot de volgende workshop

carla van eerd08-03-2018 13:12

[1]      «      3   |   4   |   5   |   6   |   7      »      [69]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken