FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Ik ben mee geweest met de spitsbergen expeditie maar wat ben ik dankbaar voor deze onbeschrijfelijke mega geweldige vakantie!!!

ik kan je niet vertellen hoe het is of hoe het voelt want het is echt niet in woorden uit te drukken zo mooi zo indrukwekkend zo geweldig je moet het echt beleven!!!

peter en thea van FotoClass Cursussen Workshops & Reizen zijn geweldige mensen en we hebben de meest geweldige avonden gehad en flink gelachen maar ook daar waar nodig de juiste hulp en begeleiding gehad en alles was echt super geregeld!!

ik kan maar 1 ding zeggen als je een foto reis zoekt kan je met een gerust hart en zonder twijfel hier boeken!!

op een schaal van 1 tot 10 krijgen ze een dikke 11

Ik kan niet uitleggen hoe dankbaar ik ben voor dit geweldige avontuur!!

Joey migchels04-07-2018 22:33

Op 15 juni mocht ik een leuke workshop 'Roofvogels fotograferen' meemaken onder begeleiding van Peter en Thea van FotoClass. Het fantastisch weer speelde uiteraard een zeer belangrijke rol, de roofvogels inclusief de Australische IJsvogels waren top, evenals de begeleiders van deze prachtdieren. Voor mij was het de eerste maal en al kan ik bogen op een rijke ervaring in de model- en natuurfotografie, toch waren de tips goud waard en kan ik nu genieten van een leuke reeks prachtige beelden ...
Een aanrader voor wie houdt van een leerrijke en gezellige workshop. Top, en zeker deze weg verder blijven bewandelen ...
Rudi (Hoegaarden, België)

Rudi Vandenbempt16-06-2018 20:59

Gisteravond de laatste les van Masterclass II gehad. Ook in deze serie weer uitdagende en soms pittige opdrachten waar je mee aan de slag moet. Gek hoor....je ziet nu, ook als je zonder camera op pad bent, overal de onderwerpen terug uit deze serie Masterclasses. De commentaren op de foto's zijn altijd eerlijk en opbouwend, zodat je weet wat nog beter kan en wat al goed gaat. Leuke, leerzame en gezellige lessen, waarbij je soms verrast en gegrepen wordt door de verhalen achter de foto's van je medecursisten... Ik heb veel geleerd maar ook nog veel te ontwikkelen😉. Peter en Thea, wederom hartstikke bedankt voor deze mooie ervaring. Ik ga er de komende maanden stevig mee aan de slag en blijf vooral genieten van mijn passie voor de fotografie die ik dankzij jullie weer helemaal terug heb😍. Genieten jullie straks van een welverdiende vakantie en we zien elkaar in november in elk geval weer terug!

Margot Abelskamp

Margot Abelskamp09-06-2018 14:13

Dinsdag 5 juni Basis cursus afgerond.
Veel geleerd.
Veel dingen die ik al wel door had hebben voor mij duidelijke kaders gekregen.
Fotograferen in de M stand had in nooit eerder gedaan, altijd halfautomaat. Deze drempel hebben jullie mij mooi over geholpen.
Een hele leuke outdoor dag met veel tips, trucs en mooie foto's.
Gezellig 30 man op de boomstronken gezeten met een broodje en koffie.
Goeie sfeer met veel humor maakte deze cursus voor mij een doorslaand succes.

Bedankt Thea en Peter

Jeff van Houten06-06-2018 18:53

Peter en Thea, dank voor de (starters)cursus! Het was leerzaam en gezellig. Graag tot een volgende keer. Groeten uit Gennep, Sandra.

Sandra06-06-2018 08:38

Wat was het weer fijn om weer met Fotoclass op pad te zijn geweest met het mooie weer in IJmuiden wel vroeg maar was zekers de moeite waard ik heb genoten ik kan niet wachten op de volgende workshops en reizen .


Mijn dank is voor Peter en Thea . top team .


mark de kruijf

Mark de Kruijf28-05-2018 19:46

Vandaag mijn eerste echte kennismaking met FotoClass, workshop compositie maken. Vanwege de tropische temperatuur veel binnen aan de slag geweest.
Het was een leerzame ochtend waarbij ook wat reiservaringen met andere cursisten zijn uitgewisseld. Thea en Peter bedankt, tot ziens in oktober in Reykjavik.
Groetjes Marc.

Marc26-05-2018 19:49

Cursus fotografie van een dag d.d. 18-05 gedaan en ik vond het:
- intensief + erg leerzaam
- ontspannen en in prettige sfeer
- goed verzorgd eten drinken

Ochtenddeel noem ik maar het theoretisch gedeelte was pittig met veel vooral nuttige praktijkgerichte informatie. Presentatie erg plezierig + goed. Ook bekend met verschillende camera´s en de instellingen.
Nieuwe functies op eigen camera ontdekt helaas ook met de beperkingen.

Middaggedeelte begint met lunch in Ravenstein in restaurant prima geregeld en bij de prijs inbegrepen.
Daarna fotograferen onder begeleiding en ondersteuning was voor mij minder goed mogelijk door de beperking van de camera. Die van mezelf als fotograaf laat ik liever buiten beschouwing.

Kort samen gevat is deze cursus beslist een aanrader. Liefhebbers die willen deelnemen en plannen hebben om een camera te kopen dan zou ik om advies van Peter vragen.

mart de Graauw21-05-2018 07:19

Masterclass I is afgelopen.

Peter en Thea, bedankt voor de leerzame masterclass!
Was leuk maar soms ook lastig maar iedereen heeft zijn best gedaan. Veel gelachen en zelfs ontroert doordat men durfde om ook een kwetsbare foto te laten zien. Geweldig hoe jullie dat van de cursisten los maken en hoe jullie daarmee omgaan.

En jullie pand is echt mooi geworden!!

Jacqueline van Haren-Uffing18-05-2018 11:53

Ha die Thea en Peter!

Wat heb ik weer een te gekke dag gehad vandaag in Antwerpen. Leuke opdrachten, locaties en weer ruim de tijd om met de camera aan de slag te gaan. Met het weer viel het uiteindelijk mee, een spetterbuitje aan het eind van de ochtend, maar hee....we zijn niet van suiker😜.

Daarnaast veel binnenlocaties bezocht, de hele dag in de weer geweest en nu lekker op de bank hangen en terugkijken op alles wat ik heb uitgespookt vandaag. Het was weer top geregeld👍

Margot Abelskamp13-05-2018 19:56

[1]      «      3   |   4   |   5   |   6   |   7      »      [70]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken