FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Dank je wel Thea en Peter voor een geweldige dag in Duisburg!!! Wat is Urbex fotografie onwijs gaaf om te doen (vooral met mijn nieuwe camera)!

Tot de volgende keer!

Sandra02-12-2018 17:36

Helaas, mijn beginners fotocursus zit er weer op. Ik kan me nu niet meer voorstellen dat ik altijd met een standaard instelling heb gefotografeerd en enkel op de afdrukknop heb gedrukt (wel zag ik al jaren lang mijn man druk in de weer met een heel arsenaal aan apparatuur...). Behalve leren werken met het toestel is het ook goed rondkijken, spelen met licht en een hele uitdaging om een foto interessant te maken, juist door het simpel te houden. Kortom, wat is het moeilijk en wat is er nog veel te leren. Na een werkdag was het bepaald geen straf om naar de cursus toe te gaan, energie volop aanwezig bij Peter en Tanja en gebracht met een dosis humor. Alles iedere keer weer tot in de puntjes verzorgd, helemaal af. En vooral ook veel leren door te doen en te leren van eigen en elkaars gemaakte foto’s. AANRADER!

Maaike23-11-2018 14:57

Peter, Tanya en Susan het was een geweldige cursus, luchtig gebracht, duidelijk en gezellig op de koop toe :-)

Rianne van Teeffelen / Jan Lowissen23-11-2018 11:40

Peter en Tanja, dank jullie wel voor de leuke, leerzame en gezellige beginnerscursus. Grote pluspunt van Fotoclass: DUIDELIJKE uitleg, stap voor stap verder komen. Ik ben in elk geval zo door jullie geïnspireerd, dat ik zeker een vervolgcursus bij jullie ga volgen.
Dus: tot volgend jaar!

Dieke21-11-2018 22:10

Hoi,
Beetje laat,door het bewerken van de door mij gemaakte foto's tijdens de fantastisch mooie oktober trip naar IJsland.
Grandioos Thea en Peter,wat hebben jullie ons weer machtig mooie plekjes laten zien nu in het zuiden van dit mooie land.
Wat een fijne sfeer wisten jullie weer te creëren,iedereen had het fantastisch naar de zin.
Dit smaakt echt naar meer !!
Nogmaals heel erg bedankt voor de goede zorgen en deze machtig mooie ervaring,TOP !!
Vriendelijke groet,
Jan

jan Eggink15-11-2018 15:50

Peter en Thea
Bedankt voor de goede verzorging van de workshop
Colors of Nature
Het was weer gezellig perfecte weersomstandigheden
met de mist over het water en het mooie licht
En mooie foto's genomen
tot een volgende keer
groetjes Carla

carla06-11-2018 21:26

Peter
ik wil je bedanken voor de uitstekende foto cursus
die ik jaren geleden gevolgd heb bij fotoclass
er zijn al twee foto's van mij in de prijzen gevallen
nogmaals bedankt voor de zeer goede opleiding
groetjes Carla

carla31-10-2018 16:22

Ook ik wil hier graag even een zeer lovende reactie achterlaten.

Met elf hobby-fotografen en twee zeer kundige, gezellige en ervaren begeleiders (Peter en Thea) heb ik een week lang door het zuiden van IJsland getrokken. Wat een geweldige ervaring!!!!

IJsland is echt een land waar elke (natuur)fotograaf een keertje moet zijn geweest. Zoveel verschillende landschappen, watervallen, gletsjers, etc. En natuurlijk het noorderlicht (waar we gelukkig ook nog een glimp van op mochten vangen). En Peter en Thea zorgden ervoor dat we de file van toeristen vakkundig hebben vermeden.

Naast de prachtige dingen die ik heb gezien en heb mogen fotograferen zal me ook de sfeer tijdens de reis altijd bijblijven. Wat een leuke groep en wat een geweldige sfeer wisten we met behulp van Peter en Thea te creëren. Ik had werkelijk pijn in mijn kaken van het lachen!

Maar ik heb in die week ook veel geleerd over mijn camera en over het maken van mooie foto's (geduld is daarbij een schone zaak). Voor mij was dit dan ook niet de laatste keer dat ik met Fotoclass op reis ga. Maar voor het weer zover is ga ik eerst nog maar eens wat workshops volgen.

Dank je wel Peter en Thea (maar ook mijn reisgenootjes!!!) en tot gauw!

Sandra Thijsen31-10-2018 00:53

Net terug van een fantastische week IJsland. Het was voor mij de eerste keer dat ik in IJsland was en het heeft een onuitwisbare indruk achter gelaten. Het is onvoorstelbaar mooi, ruig, wijds en afwisselend. Zeker ook fotografisch gezien een echte aanrader.

Peter en Thea zijn fantastische reisleiders die de juiste plekken kennen en weten wanneer je waar het beste kunt fotograferen. Ze geven goede adviezen en naast het organisatorisch gedeelte zorgen ze voor een goede stemming. Die stemming is natuurlijk ook afhankelijk van de groep en die was ook erg leuk. Jeetje wat hebben we gelachen!
Een aanrader dus, echt een reis om nooit te vergeten.

André Kuiper

André Kuiper30-10-2018 09:12

Afgelopen week ben ik voor het eerst met Fotoclass op reis geweest naar IJsland. De fotoreizen en IJsland zijn niet helemaal onbekend voor mij, in de zomer van 2016 heb ik al eens een bezoek gebracht aan dit prachtige land.

Ik kijk terug op een erg leuke tijd met een gezellige reisgroep en een zeker zo gezellige en deskundige reisleiding. Een week of twee voor de reis hebben wij elkaar al ontmoet tijdens een bijeenkomst in de studio in Oss. Hierdoor heb je veel sneller een band met elkaar. Dit gaan we strakjes nog een keer overdoen zodat we elkaars resultaten kunnen bekijken.

We hebben een aantal locaties aangedaan die de meeste toeristen in IJsland zullen bezoeken. Maar gelukkig wisten Thea en Peter ons ook nog naar verschillende schitterende plekjes te brengen waar je geen toerist ziet. Na mijn idee ervaar je het land dan op zijn best. Wat een ruimte en mooie natuur! Het bezoek aan het zogenaamde IJsbergenmeer (Jökulsárlón) was voor mij het hoogtepunt van de reis. Wat een ervaring!

Thea en Peter bedankt voor jullie bijdrage aan deze reis. We hebben veel gezien, geleerd en vooral heel veel plezier met elkaar gehad. Ik ga jullie vast nog zien op een volgende workshop of fotoreis.

Groetjes,

Marc

Marc Jeuken29-10-2018 14:52

[1]      «      2   |   3   |   4   |   5   |   6      »      [72]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken