FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Fotografiecursus Compleet Oss:

Doordat ik een fotografiereis naar IJsland had geboekt bij FotoClass kwam ik ook in aanraking met hun cursussen/workshops. Daarbij zag ik dat ze ook een fotografie cursus aanbieden. Ik heb altijd een (basis)cursus afgewezen, doordat ik de theorie grotendeels wel snap. Maar doordat ik een vrij nieuwe camera heb waar ik nog te weinig mee geoefend hebt, leek me het toch verstandig om voor de reis nog even de theorie/praktijk te laten opfrissen. Ik moet zeggen, ik ben blij dat ik het heb gedaan.

Eerste avond was alleen theorie en dat was voor mij echt een simpele avond. Ik dacht 'als het zo doorgaat dan leer ik er weinig bij'. Maar bij de tweede theorieles, kwamen toch al weer een aantal extra tips voorbij. De week erop en vooral ook tijdens de oudoordag heb ik echt veel geleerd. Je leert daardoor echt goed je camera kennen. Peter legt het zo goed uit dat iedereen het snapt en dat uiteindelijk ook iedereen op de 'M-stand' kan gaan fotograferen. Doordat ik nog te weinig geoefend had met mijn camera, gebruikte ik toch vaak de 'A-stand'. Maar vanaf nu is het ook alleen maar de 'M-stand' dat ik gebruik. Daarnaast, samen met de ijsland reis, is mijn fotografiehart toch weer sneller gaan kloppen. Het heeft even stil gelegen, maar wil er nu toch wat meer mee gaan doen. Dus ben al op zoek naar een nieuwe cursus/workshop ;)

Dennis Schuringa26-10-2018 23:06

net terug van een fantastische IJsland reis. Wat een schitterend eiland en Peter en Thea die ons de mooiste plekjes lieten zien. De groep was heel gezellig. Henk

Henk23-10-2018 11:44

Net terug van een fantastische reis naar zuid IJsland met een onwijs gezellige groep mensen. Peter en Thea bedankt voor het laten zien van al die prachtige plekken.

Janneke Boerhout23-10-2018 07:30

Vorige week ben ik met Thea en Peter van FotoClass en nog negen anderen een week in Zuid-IJsland geweest. We hebben een fantastische reis gehad, waarbij we veel hebben gezien en gefotografeerd. De sfeer was prima en dat kwam niet in de laatste plaats door Thea en Peter die naadloos in de groep pasten. We hebben één dag niets buiten kunnen doen vanwege het slechte weer. FotoClass ving dit prima op door een cursus fotografie te geven waar iedereen, beginner of gevorderde, wat aan gehad heeft. Het enige echte minpunt was dat we het noorderlicht niet gezien hebben vanwege de dichte bewolking in de nacht, maar daar kon FotoClass natuurlijk ook niets aan doen.

Rob Friederichs22-10-2018 23:20

In september zijn wij met Fotoclass naar Zuid-Afrika geweest. Wat een super geweldige reis.. het begint al als je met de bus naar de eerste lodge rijd. Het eindigt als je weer naar huis gaat.. alles was top.. een hele leuke groep mensen die begonnen als vreemden, maar eindigde als vrienden. We hebben gelachen, tranen met tuiten, maar ook onze emoties kunnen delen. Dankzij Peter en Thea, maar ook door de Rangers en toetje en toetje, hebben wij weer een top week gehad. Veel gezien, veel beleefd, veel gelachen, geknuffeld, en vooral enorm genoten. Een reis om nooit te vergeten.. Esther en Hans

Esther en Hans09-10-2018 16:54

Ik was ook mee naar Zuid Afrika en ik heb enorm genoten van deze reis. Alles goed geregeld, mooie plekken om te slapen, heerlijk eten en leuke, gezellige, grappige mensen in de groep. Complimenten ook voor Thea en Peter voor gewoon alles eigenlijk. Mijn buik- en kaakspieren zijn weer flink getraind door al het lachen.

En prachtige foto's hebben we allemaal kunnen maken. We maakten lange dagen, stonden om 6.00 uur bij de poort van het Krugerpark als het park open ging maar wat hebben we gave, vette dingen gezien zeg! En vergeet de deskundige rangers ook niet, nooit te beroerd om uitleg te geven of om de auto een tikkie naar voren te rijden voor het beste plaatje. Of toch weer iets naar achteren want er zit nog een takkie in de weg....

Of ik deze reis zou aanraden?? Absoluut!

Wilma02-10-2018 13:58

Afgelopen september ben ik met Fotoclass mee geweest naar Zuid Afrika. Ik heb altijd al op safari gewild en via Fotoclass een fotoreis geboekt. Dit is mij uitermate goed bevallen, sowieso een goede service en begeleiding van Fotoclass, een goede service en begeleiding ter plaatse.


Ook de groep waar je mee meegaat is altijd afwachten, maar ook hier hadden wij een 100% leuke groep, we hebben wat afgelachen met elkaar, ook dit maakt zo'n reis zeer aangenaam.


Het is zeker een aanrader waard, je gaat dingen zien die je niet voormogelijk hield.

Bert van Beek02-10-2018 11:26

Beste reizigers.

Afgelopen augustus mee geweest op de foto rondreis naar Vietnam. Na een gezellige reis, waarin je opnieuw kennis kan maken met je
reisgenoten, aangekomen in Hanoi.
Wat een belevenis, heerlijk hotel midden in de stad en er gelijk op uit met zijn allen, onder begeleiding van onze vaste gids. Ik heb genoten van de mensen, de hectische stad en eten.
De rondreis begon de dag erna en was heel afwisseld. Regen, zon, prachtige uitzichten, wandelen, rondkijken , fotograferen en genieten!!! Heel fijn als je advies kan vragen om mooie foto's te maken. Kortom, ik heb genoten met dank aan de organisatie en de leuke medereizigers. Ga zeker nog een keer mee.

Jolanda Nieuwendorp29-09-2018 12:36

Na IJsland vorig is Zuid-Afrika de tweede reis dat ik mee ben geweest. Het is heerlijk, als de hele reis is afgestemd op tijd om te fotograferen. Fijne plekken om te overnachten en fijne mensen. Bedankt😀👍🌹

Janny27-09-2018 14:19

Eind Juni met fotoclass op reis geweest naar Spitsbergen. Wat een mooie reis is het geweest. Prachtige locatie en een leuke groep mensen. Echt een aanrader!

Erik de Louw16-07-2018 09:47

[1]      «      2   |   3   |   4   |   5   |   6      »      [70]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken