FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Vanochtend terug gekomen uit een koud maar oh zo magnifiek IJsland met Peter en Thea. Dit is voor mij de tweede keer dat ik met hen in IJsland ben geweest. Het land heeft me weer betoverd. De verschillende weersomstandigheden zorgen telkens weer voor ander licht op de omgeving. De momenten waarop ik daardoor kippenvel kreeg waren weer legio. Tel daarbij de ontspannen sfeer, de kennis van de omgeving, het vakmanschap van Peter en Thea en de humor en gezelligheid bij op en dan heb je de perfecte mix voor een fotografiereis die je van je leven niet meer vergeet! Peter en Thea, heel erg bedankt en tot een volgende reis met jullie, want ik heb nu al heimwee😍 naar IJsland (en vooruit....ook naar jullie😉)

Margot Abelskamp29-03-2019 18:30

Net terug van een geweldige reis naar de Lofoten met Fotoclass.
Wat hebben we een hoop moois gezien. Schitterend landschap, zeearenden, bultruggen, potvissen, rendieren en zelfs elanden. En het noorderlicht, wat een ervaring om dat mee te maken.
Ik heb veel geleerd van de tips van Peter en Thea. Allemaal in een ongedwongen sfeer met een gezellige en enthousiaste groep mensen.
Een onvergetelijke ervaring!

Peter en Thea, nogmaals bedankt!!

Groetjes, Martine

Martine Zanen19-03-2019 10:23

Met Fotoclass.nl 8 dagen naar de Lofoten geweest .
Het was een onvergetelijke ervaring ! De reis was goed verzorgd en niks hoefde , alles mocht. Veel gezien waaronder rendieren, elanden , potvissen, bultruggen, zeearenden, zelfs al een papegaaiduiker .
En het Noorderlicht , wat een belevenis , top .
Peter en Thea , de fotografen/begeleiders waren net zo enthousiast als alle leden van de groep, en iedereen stond klaar met tips.
Het was een ongedwongen reis met een leuke groep mensen.
Zelfs nog leuke kontakten opgedaan met plaatselijke Noren, mensen die trots zijn op het land en hetgeen ze doen. Een aanrader deze reis !

Gerda Smedinga18-03-2019 17:10

Terug van een geweldige reis naar de Lofoten - Noorwegen ben ik aan het nagenieten. Het was een leerzame, maar ook gezellige reis onder super begeleiding van Peter en Thea.
Ik heb genoten en veel geleerd en zeg daarom DANK JE WEL Fotoclass !!!!

Vele groetjes,
Dolinda

Dolinda Verberne18-03-2019 15:42

Ik wil Peter en Thea .

Heel erg bedanken voor de Super ervaring en Reis die we hebben gehad op het Eiland Lofoten in Noorwegen wat een reis ervaring en we hebben de nodige Dingen gezien en Noorderlicht wat ook een paar keer aanwezig is geweest om de reis helemaal compleet te maken.

Voor het fotograferen met de juiste uitleg hoe het moet en gaat met de kennis die hun in huis hebben van de instellingen en ervaring .
was het weer een ervaring rijker geworden .

wat een super reis .

Echt een Aanrader Fotoclass.

Nog bedankt

Peter en Thea .


Groetjes Mark

Ik ga binnen kort snel weer mee voor een Reis of Cursus.

Mark de Kruijf18-03-2019 13:34

Afgelopen week heb ik de cursus fotografie voor beginners afgerond. Ik heb onwijs veel geleerd en ben anders naar foto's en de omgeving gaan kijken! Ik wil jullie via deze weg nogmaals bedanken voor de leuke cursus en de nieuwe kennis en vaardigheden.
Zeker tot ziens bij een van de workshops!

Martine24-02-2019 14:34

Gister de masterclass II afgerond nadat ik de basiscursus in november heb gevolgd. Heel veel te leren maar o zo interessant. Sinds mei 2018 een spiegelreflex camera in bezit en (natuurlijk) alleen nog maar in de automatische stand 'geschoten'. Dat is sinds de basiscursus dus veranderd, alleen in de M :-). Dankzij de inspirerende lessen van Peter, Thea en de hulp van Susan en Tanja heb ik al veel opgestoken. Nu moet ik aan de slag om het een en ander goed te combineren, er is nog geen automatisme, maar door veel te oefenen . . . . . en een goede backup van Fotoclass zal dat helemaal goed komen!
23 mei weer present voor Masterclass III en nog meer . . keuze genoeg in workshops, tot weerziens !

Rianne van Teeffelen09-02-2019 11:27

Met veel plezier en energie de afgelopen weken deelgenomen aan Masterclass III. De opdrachten zijn erg divers en origineel, waardoor er altijd wel iets tussen zit waar je helemaal je ei in kwijt kan. Ook word je uitgedaagd om weer eens iets heel anders te doen dan je gewend bent. Het niveau van de Masterclass is hoog, maar daardoor ook weer heel inspirerend. Ik heb veel geleerd van het zelf oefenen, maar ook van het bekijken en bespreken van de foto's van de andere cursisten. Daarnaast waren de bijeenkomsten zoals altijd leuk en gezellig. Deze Masterclass heeft mij weer een boost gegeven om nieuwe dingen uit te blijven proberen. Bedankt!

Eefje08-02-2019 10:27

Allereerst hartelijk dank voor de basiscursus fotografie.
Niet alleen de kennis die wordt geleerd, maar vooral de manier waarop is een vermelding waard.
Ik kijk nu op een andere manier naar het geheel en begin nu pas de camera te leren kennen.
Dit zal zeker niet mijn laatste bezoek zijn aan fotoclass, al zal ik voor de verre reizen nog even verstek moeten laten gaan.

Ga vooral zo door, het is zeker de moeite waard

gr
Rob

Rob07-02-2019 22:19

Wederom genoten van een zeer leerzame maar vooral erg leuke masterclass! Masterclass III is dan ook zeer zeker aan te raden. Je wordt enorm uitgedaagd en krijgt zeer goede en bruikbare feedback terug van Peter en Thea. Ik wil jullie dan ook weer hartelijk danken voor deze gezellige en inspirerende lessen. Ik kan niet wachten tot masterclass 4 begint. Ik houd de site in de gaten!

Groetjes Marijn

Marijn07-02-2019 19:21

[1]      «      2   |   3   |   4   |   5   |   6      »      [73]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken