FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Masterclass 1 is afgelopen, na M2 en M3 weer veel geleerd. En me opgegeven voor m4 en Pro ben heel benieuwd naar de opdrachten. Ontzettend veel geleerd, als je bedenkt dat ik in november nog niets van F, ISO , sluitertijd etc etc wist :-)
Hartstikke bedankt Thea en Peter ! tot de volgende

Rianne van Teeffelen10-10-2019 14:56

Dinsdag 8-10 laatste avond masterclass cursus afgelopen ,het was heel leerzaam en harstikke gezellig .Leuke cursus met alle opdrachten
Bedankt Peter en Thea
Mvg Wil Korsten

Wil Korsten09-10-2019 18:39

In september meegeweest met FotoClass naar Zuid-Afrika. Dit was de tweede verre reis binnen een jaar en ja...je moet toch wat ???
Wat heb ik ongelooflijk genoten en dat is wat de twee lieve mensen Thea en Peter ons ook verplichten. ( dat is het enige) Niet alleen fotograferen, maar vooral ook genieten en vooral veel lachen en dat heb ik gedaan. Alles was tip top geregeld net als de vorige reis. Een super gezellige groep en weet je.....bij het uitzoeken van de foto's het bewerken en de gemaakte foto's aan vrienden en familie laten zien....beleef je weer de indrukkende reis met de ontmoetingen met de verschillende soorten beestjes.
Het was voor mij in één woord TOP. Dankje wel Peter en Thea en de medereizigers. Onvergetelijk.

Bennie krajenbrink05-10-2019 16:38

Wat heb ik weer een geweldige reis beleefd met Fotoclass. De derde reis was dit voor mij en net zoals de vorige reizen was alles tip top geregeld. Prima onderkomens, heerlijk eten en veel gamedrives. ’s Nachts wakker worden en dan 3 giraffes rond je lodge zien lopen. Wat een beleving was dat. En op 1 dag de Big Five zien…….zooooo bijzonder!
Ik ga nog lang nagenieten van deze fantastische reis en nadenken wat mijn volgende reis gaat worden met Fotoclass.
Peter en Thea, bedankt!

Jenny van Wijngaarden22-09-2019 16:15

Vorige week ben ik mee geweest naar Zuid-Afrika. Dit was mijn eerste keer in Afrika, mijn eerste reis in mijn eentje met een 'vreemde groep', en mijn eerste reis met Fotoclass. Het was dus best wel even een stapje in het diepe voor mij als ik eerlijk ben.
Nadat ik mij ergens begin dit jaar had ingeschreven kon het wachten beginnen. Eindelijk een keer naar Afrika, waar ik al zo lang eens heen wilde met mijn camera. Met nog 3-4 weken te wachten werd de voorpret nog eens extra aangewakkerd tijdens een kennismakingsavond bij Fotoclass in Oss zelf. Het was tevens een soort van briefing voor wat we konden verwachten, en zo ging iedereen zo goed mogelijk voorbereid mee.
Tsja en zo zit je in de voorbereidingen, en in een oogwenk ben je al weer terug! Dat zegt wel genoeg denk ik, alle leuke dingen gaan zo snel! De hele trip was prima geregeld, alles was voor mij gewoon duidelijk, ik heb eigenlijk niks gezien dat beter kon qua organisatie. (Niets waar Fotoclass wat aan kon doen in ieder geval).
Absoluut toppunt van de reis was dat we 'de big 5' op één dag hebben kunnen zien. Ik was al blij geweest als dit binnen 7 dagen was gelukt. De grote vijf (Buffel, Olifant, Leeuw, Luipaard, en Neushoorn) is al veelgevraagd, maar ze allemaal op 1 dag is gewoon niet te geloven! Écht een van de gaafste dagen van mijn leven!
Wie -net als ik- van te voren nog twijfelt om met Fotoclass mee te gaan kan ik vertellen: Gewoon doen!
Peter en Thea bedankt voor alle goede zorgen en nogmaals bedankt voor deze mooie reis!

Robbert Schulz19-09-2019 13:11

Op maandag 16 september teruggekomen van mijn tweede fotoreis met FotoClass. We zijn 10 dagen naar Zuid-Afrika geweest en hebben een fantastische reis gehad en zelfs de "big 5" op een dag gezien! Peter en Thea hadden alles tot in de puntjes geregeld. Onderdak en eten voldeed volledig aan de verwachtingen. De game drives waren uitstekend georganiseerd. 's-Nachts giraffen die tussen de huisjes doorliepen, zebra's in de tuin en het gebrul van leeuwen en hyena's op de achtergrond. De reizen zijn echt geënt op fotografie en Peter en Thea doen er alles aan om het beste eruit te halen voor iedereen. En het is ook nog gezellig met de groep. Aanrader en zeker niet mijn laatste reis met FotoClass.

Lex van Dinther17-09-2019 23:19

Hoi Thea en Peter,
Na de twee geslaagde verre reizen naar Zuid-Afrika en Vietnam verkozen we nu om het wat dichterbij huis te zoeken en schreven ons in voor de IJsland summer editie.
Zoals bij voorgaande was alles weer tot in de puntjes geregeld en de diverse hotels en gasthuizen onderweg waren prima en voldeden volledig aan onze verwachtingen. Ook de ontbijten en avondmalen konden ons bekoren door hun diversiteit, kwaliteit en kwantiteit.
Het programma was goed gevuld en zeker op maat van de fotoliefhebber gemaakt. Wondermooie landschappen, vulkanische gebieden, idyllische watervallen en toffe excursies passeerden de revue . Het weer zat ons formidabel mee en behoudens wat wind bleef het overwegen droog. Het was even wennen aan de heldere nachten en dat gaf dan ook weer wat extra mogelijkheden om 's avonds nog te fotograferen. De soms wel dreigende bewolking (maar daar hebben jullie wel niets mee te maken) gaf een extra dimensie aan de mooie zichten en dat vinden we zeker terug in de talrijke beelden gemaakt tijdens deze reis. Een paar verplaatsingen leken ons wat lang en ééntonig maar door onze Belgisch/Nederlandse humor werden die tot een gezellige belevenis herleid.
Wij zijn alvast zeer tevreden en positief over deze eerste editie van de IJsland summer editie.
Tot een volgende ...

Rudi & Carine (Hoegaarden, België)

Rudi & Carine Vandenbempt02-07-2019 09:41

Net de basiscursus afgerond, heel veel geleerd hoe mijn camera te gebruiken, op een andere manier te fotograferen en op een andere manier ook naar mijn foto's te kijken. Kortom genoten van de cursus, jammer dat deze al voorbij is dus we gaan door met de Masterclass. Een echte aanrader voor als je alleen maar foto's maakt in de automatische stand, dat is zeker voorbij na deze cursus. Tot na de vakantie!

Arna de Veer24-06-2019 11:05

Afgelopen week de basiscursus fotografie afgerond. Bestaande uit 4 avonden en 1 outdoor dag. Ik had de camera een half jaar in mijn bezit en kende nog lang niet alle knoppen en mogelijkheden. Dankzij deze cursus heb ik veel over de camera geleerd en waar je op moet letten bij het maken van foto’s. Het makkelijkst is natuurlijk fotograferen in de automatische stand maar het is uitdagender en leuker om het in de M (manuele) stand te doen. Beetje spelen met en uitproberen van je camera. Daarnaast worden er leuke opdrachten gegeven tijdens iedere les. De lessen zijn erg leuk om te volgen en worden goed begeleid door 3 personen. Daarnaast wordt eea met de nodige humor verteld. Kortom een zeer leuke en leerzame cursus en zeker een aanrader als je wat meer over je camera en fotografie te weten wilt komen.

Mieke Welten21-06-2019 19:49

Basiscursus van 5 lessen gevolgd. Prima cursus met veel nadruk op de praktijk en met begeleiding van 3 experts. Goed geschikt als je net als ik van fotograferen houd maar wel altijd de Automaat stand kiest...Heb nu meer kennis en lef gekregen om foto’s in de M-stand en op statief en ook eens in zwart-wit te nemen.

Jan Broersen21-06-2019 17:30

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [74]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken