FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Hoi,
Beetje laat,door het bewerken van de door mij gemaakte foto's tijdens de fantastisch mooie oktober trip naar IJsland.
Grandioos Thea en Peter,wat hebben jullie ons weer machtig mooie plekjes laten zien nu in het zuiden van dit mooie land.
Wat een fijne sfeer wisten jullie weer te creëren,iedereen had het fantastisch naar de zin.
Dit smaakt echt naar meer !!
Nogmaals heel erg bedankt voor de goede zorgen en deze machtig mooie ervaring,TOP !!
Vriendelijke groet,
Jan

jan Eggink15-11-2018 15:50

Peter en Thea
Bedankt voor de goede verzorging van de workshop
Colors of Nature
Het was weer gezellig perfecte weersomstandigheden
met de mist over het water en het mooie licht
En mooie foto's genomen
tot een volgende keer
groetjes Carla

carla06-11-2018 21:26

Peter
ik wil je bedanken voor de uitstekende foto cursus
die ik jaren geleden gevolgd heb bij fotoclass
er zijn al twee foto's van mij in de prijzen gevallen
nogmaals bedankt voor de zeer goede opleiding
groetjes Carla

carla31-10-2018 16:22

Ook ik wil hier graag even een zeer lovende reactie achterlaten.

Met elf hobby-fotografen en twee zeer kundige, gezellige en ervaren begeleiders (Peter en Thea) heb ik een week lang door het zuiden van IJsland getrokken. Wat een geweldige ervaring!!!!

IJsland is echt een land waar elke (natuur)fotograaf een keertje moet zijn geweest. Zoveel verschillende landschappen, watervallen, gletsjers, etc. En natuurlijk het noorderlicht (waar we gelukkig ook nog een glimp van op mochten vangen). En Peter en Thea zorgden ervoor dat we de file van toeristen vakkundig hebben vermeden.

Naast de prachtige dingen die ik heb gezien en heb mogen fotograferen zal me ook de sfeer tijdens de reis altijd bijblijven. Wat een leuke groep en wat een geweldige sfeer wisten we met behulp van Peter en Thea te creëren. Ik had werkelijk pijn in mijn kaken van het lachen!

Maar ik heb in die week ook veel geleerd over mijn camera en over het maken van mooie foto's (geduld is daarbij een schone zaak). Voor mij was dit dan ook niet de laatste keer dat ik met Fotoclass op reis ga. Maar voor het weer zover is ga ik eerst nog maar eens wat workshops volgen.

Dank je wel Peter en Thea (maar ook mijn reisgenootjes!!!) en tot gauw!

Sandra Thijsen31-10-2018 00:53

Net terug van een fantastische week IJsland. Het was voor mij de eerste keer dat ik in IJsland was en het heeft een onuitwisbare indruk achter gelaten. Het is onvoorstelbaar mooi, ruig, wijds en afwisselend. Zeker ook fotografisch gezien een echte aanrader.

Peter en Thea zijn fantastische reisleiders die de juiste plekken kennen en weten wanneer je waar het beste kunt fotograferen. Ze geven goede adviezen en naast het organisatorisch gedeelte zorgen ze voor een goede stemming. Die stemming is natuurlijk ook afhankelijk van de groep en die was ook erg leuk. Jeetje wat hebben we gelachen!
Een aanrader dus, echt een reis om nooit te vergeten.

André Kuiper

André Kuiper30-10-2018 09:12

Afgelopen week ben ik voor het eerst met Fotoclass op reis geweest naar IJsland. De fotoreizen en IJsland zijn niet helemaal onbekend voor mij, in de zomer van 2016 heb ik al eens een bezoek gebracht aan dit prachtige land.

Ik kijk terug op een erg leuke tijd met een gezellige reisgroep en een zeker zo gezellige en deskundige reisleiding. Een week of twee voor de reis hebben wij elkaar al ontmoet tijdens een bijeenkomst in de studio in Oss. Hierdoor heb je veel sneller een band met elkaar. Dit gaan we strakjes nog een keer overdoen zodat we elkaars resultaten kunnen bekijken.

We hebben een aantal locaties aangedaan die de meeste toeristen in IJsland zullen bezoeken. Maar gelukkig wisten Thea en Peter ons ook nog naar verschillende schitterende plekjes te brengen waar je geen toerist ziet. Na mijn idee ervaar je het land dan op zijn best. Wat een ruimte en mooie natuur! Het bezoek aan het zogenaamde IJsbergenmeer (Jökulsárlón) was voor mij het hoogtepunt van de reis. Wat een ervaring!

Thea en Peter bedankt voor jullie bijdrage aan deze reis. We hebben veel gezien, geleerd en vooral heel veel plezier met elkaar gehad. Ik ga jullie vast nog zien op een volgende workshop of fotoreis.

Groetjes,

Marc

Marc Jeuken29-10-2018 14:52

Hoi Thea en Peter. Wat ben ik blij dat Wendy mij mee vroeg naar IJsland terwijl ik helemaal niet met een fototoestel rond liep heb ik genoten met mijn filmcamera waar ik in het begin zomaar wat mee deed en nadien veel lol mee had. Wat een geduld hebben jullie met uitleggen hoe je het beste een foto kunt maken ik zag verschillende standjes voorbij komen. Ook heb ik genoten en veel gelachen met de alle reisgenoten voor al was het mooi op de berg met zijn allen om noorderlicht te zien iedereen was in rep en roer. De rijstijl van Peter was ook heel fijn toen we naar de gletsjer gingen mijn nierstenen zijn nu voorlopig weg. Thea en Peter harstikke bedankt voor al jullie aandacht voor de mooie uitzichten maar ook als ik weer eens onderuit ging. Ik zou zo weer meewillen,wie weet.Groetjes Marian

Marian Smulders28-10-2018 18:04

Afgelopen week (20/27 oktober) ben ik met Fotoclass naar IJsland geweest. Wat een geweldige ervaring. Buiten de prachtige natuur heb ik erg veel geleerd en heb de laatste dagen niet meer op de automaat gefotografeerd. Nu wordt het nagenieten en alle foto's uitzoeken. Bedankt Peter en Thea voor de onvergetelijke ervaring, het is zeker voor herhaling vatbaar en wat hadden we een super leuke groep.

Dicky Weidema28-10-2018 11:07

Wat een Prachtige week hebben we er weer op zitten in ijsland wat een mooie omgeving . ik heb genoten van deze mooie reis en dan ook nog een week met van alle weer soorten mee te maken van zon tot regenboog en van water tot aan ijsbergen en gletsers echt wat is dit een mooie reis weer geweest ben nu aan het nagenieten van de deze reis met op de achtergrond de foto's en de muziek die in de auto's werden gedraaid echt genieten.

Bedankt Peter en Thea.
Top.

Mark de Kruijf27-10-2018 19:47

IJsland Fotografie Expeditie:

Van 13 t/m 20 oktober 2018 ben ik met Peter en Thea opweg geweest naar Zuid-IJsland en ik moet zeggen dit was echt een geweldige reis!!! Ik kan niks anders zeggen :)

Ik vond het in het begin wel spannend, maar ze stellen je gelijk op je gemak. We hebben veel plekken bezocht en daardoor ook heel veel gezien in een korte tijd. Want wat is een week kort, zeg... haha
Het voordeel is wel dat ze exact weten wanneer en waar we moeten zijn, zodat we op de goede momenten, met als het goed is het goede licht, een mooie foto kunnen maken. Het landschap van IJsland is echt heel mooi en heel anders dan dat ik gewend was.

Helaas hebben we wel 1 gehele dag in het hotel gezeten wegens het slechte weer. Dit is zeer goed opgelost door FotoClass, want ze hebben een (mini-)cursus fotografie gegeven. Het blijkt dat dit echt een van de eerste keren was dat we een gehele dag in het hotel hebben gezeten. Daarnaast waren we ook een van de weiningen dat geen Noorderlicht heeft gezien. Daar baal ik dan toch wel weer een beetje van. De voorspelling vooraf waren aardig gunstig. Maar helaas was het vaak 's avonds te bewolkt. Zo zie maar weer dat de natuur niet te voorspellen is :s Volgende keer beter...

Hotels zijn goed en het is grappig om te zien dat het toch twee heel verschillende hotels zijn, met allebei hun eigen charme's. Ook de groep, van in totaal 10 man/vrouw, was echt top. Ik heb veel gelachen met ze. Ik wil hierbij zeker Peter en Thea (en de groep) hartelijk bedanken voor deze mooie reis en ervaring!!! :)

Dennis Schuringa26-10-2018 23:11

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [70]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken