FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Wat was het leuk en leerzaam!
Gisteren de basis cursus afgerond en vind het heel jammer dat het al weer voorbij is.
Complimenten aan het Team van Fotoclass en Peter wat geef jij leuk les!
Heb er zo van genoten dat ik weer terug kom in augustus voor de Masterclass.
Heb er al zin in!! :-)
Tot snel en nogmaals bedankt voor alles!

Manuela van Lier20-06-2019 19:18

Was weer een leerzame ochtend met Macro fotografie
weer wat opgestoken en geleerd om beestje en bloemen te fotograferen . Peter Thea bedankt voor deze bijzondere ochtend.

Mark de kruijf02-06-2019 14:43

Het is altijd spannend hoe een nieuwe, dus nog niet eerder georganiseerde, reis uitpakt. Dat geldt niet alleen voor de reizigers, maar ook voor FotoClass zelf. Voldoet de reis aan de verwachtingen? Komt iedereen zijn of haar afspraken na? Zijn de opgegeven fotolocaties in het echt net zo mooi als op het Internet? Dat soort zaken heb je niet altijd in de hand, zodat je min of meer bent overgeleverd aan je reisorganisatie. De fotoreis naar Georgië maakte dit duidelijk. Verschillende beoogde locaties bleken bij nader inzien toch niet toegankelijk, dit ondanks eerder gemaakte afspraken. Ook Moeder Natuur hielp niet erg mee, doordat sommige wegen in de bergen door sneeuwval nog onbegaanbaar waren. Het stadje Chiatura was echt geweldig, hier kon je je fotografische hart ophalen. Niet alleen bij het antieke kabelbaantje, maar ook in de straten en op de pleinen van het voormalige mijnstadje. Dit was echt een heel andere wereld dan die waar wij vandaan komen. We zouden ook enkele leegstaande sanatoria gaan fotograferen, maar helaas werden we niet overal toegelaten. Dan maar panden opgezocht die we wél mochten betreden. Iets heel anders was de plaats waar eeuwenoude grotwoningen te bezichtigen waren. Of de geboortestad van Jozef Stalin, waar overigens in 2008 de Nederlandse cameraman Stan Storimans om het leven kwam. We bezochten nog de Jvardi Monastery, wat eigenlijk gewoon een kerkje was. Omdat het hier geen Christelijke kerk betrof, was dit een heel andere gewaarwording dan bij ons. Tijdens onze vrij te besteden tijd in Tbilisi kwamen we er achter dat dit toch echt een heel andere stad is dan Parijs, Londen, of Berlijn. Dat is logisch, omdat Georgië een uniek land is. Daardoor kwamen we uiteindelijk met veel mooie foto's thuis. Opnieuw was dit een reis naar een land waar ik zonder FotoClass nooit zou zijn gekomen. FotoClass bedankt!

Antonie Deelen28-05-2019 23:15

Vandaag teruggekomen van de reis naar Vietnam met Fotoclass. Na mijn eerdere ervaringen naar Zuid - Afrika en Namibië, was ook deze reis weer super mooi. We hebben heel veel mooie momenten gehad in het prachtige landschap met de rijstvelden, de leuke dorpjes, de theeplantage en de overnachting op de boot op Halong Bay. Eén voor één geweldige ervaringen. Ook hebben we voldoende tijd kunnen doorbrengen im Hanoi. Vanuit het hotel, dat midden in het centrum is gesitueerd, is het eindeloos om in de straten te struinen met z’n vele winkeltjes, restaurants. Hier zou je dagen kunnen vertoeven. Kortom, het was een onvergetelijke reis die ik iedereen kan aanbevelen.
Teruggekomen met heel veel mooie plaatjes op mijn geheugenkaart van de camera. Maar nóg meer mooie beelden in mijn eigen geheugen opgeslagen, waar ik, hoop ik, nog heel lang van kan nagenieten. Peter & Thea, nogmaals dank!

Ton Groenhuizen20-05-2019 12:36

Mijn eerste groepsreis naar Georgië met Fotoclass. De dagen zijn voorbij gevlogen. Een mix van met elkaar zijn en individueel op onderzoek gaan. Ik heb van ieder moment genoten. Urban, urbex, landschap, wijn proeven en cultuur happen. Fantastisch georganiseerd door Peter en Thea. Bedankt allen voor de gezelligheid. Ik ben met mooie herinneringen en beelden thuisgekomen.
Groet Sarah

Sarah06-05-2019 18:06

Urbex Georgië reis;
Wat een leuk land voor iedereen. voor urbex fotograven een walhalla. maar voor hoelang nog??? Mooie en goede locatie met fotoclass bezocht en super bijzondere mooie plaatjes geschoten.
Ook al doe ik mijn best om een negatief iets te verzinnen over het reizen met fotoclass lukt mij dat niet.;-)
Alles goed geregeld en ruimte voor ter plaatse aanpassen van ideeën
Echt een leuke reis gehad, iedereen bedankt hier voor.
JP

JP06-05-2019 10:34

Het waren 11 fantastische dagen daar in Tanzania met Peter en Thea van Fotoclass...
Veel te kort het was zo voorbij...ik heb genoten van de gezellige mensen die bij de fotogroep hoorden en de Hotels dat was goed verzorgd..heerlijk gegeten en gezelligheid gekend..
De belevenissen van de dieren een paring gezien van een leeuw en leeuwin...en de twee leeuwinnen met hun 7 welpjes dat waren voor mij de hoogtepunten van deze mooie reis...verder nog heel veel meer dieren gezien..
En dat alles vastgelegd op de foto.
Dank je wel peter en Thea voor deze mooie vakantie...
Hopelijk tot volgend jaar naar Kenia..
Groet Gonda van Wijk.

Gonda van Wijk06-05-2019 09:17

Alweer een week terug uit Georgië. Mooi land! We gingen voor Urbex en dat kan in dit land nog volop! De sanatoriums en spa`s waren de moeite waard. Ook de oude kabelbaan en omgeving gaven voldoende inspiratie tot mooie plaatjes! Onderweg naar de fotolocatie`s werd gestopt voor fotomomenten wanneer we dit wilden. Dat was top! Natuurlijk loop je tegen dingen aan tijdens een eerste reis. Gisteren mocht je nog overal binnen en vandaag hadden ze geen zin dus niet naar binnen. Dat gebeurt maar als je zelf initiatieven neemt en je gaat er op uit merk je dat er genoeg te zien en beleven is. Tbilisi heeft wat dat aangaat genoeg te bieden. Een geweldige week, veel plezier gehad en een hele boel schitterende plaatjes mee naar huis genomen. Topweek!

Peter Leijssen05-05-2019 20:15

Noorwegen, de Lofoten, met FotoClass, voor mij een derde keer op stap met Peter & Thea. Minpunt, tja ... 8 dagen is te kort, er is te veel moois te zien en te gezellig. Dus ja deze reis met FotoClass is wat mij betreft ook een aanrader. Een hoop gezien, lekker kunnen fotograferen, goed geslapen lekker gegeten en mooie en leuke ervaringen rijker en goed geregeld ... (eigenlijk wil ik best wel terug ...)

aam van der Wouden13-04-2019 12:56

Na een dag rust en orde op zaken stellen, even een paar woorden over de reis met Fotoclass 'IJsland go West'. Wat weer een beleving, zon, sneeuw, regen, storm, alles meegekregen, het klopt idd op IJsland, wacht 10 minuten en je hebt weer een ander weertype, fantastisch! Vol met indrukken en foto's is het weer even wennen aan de dagelijkse sleur. Dit alles onder de bezielende leiding van Peter en Thea die op alles een antwoord hebben en ook op het gebied van entertainen hun woordje meespreken. Leuk gezelschap, niet te groot en op naar een volgende, ik heb erg genoten. Dank, groet Jaap.

Jaap de Jong31-03-2019 13:35

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [73]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken