FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Allereerst hartelijk dank voor de basiscursus fotografie.
Niet alleen de kennis die wordt geleerd, maar vooral de manier waarop is een vermelding waard.
Ik kijk nu op een andere manier naar het geheel en begin nu pas de camera te leren kennen.
Dit zal zeker niet mijn laatste bezoek zijn aan fotoclass, al zal ik voor de verre reizen nog even verstek moeten laten gaan.

Ga vooral zo door, het is zeker de moeite waard

gr
Rob

Rob07-02-2019 22:19

Wederom genoten van een zeer leerzame maar vooral erg leuke masterclass! Masterclass III is dan ook zeer zeker aan te raden. Je wordt enorm uitgedaagd en krijgt zeer goede en bruikbare feedback terug van Peter en Thea. Ik wil jullie dan ook weer hartelijk danken voor deze gezellige en inspirerende lessen. Ik kan niet wachten tot masterclass 4 begint. Ik houd de site in de gaten!

Groetjes Marijn

Marijn07-02-2019 19:21

Na vier weken heb ik de basiscursus afgerond, en ik moet zeggen helaas. Ik heb een paar leuke avonden gehad en een gezellige outdoor dag. De lessen zijn goed te volgen en er zijn voldoende mensen die uitleg geven als je iets niet snapt of voor een gezellig praatje over fotografie en alles wat daar mee te maken heeft.

Ik kom zeker in de toekomst terug voor een cursus, workshop en/of hopelijk een mooie reis. Wil je graag meer leren over fotografie dan is dit een aanrader.

Bedankt Peter, Thea en Susan voor alle tips en tricks!

Christie Wildhagen07-02-2019 13:57

Peter & Thea, bedankt voor de leuke Masterclass III. De afgelopen weken veel geleerd en leuke avonden gehad bij jullie op de nieuwe zaak. Deel III was wel behoorlijk pittig, maar goed ook hier weer goede tips gekregen.

Tot de volgende keer, Jos H.

Jos Hoefnagels06-02-2019 23:11

Masterclass 3 leuk om met verschillende opdrachten uit je comfort zone te gaan. Uitdagend en divers. Weer veel geoefend en genoten van het fotograferen en gezelligheid. Txs Thea en Peter.

Esther van Grunsven06-02-2019 22:58

Leuke locatie zowel voor overdag als in de avond. Nog lang niet alles gezien en/of gefotografeerd. Bedankt en tot gauw. 👌

Jannet en Rien02-12-2018 23:15

Dank je wel Thea en Peter voor een geweldige dag in Duisburg!!! Wat is Urbex fotografie onwijs gaaf om te doen (vooral met mijn nieuwe camera)!

Tot de volgende keer!

Sandra02-12-2018 17:36

Helaas, mijn beginners fotocursus zit er weer op. Ik kan me nu niet meer voorstellen dat ik altijd met een standaard instelling heb gefotografeerd en enkel op de afdrukknop heb gedrukt (wel zag ik al jaren lang mijn man druk in de weer met een heel arsenaal aan apparatuur...). Behalve leren werken met het toestel is het ook goed rondkijken, spelen met licht en een hele uitdaging om een foto interessant te maken, juist door het simpel te houden. Kortom, wat is het moeilijk en wat is er nog veel te leren. Na een werkdag was het bepaald geen straf om naar de cursus toe te gaan, energie volop aanwezig bij Peter en Tanja en gebracht met een dosis humor. Alles iedere keer weer tot in de puntjes verzorgd, helemaal af. En vooral ook veel leren door te doen en te leren van eigen en elkaars gemaakte foto’s. AANRADER!

Maaike23-11-2018 14:57

Peter, Tanya en Susan het was een geweldige cursus, luchtig gebracht, duidelijk en gezellig op de koop toe :-)

Rianne van Teeffelen / Jan Lowissen23-11-2018 11:40

Peter en Tanja, dank jullie wel voor de leuke, leerzame en gezellige beginnerscursus. Grote pluspunt van Fotoclass: DUIDELIJKE uitleg, stap voor stap verder komen. Ik ben in elk geval zo door jullie geïnspireerd, dat ik zeker een vervolgcursus bij jullie ga volgen.
Dus: tot volgend jaar!

Dieke21-11-2018 22:10

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [70]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken