FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Mijn eerste groepsreis naar Georgië met Fotoclass. De dagen zijn voorbij gevlogen. Een mix van met elkaar zijn en individueel op onderzoek gaan. Ik heb van ieder moment genoten. Urban, urbex, landschap, wijn proeven en cultuur happen. Fantastisch georganiseerd door Peter en Thea. Bedankt allen voor de gezelligheid. Ik ben met mooie herinneringen en beelden thuisgekomen.
Groet Sarah

Sarah06-05-2019 18:06

Urbex Georgië reis;
Wat een leuk land voor iedereen. voor urbex fotograven een walhalla. maar voor hoelang nog??? Mooie en goede locatie met fotoclass bezocht en super bijzondere mooie plaatjes geschoten.
Ook al doe ik mijn best om een negatief iets te verzinnen over het reizen met fotoclass lukt mij dat niet.;-)
Alles goed geregeld en ruimte voor ter plaatse aanpassen van ideeën
Echt een leuke reis gehad, iedereen bedankt hier voor.
JP

JP06-05-2019 10:34

Het waren 11 fantastische dagen daar in Tanzania met Peter en Thea van Fotoclass...
Veel te kort het was zo voorbij...ik heb genoten van de gezellige mensen die bij de fotogroep hoorden en de Hotels dat was goed verzorgd..heerlijk gegeten en gezelligheid gekend..
De belevenissen van de dieren een paring gezien van een leeuw en leeuwin...en de twee leeuwinnen met hun 7 welpjes dat waren voor mij de hoogtepunten van deze mooie reis...verder nog heel veel meer dieren gezien..
En dat alles vastgelegd op de foto.
Dank je wel peter en Thea voor deze mooie vakantie...
Hopelijk tot volgend jaar naar Kenia..
Groet Gonda van Wijk.

Gonda van Wijk06-05-2019 09:17

Alweer een week terug uit Georgië. Mooi land! We gingen voor Urbex en dat kan in dit land nog volop! De sanatoriums en spa`s waren de moeite waard. Ook de oude kabelbaan en omgeving gaven voldoende inspiratie tot mooie plaatjes! Onderweg naar de fotolocatie`s werd gestopt voor fotomomenten wanneer we dit wilden. Dat was top! Natuurlijk loop je tegen dingen aan tijdens een eerste reis. Gisteren mocht je nog overal binnen en vandaag hadden ze geen zin dus niet naar binnen. Dat gebeurt maar als je zelf initiatieven neemt en je gaat er op uit merk je dat er genoeg te zien en beleven is. Tbilisi heeft wat dat aangaat genoeg te bieden. Een geweldige week, veel plezier gehad en een hele boel schitterende plaatjes mee naar huis genomen. Topweek!

Peter Leijssen05-05-2019 20:15

Noorwegen, de Lofoten, met FotoClass, voor mij een derde keer op stap met Peter & Thea. Minpunt, tja ... 8 dagen is te kort, er is te veel moois te zien en te gezellig. Dus ja deze reis met FotoClass is wat mij betreft ook een aanrader. Een hoop gezien, lekker kunnen fotograferen, goed geslapen lekker gegeten en mooie en leuke ervaringen rijker en goed geregeld ... (eigenlijk wil ik best wel terug ...)

aam van der Wouden13-04-2019 12:56

Na een dag rust en orde op zaken stellen, even een paar woorden over de reis met Fotoclass 'IJsland go West'. Wat weer een beleving, zon, sneeuw, regen, storm, alles meegekregen, het klopt idd op IJsland, wacht 10 minuten en je hebt weer een ander weertype, fantastisch! Vol met indrukken en foto's is het weer even wennen aan de dagelijkse sleur. Dit alles onder de bezielende leiding van Peter en Thea die op alles een antwoord hebben en ook op het gebied van entertainen hun woordje meespreken. Leuk gezelschap, niet te groot en op naar een volgende, ik heb erg genoten. Dank, groet Jaap.

Jaap de Jong31-03-2019 13:35

Vanochtend terug gekomen uit een koud maar oh zo magnifiek IJsland met Peter en Thea. Dit is voor mij de tweede keer dat ik met hen in IJsland ben geweest. Het land heeft me weer betoverd. De verschillende weersomstandigheden zorgen telkens weer voor ander licht op de omgeving. De momenten waarop ik daardoor kippenvel kreeg waren weer legio. Tel daarbij de ontspannen sfeer, de kennis van de omgeving, het vakmanschap van Peter en Thea en de humor en gezelligheid bij op en dan heb je de perfecte mix voor een fotografiereis die je van je leven niet meer vergeet! Peter en Thea, heel erg bedankt en tot een volgende reis met jullie, want ik heb nu al heimwee😍 naar IJsland (en vooruit....ook naar jullie😉)

Margot Abelskamp29-03-2019 18:30

Net terug van een geweldige reis naar de Lofoten met Fotoclass.
Wat hebben we een hoop moois gezien. Schitterend landschap, zeearenden, bultruggen, potvissen, rendieren en zelfs elanden. En het noorderlicht, wat een ervaring om dat mee te maken.
Ik heb veel geleerd van de tips van Peter en Thea. Allemaal in een ongedwongen sfeer met een gezellige en enthousiaste groep mensen.
Een onvergetelijke ervaring!

Peter en Thea, nogmaals bedankt!!

Groetjes, Martine

Martine Zanen19-03-2019 10:23

Met Fotoclass.nl 8 dagen naar de Lofoten geweest .
Het was een onvergetelijke ervaring ! De reis was goed verzorgd en niks hoefde , alles mocht. Veel gezien waaronder rendieren, elanden , potvissen, bultruggen, zeearenden, zelfs al een papegaaiduiker .
En het Noorderlicht , wat een belevenis , top .
Peter en Thea , de fotografen/begeleiders waren net zo enthousiast als alle leden van de groep, en iedereen stond klaar met tips.
Het was een ongedwongen reis met een leuke groep mensen.
Zelfs nog leuke kontakten opgedaan met plaatselijke Noren, mensen die trots zijn op het land en hetgeen ze doen. Een aanrader deze reis !

Gerda Smedinga18-03-2019 17:10

Terug van een geweldige reis naar de Lofoten - Noorwegen ben ik aan het nagenieten. Het was een leerzame, maar ook gezellige reis onder super begeleiding van Peter en Thea.
Ik heb genoten en veel geleerd en zeg daarom DANK JE WEL Fotoclass !!!!

Vele groetjes,
Dolinda

Dolinda Verberne18-03-2019 15:42

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [72]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken