FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Reactieformulier

Afgelopen weken de masterclass workshop gevolgd. Leuk, leerzaam en een uitdaging. Door de opdrachten wordt je uit je comfortzone gehaald. Zeker een aanrader. Veel geleerd, gezellige groep. Peter & Thea bedankt. Ik ga zeker nog een keer masterclass 2 doen

Groetjes Esther

Esther24-12-2017 13:14

Net thuis van de laatste les van de Fotocursus Compleet.
Peter en Thea, dank voor deze leuke lessen vol inspiratie! Ook voor mij als de redelijk 'ervaren' fotograaf weer nieuwe dingen gehoord en geleerd. Vooral de de verschillende opdrachten zetten mijn fotgrafiehart weer helemaal open. Ik vind het te gek dat ik mijn enigszins verwaterde passie voor het fotograferen dankzij jullie weer volop naar boven voel borrelen. De verschillende aspecten van de fotografie komen duidelijk en met de nodige humor aan bod tijdens deze cursus.
Ik ga jullie weer zien en spreken bij de Masterclass op 8 januarišŸ¤—.

Groetjes Margot

Margot Abelskamp21-12-2017 22:38

Urbex naar Duisburg gedaan. Ontzettend mooie locatie. Goed georganiseerd. Begeleiding was prettig en goeie tips gekregen. Erg bedankt voor de mooie dag

Dirk03-12-2017 19:42

SUPER!
Een maand geleden maakte ik alleen maar foto's in de automatische stand en nu, een basiscursus verder, weet ik mijn camera in verschillende situaties en composities op de juiste manier in te stellen voor een prachtig resultaat. Ik ben erg enthousiast geworden, zeker ook door de fijne opbouw van de cursus; kort maar krachtig, hartstikke gezellig maar veel geleerd!
Peter en zijn team van fotoclass zijn erg hartelijk en servicegericht, ik sta te popelen om verder te gaan met de masterclass.

Lonneke29-11-2017 21:43

Vandaag alweer de laatste dag beleefd van een leuke en leerzame basiscursus. Een docent en gastheer met humor en een tweede docente als steady backup. In vogelvlucht ga je diep de materie in en snel ken je de betekenis van alle knopjes op je camera. En begin je te begrijpen wat je doet en moet doen om in diverse omstandigheden, of het nu gaat om licht of compositie, bij te stellen om een goede foto te maken. Smaakt naar meer! Ik ben er in ieder geval bij op 7 januari om op te frissen.

Monique29-11-2017 15:19

Recent een ontzettend leuke, leerzame en ook zeker gezellige Masterclass gedaan. Bedankt voor de leuke opdrachten die op een creatieve manier je leren om alles manueel te fotograferen. Ik ga zeker de Masterclass 2 doen!

Sophie27-11-2017 16:24

Peter en Thea bedankt voor de leerzame workshop compositie
ik ga toch weer anders kijken om een compositie's te bepalen
en zeker weer tot een volgende workshop groetjes carla

carla25-11-2017 18:50

Voor de eerste keer kennis gemaakt met de FotoClass workshop Beachlife IJmuiden van 18 november.
Ik heb heel erg genoten van deze workshop. In een paar uur tijd weer veel bijgeleerd. We hadden ook een hele leuke groep. Het leuke hiervan is dat je onder elkaar ervaringen kunt uitwisselen en toch individueel bezig bent. Peter en Thea waren daar wanneer ik advies nodig had met betrekking tot bijvoorbeeld compositie of andere technische vragen.
Het resultaat "hele mooie foto's"! Peter en Thea, heel erg bedankt en tot de volgende workshops of reizen.

Groetjes, Ingrid

Ingrid25-11-2017 14:10

Alweer anderehalve week terug, maar nog altijd bezig met het herbeleven van de reis naar IJsland.
Peter en Thea bedankt voor het gidsen door dit prachtige land.
Heerlijk om niets te hoeven regelen. Alles was door jullie al geregeld!
Goede tips bij het fotograferen. Ga meer doen met het manual programma! Naast het fotograferen hadden we ook veel lol met deze leuke groep.
De foto's zijn uitgezocht, het album besteld.
De kans dat ik terug ga naar IJsland is groot. Wat een geweldig land om vast te leggen op beeld. Ik kan deze reis met jullie dan ook van harte aanbevelen!

Rob02-11-2017 15:41

Ik zit hier nog steeds een beetje in de ontkenningsfase dat ik weer terug ben in Nederland. Wat is die week snel voorbij gegaan. Maar zo intens. Ik heb echt heel erg genoten.
Alles was ook goed geregeld en georganiseerd. De groep was ontzettend leuk, heel erg gelachen.
Ik ga dan ook zeker in de toekomst nog eens met jullie mee. IJsland heeft op dit moment mijn voorkeur, maar ook de andere reizen hebben zeker mijn aandacht.
Ik zou zeggen, ga vooral door en laat nog meer mensen genieten zoals ook ik heb genoten.
Bedankr voor alles!

Gladys Echter28-10-2017 12:32

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [63]
Reactieformulier

Reactieformulier