FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Wat een Dag vandaag met Fotoclass op stap geweest
in maasduinen wat een mooie locatie .
echt een topdag gehad .
Nog bedankt
Team Fotoclass

Live- Colors of Nature workshop

Mark de kruijf10-11-2019 17:36

Op mijn vijftigste verjaardag verrast met een fotoreis naar IJsland met FotoClass. Iedereen wist er al vanaf behalve ik. Wat een schrik en verrassing om een filmpje van Peter te krijgen waarin hij het cadeau bekend maakte :) Weken van voorbereiding en aanschaffen van materialen volgde.
En dan is de tijd daar voor de reis. Op 19-10 vertrokken naar IJsland. We werden opgewacht door Thea en Peter.
Wat hebben ze ons mooie dingen laten zien daar in het zuiden van IJsland. Mooie foto's gemaakt onder de deskundige leiding van Thea en Peter maar ook veel geleerd van de medereizigers. Wat hadden we een leuke groep!!!! Gezellige dagen gehad.
Naast alle mooie foto's en vooral herinneringen (die niemand ons kan afnemen) op de laatste avond toch nog het Noorderlicht kunnen zien. Wat een spektakel is dat.
Ik ben dankbaar voor dit prachtig cadeau en deze mooie herinneringen. Groetjes Alexander

Alexander van der tuuk02-11-2019 10:43

Wat een beleving! Je raakt niet uitgekeken op dit mooie eiland IJsland!
Voor het eerst mee, ondanks mijn lichamelijke beperkingen, maar wat heb ik genoten.
En dit alles onder de voortreffelijke leiding van Thea en Peter...
Ook de complimenten aan de groep...waar nodig werd ik geholpen en gearmd overwonnen we de voor mij wat moeilijker terreinen.
Graag ga ik mee met een volgende reis, maar het is zo moeilijk kiezen...
Nogmaals bedankt Thea en Peter!

Tea Fledderus01-11-2019 11:41

Voor de eerste keer mee met een fotografiereis van FotoClass. IJsland Expeditie South. Geweldige en ontspannen sfeer onder leiding van Peter en Thea. Veel van hun deskundigheid geleerd, maar ook van de tips en tricks uit de groep. Bevat door het fotografievirus mag ik over anderhalf jaar weer mee naar de Lofoten in Noorwegen. Dit gaat weer zo'n fantastische reis worden.
Peter en Thea, bedankt!

Paul27-10-2019 11:44

Soms maak je iets mee wat je niet goed in woorden kunt vatten. De week IJsland, onder de deskundige en ontspannen leiding van Peter en Thea, heeft me in alle opzichten ontzettend veel gebracht. Mijn liefde voor fotograferen (en IJsland overigens ook) was er al, maar ik had nooit gedacht dat ik het fotograferen in de M stand zo ontzettend leuk zou vinden en dat ik het land zo intens zou beleven.
De wind en de storm deden me voelen dat ik leef, de gezelligheid met de medereizigers was een warm bad en door de humor kon ik weer even net zo gek doen als een kind.
Enorm bedankt voor de geweldige week Thea en Peter. We gaan elkaar weer zien; de volgende reis is al geboekt. Kan niet wachten! :)

Brenda23-10-2019 22:33

Net een half uurtje thuis na de fotografiereis IJsland Expeditie South. Dit was mijn derde keer naar IJsland met Fotoclass en zelfs de tweede keer dat ik deze reis maakte (2 jaar terug heb ik hem ook gemaakt). Wederom enorm genoten van de groep, de natuur in IJsland en de ontspannen begeleiding door Peter en Thea. Ook nu was de reis weer adembenemend. Voor mij is het land en deze reis niet in woorden te beschrijven.....eens moet hier als (amateur)fotograaf zijn geweest! Ik hoop echt nog vaker met jullie op stap te kunnen gaan.

Margot Abelskamp19-10-2019 15:49

Een soort gevoel van gemis overvalt me, de week nadat de cursus Masterclass l is afgelopen.
Ik heb met veel plezier aan de opdrachten gewerkt, die niet altijd even makkelijk waren, maar waardoor je wel uitgedaagd wordt.
Weer een leuke ervaring waar techniek, inzicht en door bekijken en bespreken van de foto’s van de mede-cursisten inspirerend werkt.
Alle reden voor mij om weer voor een andere masterclass in te schrijven.
Bedankt Peter en Thea

Marian de Bonth14-10-2019 22:27

In september zijn wij 10 dagen naar Zuid-Afrika geweest en hebben een fantastische reis gehad. Voor mij was het de eerste keer met Fotoclass, Joey was er al mee bekend. Het was echt een heel gave reis. Alles was super goed geregeld. Game drives waren echt top. De big 5 in 1 dag zien is al een hele ervaring maar nog meer dieren die je eigenlijk niet vaak ziet is helemaal geweldig. Zo hebben we zelfs een wilde hond gezien.

De ondersteuning tijdens de reis op foto gebied is ook echt top! Peter en Thea helpen je waar ze kunnen. Natuurlijk is het ook heel gezellig met ze. Een grapje en een leuk praatje hier en daar wordt zeker gewaardeerd. Ze halen alles uit de kan om de groep een geweldige reis te laten beleven.

Ook de groep die we hadden was super. Iedereen had een klik met elkaar.

Het is zeker een aanrader en zeker niet onze laatste reis bij Fotoclass

Stacey & Joey11-10-2019 18:51

Masterclass 1 is afgelopen, na M2 en M3 weer veel geleerd. En me opgegeven voor m4 en Pro ben heel benieuwd naar de opdrachten. Ontzettend veel geleerd, als je bedenkt dat ik in november nog niets van F, ISO , sluitertijd etc etc wist :-)
Hartstikke bedankt Thea en Peter ! tot de volgende

Rianne van Teeffelen10-10-2019 14:56

Dinsdag 8-10 laatste avond masterclass cursus afgelopen ,het was heel leerzaam en harstikke gezellig .Leuke cursus met alle opdrachten
Bedankt Peter en Thea
Mvg Wil Korsten

Wil Korsten09-10-2019 18:39

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [73]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken