FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Leuke locatie zowel voor overdag als in de avond. Nog lang niet alles gezien en/of gefotografeerd. Bedankt en tot gauw. 👌

Jannet en Rien02-12-2018 23:15

Dank je wel Thea en Peter voor een geweldige dag in Duisburg!!! Wat is Urbex fotografie onwijs gaaf om te doen (vooral met mijn nieuwe camera)!

Tot de volgende keer!

Sandra02-12-2018 17:36

Na jaren niet te hebben gefotografeerd weer camera gekocht en om mijn geheugen weer af te stoffen Masterclass 1 gevolgd. Opdrachten halen je uit comfortzone maar zeer leerzaam. Bij het nabespreken zeker ook weer veel geleerd maar ook gelachen. Heerlijke sfeer en zeker een aanrader. Tanks Peter en Tanja

Jos van Zuylen02-12-2018 10:56

Helaas, mijn beginners fotocursus zit er weer op. Ik kan me nu niet meer voorstellen dat ik altijd met een standaard instelling heb gefotografeerd en enkel op de afdrukknop heb gedrukt (wel zag ik al jaren lang mijn man druk in de weer met een heel arsenaal aan apparatuur...). Behalve leren werken met het toestel is het ook goed rondkijken, spelen met licht en een hele uitdaging om een foto interessant te maken, juist door het simpel te houden. Kortom, wat is het moeilijk en wat is er nog veel te leren. Na een werkdag was het bepaald geen straf om naar de cursus toe te gaan, energie volop aanwezig bij Peter en Tanja en gebracht met een dosis humor. Alles iedere keer weer tot in de puntjes verzorgd, helemaal af. En vooral ook veel leren door te doen en te leren van eigen en elkaars gemaakte foto’s. AANRADER!

Maaike23-11-2018 14:57

Peter, Tanya en Susan het was een geweldige cursus, luchtig gebracht, duidelijk en gezellig op de koop toe :-)

Rianne van Teeffelen / Jan Lowissen23-11-2018 11:40

Peter en Tanja, dank jullie wel voor de leuke, leerzame en gezellige beginnerscursus. Grote pluspunt van Fotoclass: DUIDELIJKE uitleg, stap voor stap verder komen. Ik ben in elk geval zo door jullie geïnspireerd, dat ik zeker een vervolgcursus bij jullie ga volgen.
Dus: tot volgend jaar!

Dieke21-11-2018 22:10

Hoi,
Beetje laat,door het bewerken van de door mij gemaakte foto's tijdens de fantastisch mooie oktober trip naar IJsland.
Grandioos Thea en Peter,wat hebben jullie ons weer machtig mooie plekjes laten zien nu in het zuiden van dit mooie land.
Wat een fijne sfeer wisten jullie weer te creëren,iedereen had het fantastisch naar de zin.
Dit smaakt echt naar meer !!
Nogmaals heel erg bedankt voor de goede zorgen en deze machtig mooie ervaring,TOP !!
Vriendelijke groet,
Jan

jan Eggink15-11-2018 15:50

Peter en Thea
Bedankt voor de goede verzorging van de workshop
Colors of Nature
Het was weer gezellig perfecte weersomstandigheden
met de mist over het water en het mooie licht
En mooie foto's genomen
tot een volgende keer
groetjes Carla

carla06-11-2018 21:26

Peter
ik wil je bedanken voor de uitstekende foto cursus
die ik jaren geleden gevolgd heb bij fotoclass
er zijn al twee foto's van mij in de prijzen gevallen
nogmaals bedankt voor de zeer goede opleiding
groetjes Carla

carla31-10-2018 16:22

Ook ik wil hier graag even een zeer lovende reactie achterlaten.

Met elf hobby-fotografen en twee zeer kundige, gezellige en ervaren begeleiders (Peter en Thea) heb ik een week lang door het zuiden van IJsland getrokken. Wat een geweldige ervaring!!!!

IJsland is echt een land waar elke (natuur)fotograaf een keertje moet zijn geweest. Zoveel verschillende landschappen, watervallen, gletsjers, etc. En natuurlijk het noorderlicht (waar we gelukkig ook nog een glimp van op mochten vangen). En Peter en Thea zorgden ervoor dat we de file van toeristen vakkundig hebben vermeden.

Naast de prachtige dingen die ik heb gezien en heb mogen fotograferen zal me ook de sfeer tijdens de reis altijd bijblijven. Wat een leuke groep en wat een geweldige sfeer wisten we met behulp van Peter en Thea te creëren. Ik had werkelijk pijn in mijn kaken van het lachen!

Maar ik heb in die week ook veel geleerd over mijn camera en over het maken van mooie foto's (geduld is daarbij een schone zaak). Voor mij was dit dan ook niet de laatste keer dat ik met Fotoclass op reis ga. Maar voor het weer zover is ga ik eerst nog maar eens wat workshops volgen.

Dank je wel Peter en Thea (maar ook mijn reisgenootjes!!!) en tot gauw!

Sandra Thijsen31-10-2018 00:53

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [69]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken