FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

De basiscursus afgerond en mijn camera nog beter leren kennen. Op een leuke en vrolijke manier toch veel opgestoken.
Leuk team en mede cursisten waardoor de dinsdagavonden zo voorbij waren. Op naar de masterclass :)

Eddy Berkelaar05-02-2020 20:16

Ik heb wel weer genoten van de workshop into the dawn in den bosch .

wat een gave ervaring weer.

bedankt voor de leerzame ochtend en de zon hebben we alsnog gezien.

Mark de Kruijf

Mark de Kruijf03-02-2020 19:46

9 januari, workshop Indoor spelen met licht. Geweldig wat een mogelijkheden om op druilige donkere dagen binnenshuis te fotograferen. Hartstikke leuk om te doen, dus DOEN ! :-)

Rianne van Teeffelen10-01-2020 18:09

Het is inmiddels alweer ruim een maand geleden dat ik heb deelgenomen aan de basiscursus fotografie met het doel te kijken of werken met een spiegelreflex camera wel iets voor mij is. En ik moet zeggen dat ik helemaal verkocht ben nu ik weet hoe ik de camera goed moet gebruiken. De cursusavonden en praktijkdag waren erg gezellig en leerzaam, zeker met het enorme enthousiasme van Peter, Thea en Tanja! Ik ga zeker terugkomen voor een vervolgcursus! :-)

Martijn Verbeeten26-12-2019 15:43

Wat kan ik hier nog schrijven?
Het was gewoon SUPER.
Wat een heerlijke manier om kennis te maken met fotografie zoals het hoort. Zelf bepalen hoe je foto er uit moet zien. Na 2 lessen wil je al geen automatische stand meer. Je voelt je dan al een echte fotograaf. Peter, Thea en Tanja, heel hartelijk bedankt.
Voor mij komt er zeker een vervolg.

Marc van Maasacker01-12-2019 11:24

De basiscursus fotografie gevolgd en meteen na de eerste les, kwam de passie voor grafie weer helemaal terug.

Zelf de baas zijn over je camera geeft je een super gevoel, controle hebben over hoe jij de foto wil hebben.
De les wordt op een zeer leuke manier gegeven waardoor het allemaal beter blijft hangen en snap je hoe alles bij elkaar hoort zo als diafragma, sluitertijd en ISO.

Vier geweldig leerzame, gezellige avonden en een prachtige buitendag.
Ik heb de smaak te pakken en de vervolgcursus al meteen geboekt.

Tot snel

Emily27-11-2019 20:48

Helaas na vier avonden en een outdoor dag zit de basiscursus fotografie er alweer op. Zowel de avonden als de outdoor dag waren bijzonder leerzaam en reuze gezellig! Als je meer uit je fotocamera wilt halen naast de basisopties, dan is de cursus zeker aan te bevelen. Sluitertijd, diafragma, ISO-waarde, witbalans, lichtmeting, focuspunten, etc. Het wordt allemaal op een zeer luchtige manier uitgelegd en daarna kun je ermee aan de gang. Ik wil Peter en zijn team dan ook hartelijk danken voor de leerzame en gezellige tijd en ga me zo spoedig mogelijk inschrijven voor een vervolgcursus

Hans26-11-2019 22:33

Geweldig deze basiscursus die we net hebben gehad. Buiten dat ik veel geleerd heb, hebben wij een paar hele gezellige avonden en een zondag gehad. Een echt aanrader voor eenieder die een fotocamera vast wil houden. Wat mij betreft zal er zeker een vervolg komen. Maar nu eerst flink oefenen en datgene wat ik van Peter en zijn team heb mogen leren in de praktijk brengen.

Dennis Tielman26-11-2019 22:15

Elke keer gedacht: ik zou graag zo'n cursus fotografie willen nemen, maar het kwam er nooit van! Tot ik het cadeau kreeg van mijn vrouw. Nou! Had ik het ik maar eerder gedaan! Na 4 jaar eindelijk kennis gemaakt met mijn camera! In zo'n korte tijd zo veel geleerd, dat ik geen foto's meer kan maken op de voorgeprogrammeerde standen! Een hele praktische cursus, waarbij je gelijk van alles leert, de achtergronden, instellingen, speciale effecten, etc. Nu kan ik niet meer normaal naar dingen kijken, zonder te denken "dat zou een mooie foto kunnen worden"! Dank je wel Fotoclass! Leerzame lessen, leuk gebracht, veel gelachen! Enne..... toevallig van de week de echte lokroep van de Tauros gehoord in de Maashorst gehoord......scheelt niet veel ;-)

Vinod25-11-2019 21:48

Der Basiskurs war wirklich sehr lehrreich. Habe viel gelernt und bin jetzt, nach dem Kurs noch beschäftigt mein Wissen zu vertiefen. Ich empfehle jedem so einen Kurs zu besuchen. Danke nochmals.

Gabi Schmitt25-11-2019 18:26

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [74]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken