FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Kil hier om je eigen vermelding te maken

Dee week de basis cursus afgerond . Het was een heel leuke ervaring om wat meer geheimen van de fotografie ontdekken die vakkundig uitgelegd werden door Peter en Melanie .
Ik ben beng dat het foto virus mij ook heeft besmet en dat ik zeker na de zomer verder ga in een vervolg cursus.
Dank Peter en Melanie

Andre Deibergen15-07-2017 10:24

Deze week de basiscursus afgerond; wát leuk en leerzaam was dat! In een behoorlijk tempo worden in een aantal lessen de basisbegrippen en -technieken uitgelegd die je vervolgens in de praktijk kan gaan brengen tijdens de huiswerkopdrachten en de outdoordag.
Peter geeft de cursus met de nodige humor en dat maakt het állesbehalve saai! Kortom: dit gaat -wat mij betreft- zéker een vervolg krijgen.
Melanie uiteraard ook bedankt voor de assistentie, uitleg en het alsmaar luisteren naar dezelfde grappen... ;-)
Tot gauw!!

Jeroen van den Heuvel14-07-2017 16:45

Vandaag de laatste cursus ochtend gehad van de basis fotgrafie. Veel geleerd, veel foto's gemaakt. De stof was leerzaalm de opdrachten waren een uitdaging. Voor iedereen een aanrader voor wie zijn camera beter wil leren kennen en beheersen. Het was top! Bedankt peter en melanie...nu verder sparen voor wellicht een andere cursus uit jullie assortiment.
groetjes marichel

marichel12-07-2017 21:21

De reis naar Spitsbergen is voor mij een onvergetelijke ervaring geweest. Een omgeving zo totaal anders. Met een leuke en gezellige groep mensen deze ervaring mogen delen onder leiding van het team van FotoClass.

Peter en Thea, bedankt voor de goed verzorgde reis i.s.m. Rietje van Norge Reiser. Bedankt voor jullie enthousiasme en gezelligheid, een luisterend oor, de lach en de traan!

Groetjes,
Richard

Richard09-07-2017 21:25

Met Thea en Peter naar Spitsbergen geweest. Alles was top! Met een groep "gelijk gezinden" op pad, een organisatie die van A tot Z klopte en een indrukken opgedaan die eigenlijk niet te beschrijven zijn. Nogmaals dank en zeker weten tot ziens!

G. uit B.03-07-2017 21:54

Na t geweldige IJsland nu meegeweest met de reis naar Spitsbergen. Wat een bijzondere ervaring was dat! Eigenlijk niet uit te leggen, dat moet je beleven, once in a lifetime! al zou ik nu al graag nog een keer gaan.
Een goed verzorgde reis, supergezellige groep en Peter en Thea een mooi team! Kortom nagenieten! Dank jullie wel!!

Yvonne01-07-2017 23:09

Vandaag de laatste avondles beginnerscursus gehad van Jeroen en Merel in Eindhoven. Veel geleerd in de theorie lessen evenals op de praktijk-buiten dag. Als je meer wilt halen uit je camera dan is dit zeker aan te raden.

Nogmaals bedankt.

Alex

Alex28-06-2017 23:19

Inmiddels weer thuis van een fantastische reis naar Spitsbergen.
Dit was mijn eerste reis met Fotoclass, maar waarschijnlijk niet mijn laatste. Alles goed geregeld, veel gezien en ervaren, maar ook ontzettend veel gelachen. Een prima sfeer!!

Thea en Peter, bedankt en tot de 30e.

groet, Jenny

Jenny20-06-2017 10:51

Afgelopen zaterdag een bruidsfotografie workshop gehad. Jeetje wat komt daar veel bij kijken. Heel veel geleerd en wederom veel gelachen. Dank je wel Peter en Melanie voor jullie enthousiasme en engelen geduld. Nu maar hopen dat de foto's in de smaak vallen.
Esther van Lith-Teunissen

Esther15-06-2017 08:17

Vandaag heb ik de workshop bruidsfotografie gedaan! Jeetje wat is dat moeilijk, maar wel erg leuk! Weer veel tips en trucs wijzer. Nu de foto's uitzoeken en bewerken.
Peter en Melanie bedankt voor de gezellige en leerzame dag.

Marielle10-06-2017 19:15

[1]      «      3   |   4   |   5   |   6   |   7      »      [64]
Kil hier om je eigen vermelding te maken

Kil hier om je eigen vermelding te maken