FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Alweer anderehalve week terug, maar nog altijd bezig met het herbeleven van de reis naar IJsland.
Peter en Thea bedankt voor het gidsen door dit prachtige land.
Heerlijk om niets te hoeven regelen. Alles was door jullie al geregeld!
Goede tips bij het fotograferen. Ga meer doen met het manual programma! Naast het fotograferen hadden we ook veel lol met deze leuke groep.
De foto's zijn uitgezocht, het album besteld.
De kans dat ik terug ga naar IJsland is groot. Wat een geweldig land om vast te leggen op beeld. Ik kan deze reis met jullie dan ook van harte aanbevelen!

Rob02-11-2017 15:41

Ik zit hier nog steeds een beetje in de ontkenningsfase dat ik weer terug ben in Nederland. Wat is die week snel voorbij gegaan. Maar zo intens. Ik heb echt heel erg genoten.
Alles was ook goed geregeld en georganiseerd. De groep was ontzettend leuk, heel erg gelachen.
Ik ga dan ook zeker in de toekomst nog eens met jullie mee. IJsland heeft op dit moment mijn voorkeur, maar ook de andere reizen hebben zeker mijn aandacht.
Ik zou zeggen, ga vooral door en laat nog meer mensen genieten zoals ook ik heb genoten.
Bedankr voor alles!

Gladys Echter28-10-2017 12:32

We zijn alweer lang en breed terug in Nederland, maar wat een fantastische ervaring was de IJsland-reis met Fotoclass. We hebben geweldig mooie plekken gezien en het was een genot om zoveel tijd te hebben om te fotograferen. Ook de lange sluitertijd-fans komen prima aan hun trekken tijdens deze reis. Het reisgezelschap was divers en ik heb genoten van de gezelligheid. Thea en Peter hebben ons veilig en met veel humor rondgereden langs de vele fotogenieke plekken. Het nagenieten gaat nog lang duren en ik kijk met plezier uit naar de bijeenkomst met de nabespreking van de foto's. Eén ding is zeker: ik ga nog een keer terug, het liefst met Fotoclass.

Peter en Thea bedankt voor deze ontzettend gave ervaring!

Eefje

Eefje25-10-2017 21:03

Peter en Thea bedankt voor de goede zorgen tijdens onze fantastische IJsland reis. We hebben dit prachtige land mogen ervaren en fotograferen op een gezellige en ongedwongen manier. Dank ook voor alle fototips en -truckjes. En ik ga zeker nog een keer met jullie mee!

Marjet de Leeuw22-10-2017 11:38

Ik zit met een glaasje wijn zeer tevreden na te genieten van de reis. Het was op alle fronten een geslaagde reis. Het is zelfs zo, dat ik in september mee ga naar Zuid Afrika.
Het landschap is zo heerlijk leeg en de krachten uit de aarde laten zich zien, horen en ruiken. En dan nog met zo’n leuk gezelschap. Wat hebben we ook veel gelachen. Heer lijk om naar de foto’s te kijken. Kan ik weer een tijd op teren.

Janny21-10-2017 18:25

Zit net op de bank met een bakkie koffie na thuiskomst van een fotografiereis met jullie in IJsland. Voor t eerst met jullie op stap geweest en eigenlijk weet ik niet goed te omschrijven hoe ik deze reis met jullie heb ervaren, omdat woorden tekort schieten. Goed, ik doe toch een poging: fantastisch, indrukwekkend, goed verzorgd, heel gezellig, mooie locaties waar je het idee hebt dat je de enige fotograaf bent, ruim de tijd om foto's te maken en om vragen te stellen en uitleg te krijgen, maar bovenal overweldigend!...Kortom hou je van fotograferen en wil je dit graag een keer in het machtige landschap van IJsland doen, dan is de reis van Fotoclass echt een aanrader. Deze reis vergeet ik in elk geval van mijn leven niet meer. Ik kijk al reikhalzend uit naar een volgende reis. Thea en Peter, ontzettend bedankt!!!

Margot Abelskamp21-10-2017 16:05

Peter & Thea, Thanks voor alle service!

Mijn eerste FotoClass reis is erg goed bevallen. Een hoop mooie plekken op IJsland gezien en lekker uitgebreid kunnen fotograferen. Prima accomadaties. Goede en erg leuke sfeer. Kortom, een erg leuke week gehad ook zeker met en dankzij mijn medereizigers. Ik heb al zin in de volgende tot dan.

Ton19-10-2017 14:18

Lieve mede reisgenoten,

Het was voor mij een bijzondere reis, ik heb genoten van jullie gezelschap, het fotograferen en het samen door IJsland reizen.
Nu thuis bezig zijnde om de 800 foto's uit te zoeken, beleef ik de reis opnieuw. Jullie allemaal super bedankt voor je gezelschap en ik zie jullie 1 november as.

Peter en Thea super bedankt voor de organisatie van deze reis.

Groetjes,

Marian

Marian18-10-2017 10:37

Lieve, lieve mensen,
Wat heb ik genoten van deze geweldige IJslandreis! Top georganiseerd, en alle aandacht voor ons! Jullie stonden dag en nacht voor ons klaar!
Aan alle (ervaren of wat minder ervaren) fotografen op zoek naar een fotoreis ... zoek niet verder, maar boek bij Fotoclass!

Lieve groetjes, en tot de volgende reis! Elly

Elly16-10-2017 23:27

Wat hebben wij genoten van onze reis naar IJsland. Peter en Thea bedankt voor jullie goede zorg en inzet. Waar vind je een reisleider die 's nachts driemaal zijn bed uitkomt om te kijken of het noorderlicht te zien is?
Wat een leuke groep hadden wij.Ik heb niemand ergens over horen klagen of zeuren. Bedankt allen voor de geweldige sfeer die we met elkaar hadden.
We kunnen iedereen deze reis aanraden, ook als jezelf niet fotografeert en je partner wel. De natuur is overweldigend.
groetjes Herman en Henny

Herman en Henny16-10-2017 10:18

[1]      «      3   |   4   |   5   |   6   |   7      »      [66]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken