FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

IJsland Go West,

Mijn tweede reis met FotoClass met Peter en Thea. Ik heb een erg mooie en leuke 6 daagse reis met jullie en mijn reisgenoten gehad. Een hoop gezien en veel lekker kunnen fotograferen. Het bevalt mij wel ... lekker zorgeloos m'n gang kunnen gaan op mooie plekjes en als er dingen zijn weten dat ik bij jullie terecht kan. Dank voor de goede zorgen en de mooie tijd.

Ton van der Wouden23-03-2018 17:02

in de koude wind
van ijsland
in de leegte om
me heen
voel ik
binnen in me
dat het
weer lente
wordt...

Puur | zonder ruis

Thea en Peter, ik heb genoten. van jullie, het landschap, de mede reizigers, noorderlicht, zwarte kerkje, orca's en de leegte...
(ijsland | go west expedition)

natasja19-03-2018 12:00

Wat een Leuke reis naar Iceland echt een aanrader .ook een leuke groep waar ik echt van genoten heb en dan kijken naar de mooiste foto's ik ben nu al benieuwd en ik heb gelijk maar een tweede reis . geboekt ik kan al niet wachten . het was voor mij de eerste keer in Iceland wat een mooi land en de diversiteit van landschappen echt super we hadden wel wat te voortduren met sneeuw stormen over de weg maar een leuke tijd om terug te kijken .


Nogmaals bedankt voor de goede zorgen Peter en Thea

Mark de kruijf18-03-2018 16:12

Afgelopen dinsdag een leerzame workshop gedaan
hoe kleiner hoe fijner
en het was echt klein toch weer een boeiende avond geweest
bedankt Peter en Thea
tot de volgende workshop

carla van eerd08-03-2018 13:12

Heb jij ook wel eens het probleem dat je graag over je hobby wilt praten, maar dat er niemand echt in is geïnteresseerd? Begin bijvoorbeeld tijdens een verjaardagsfeestje over fotografie en iedereen haalt meteen zijn of haar telefoon tevoorschijn. Maar als je vervolgens enthousiast vertelt over zaken als diafragma, sluitertijd en compositie, haakt iedereen af. Teleurgesteld gooi je maar een ander onderwerp in de groep. Maar oh, wat zou je graag de foto's laten zien waar je zo trots op bent. Die ene foto waar je 's morgens om vier uur je bed voor uit kwam. Wat zou je ze graag vertellen dat je uren in het veld hebt gelegen om die mooie vogel te fotograferen. Hoe graag zou je die nieuwe lens willen laten zien, of dat super handige statief. Andere mensen vinden echter dat je een beetje gestoord bent, maar zelf noem je het liever 'prettig gestoord'. Wat zou het fijn zijn om samen op te mogen trekken met andere 'prettig gestoorden'. Zij begrijpen je tenminste, ze kunnen erover meepraten. Niet getreurd, want gelukkig is er FotoClass. Met dit bedrijf kun je een hele week lang naar hartenlust met je hobby bezig zijn. Met je camera uiteraard, want FotoClass brengt je naar de mooiste en de meest unieke locaties. Ook kun je met je reisgenoten praten over fotografie, want zij zijn net zo gepassioneerd met deze hobby bezig als jij. Zelfs als je nog niet zo ver bent, maar wel moeite wilt doen om je peil naar een hoger niveau te tillen, ben je bij FotoClass aan het goede adres. Daarnaast is reizen met FotoClass gewoon leuk. Naast het fotograferen is er ook tijd en ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld bij de houtkachel, het zwembad of op het terras. Geloof het of niet, maar dit is geen commercial voor FotoClass, dit is geput uit mijn eigen ervaring. Sinds ik naar IJsland ben geweest, inderdaad...met FotoClass, vragen familieleden en vrienden om mijn foto's te mogen zien. Ze vragen zelfs naar toekomstige reisplannen of willen meer weten over de landen waar ik ben geweest. Mocht je dus toe zijn aan een volgende fase in je fotocarrière, denk dan eens serieus na over reizen met FotoClass.

Antonie Deelen07-03-2018 22:06

Voor de 2e keer mee geweest met Fotoclass. Deze keer een fantastische week op de Lofoten gehad. Wat hebben we veel moois gezien en gefotografeerd. Ik heb veel goede tips van Peter en Thea gehad, zodat ik mooie foto’s van o.a. het Noorderlicht kon maken. Ik kijk terug op een geweldige week met leuke reisgenoten, waarin we veel hebben gelachen. Een echte aanrader!
Peter en Thea bedankt voor alles.

Jenny06-03-2018 20:15

Heb een fantastische reis achter de rug naar de Lofoten. Een heerlijk ongedwongen sfeer, waarbij Thea en Peter je vrij laten in je fotografie. Ze rijden je het hele eiland over en stoppen op mooie plekken. Heb je ze nodig, dan zijn staan ze gelijk paraat met advies en goede raad. Maar ze leggen je niets op en dat vond ik heel prettig. Ondertussen leer je een hoop. De walvissen staan er bijvoorbeeld nu wel haarscherp op. En met hun tips, heb ik een paar prachtige foto’s van het Noorderlicht kunnen maken. De reis is het geld meer dan waard, ook door de twee fijne verblijf locaties in Svolvaer en bij Marmelkroken. Met tenslotte de hele prettige mensen die meewaren op deze reis, maakt dit tot een onvergetelijke reis.

Marielle05-03-2018 15:12

Net thuis uit de laatste les van de Masterclass 1. Erg leuk om te doen omdat de opdrachten je dwingen om anders te fotograferen dan je normaal gesproken zou doen. Soms pittig om te doen maar erg leuk om ook van elkaar te zien hoe de opdrachten zijn ingevuld door je medecursisten. Daar krijg je weer legio ideeen door om later zelf nog weer eens uit te proberen. Daarnaast helpen de soms kritische aanwijzingen van Peter en Thea om je foto's echt naar een hoger niveau te krijgen. Dank jullie wel voor de inspirerende avonden en het plezier dat we bij het bespreken van de foto's hebben gehad. Ik kijk al reikhalzend uit naar de Masterclass 2 in april. Mochten jullie ooit in Ede zijn, dan is een bakje koffie zo voor jullie gezet 🤗.

Groetjes Margot Abelskamp

Margot Abelskamp20-02-2018 22:43

Ik heb de basiscursus fotografie gevolgd. Deze was zeer leerzaam! Ik heb er heel veel van opgestoken, mede door de manier van het lesgeven door Peter: Duidelijk en met veel humor. Nogmaals mijn complimenten hiervoor en bedankt. Ik kom ongetwijfeld nog een keer terug voor een cursus en/of workshop.

Henk Liebregts19-02-2018 21:04

De laatste weken heb ik de basis cursus fotografie met heel veel plezier gevolgd. In heldere kleine stappen leer je vanzelf fotograferen in de m-stand. Veel handige tips en leuk om het allemaal echt te gaan doen tijdens de outdoor dag. kortom echt een aanrader

Niels19-02-2018 19:29

[1]      «      3   |   4   |   5   |   6   |   7      »      [69]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken