FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

In september zijn wij met Fotoclass naar Zuid-Afrika geweest. Wat een super geweldige reis.. het begint al als je met de bus naar de eerste lodge rijd. Het eindigt als je weer naar huis gaat.. alles was top.. een hele leuke groep mensen die begonnen als vreemden, maar eindigde als vrienden. We hebben gelachen, tranen met tuiten, maar ook onze emoties kunnen delen. Dankzij Peter en Thea, maar ook door de Rangers en toetje en toetje, hebben wij weer een top week gehad. Veel gezien, veel beleefd, veel gelachen, geknuffeld, en vooral enorm genoten. Een reis om nooit te vergeten.. Esther en Hans

Esther en Hans09-10-2018 16:54

Ik was ook mee naar Zuid Afrika en ik heb enorm genoten van deze reis. Alles goed geregeld, mooie plekken om te slapen, heerlijk eten en leuke, gezellige, grappige mensen in de groep. Complimenten ook voor Thea en Peter voor gewoon alles eigenlijk. Mijn buik- en kaakspieren zijn weer flink getraind door al het lachen.

En prachtige foto's hebben we allemaal kunnen maken. We maakten lange dagen, stonden om 6.00 uur bij de poort van het Krugerpark als het park open ging maar wat hebben we gave, vette dingen gezien zeg! En vergeet de deskundige rangers ook niet, nooit te beroerd om uitleg te geven of om de auto een tikkie naar voren te rijden voor het beste plaatje. Of toch weer iets naar achteren want er zit nog een takkie in de weg....

Of ik deze reis zou aanraden?? Absoluut!

Wilma02-10-2018 13:58

Afgelopen september ben ik met Fotoclass mee geweest naar Zuid Afrika. Ik heb altijd al op safari gewild en via Fotoclass een fotoreis geboekt. Dit is mij uitermate goed bevallen, sowieso een goede service en begeleiding van Fotoclass, een goede service en begeleiding ter plaatse.


Ook de groep waar je mee meegaat is altijd afwachten, maar ook hier hadden wij een 100% leuke groep, we hebben wat afgelachen met elkaar, ook dit maakt zo'n reis zeer aangenaam.


Het is zeker een aanrader waard, je gaat dingen zien die je niet voormogelijk hield.

Bert van Beek02-10-2018 11:26

Beste reizigers.

Afgelopen augustus mee geweest op de foto rondreis naar Vietnam. Na een gezellige reis, waarin je opnieuw kennis kan maken met je
reisgenoten, aangekomen in Hanoi.
Wat een belevenis, heerlijk hotel midden in de stad en er gelijk op uit met zijn allen, onder begeleiding van onze vaste gids. Ik heb genoten van de mensen, de hectische stad en eten.
De rondreis begon de dag erna en was heel afwisseld. Regen, zon, prachtige uitzichten, wandelen, rondkijken , fotograferen en genieten!!! Heel fijn als je advies kan vragen om mooie foto's te maken. Kortom, ik heb genoten met dank aan de organisatie en de leuke medereizigers. Ga zeker nog een keer mee.

Jolanda Nieuwendorp29-09-2018 12:36

Na IJsland vorig is Zuid-Afrika de tweede reis dat ik mee ben geweest. Het is heerlijk, als de hele reis is afgestemd op tijd om te fotograferen. Fijne plekken om te overnachten en fijne mensen. Bedankt😀👍🌹

Janny27-09-2018 14:19

Eind Juni met fotoclass op reis geweest naar Spitsbergen. Wat een mooie reis is het geweest. Prachtige locatie en een leuke groep mensen. Echt een aanrader!

Erik de Louw16-07-2018 09:47

Ik ben mee geweest met de spitsbergen expeditie maar wat ben ik dankbaar voor deze onbeschrijfelijke mega geweldige vakantie!!!

ik kan je niet vertellen hoe het is of hoe het voelt want het is echt niet in woorden uit te drukken zo mooi zo indrukwekkend zo geweldig je moet het echt beleven!!!

peter en thea van FotoClass Cursussen Workshops & Reizen zijn geweldige mensen en we hebben de meest geweldige avonden gehad en flink gelachen maar ook daar waar nodig de juiste hulp en begeleiding gehad en alles was echt super geregeld!!

ik kan maar 1 ding zeggen als je een foto reis zoekt kan je met een gerust hart en zonder twijfel hier boeken!!

op een schaal van 1 tot 10 krijgen ze een dikke 11

Ik kan niet uitleggen hoe dankbaar ik ben voor dit geweldige avontuur!!

Joey migchels04-07-2018 22:33

Op 15 juni mocht ik een leuke workshop 'Roofvogels fotograferen' meemaken onder begeleiding van Peter en Thea van FotoClass. Het fantastisch weer speelde uiteraard een zeer belangrijke rol, de roofvogels inclusief de Australische IJsvogels waren top, evenals de begeleiders van deze prachtdieren. Voor mij was het de eerste maal en al kan ik bogen op een rijke ervaring in de model- en natuurfotografie, toch waren de tips goud waard en kan ik nu genieten van een leuke reeks prachtige beelden ...
Een aanrader voor wie houdt van een leerrijke en gezellige workshop. Top, en zeker deze weg verder blijven bewandelen ...
Rudi (Hoegaarden, België)

Rudi Vandenbempt16-06-2018 20:59

Gisteravond de laatste les van Masterclass II gehad. Ook in deze serie weer uitdagende en soms pittige opdrachten waar je mee aan de slag moet. Gek hoor....je ziet nu, ook als je zonder camera op pad bent, overal de onderwerpen terug uit deze serie Masterclasses. De commentaren op de foto's zijn altijd eerlijk en opbouwend, zodat je weet wat nog beter kan en wat al goed gaat. Leuke, leerzame en gezellige lessen, waarbij je soms verrast en gegrepen wordt door de verhalen achter de foto's van je medecursisten... Ik heb veel geleerd maar ook nog veel te ontwikkelen😉. Peter en Thea, wederom hartstikke bedankt voor deze mooie ervaring. Ik ga er de komende maanden stevig mee aan de slag en blijf vooral genieten van mijn passie voor de fotografie die ik dankzij jullie weer helemaal terug heb😍. Genieten jullie straks van een welverdiende vakantie en we zien elkaar in november in elk geval weer terug!

Margot Abelskamp

Margot Abelskamp09-06-2018 14:13

Dinsdag 5 juni Basis cursus afgerond.
Veel geleerd.
Veel dingen die ik al wel door had hebben voor mij duidelijke kaders gekregen.
Fotograferen in de M stand had in nooit eerder gedaan, altijd halfautomaat. Deze drempel hebben jullie mij mooi over geholpen.
Een hele leuke outdoor dag met veel tips, trucs en mooie foto's.
Gezellig 30 man op de boomstronken gezeten met een broodje en koffie.
Goeie sfeer met veel humor maakte deze cursus voor mij een doorslaand succes.

Bedankt Thea en Peter

Jeff van Houten06-06-2018 18:53

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [69]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken