FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

Ons Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Klik hier om je eigen vermelding te maken

Voor de 2e keer mee geweest met Fotoclass. Deze keer een fantastische week op de Lofoten gehad. Wat hebben we veel moois gezien en gefotografeerd. Ik heb veel goede tips van Peter en Thea gehad, zodat ik mooie foto’s van o.a. het Noorderlicht kon maken. Ik kijk terug op een geweldige week met leuke reisgenoten, waarin we veel hebben gelachen. Een echte aanrader!
Peter en Thea bedankt voor alles.

Jenny06-03-2018 20:15

Heb een fantastische reis achter de rug naar de Lofoten. Een heerlijk ongedwongen sfeer, waarbij Thea en Peter je vrij laten in je fotografie. Ze rijden je het hele eiland over en stoppen op mooie plekken. Heb je ze nodig, dan zijn staan ze gelijk paraat met advies en goede raad. Maar ze leggen je niets op en dat vond ik heel prettig. Ondertussen leer je een hoop. De walvissen staan er bijvoorbeeld nu wel haarscherp op. En met hun tips, heb ik een paar prachtige foto’s van het Noorderlicht kunnen maken. De reis is het geld meer dan waard, ook door de twee fijne verblijf locaties in Svolvaer en bij Marmelkroken. Met tenslotte de hele prettige mensen die meewaren op deze reis, maakt dit tot een onvergetelijke reis.

Marielle05-03-2018 15:12

Net thuis uit de laatste les van de Masterclass 1. Erg leuk om te doen omdat de opdrachten je dwingen om anders te fotograferen dan je normaal gesproken zou doen. Soms pittig om te doen maar erg leuk om ook van elkaar te zien hoe de opdrachten zijn ingevuld door je medecursisten. Daar krijg je weer legio ideeen door om later zelf nog weer eens uit te proberen. Daarnaast helpen de soms kritische aanwijzingen van Peter en Thea om je foto's echt naar een hoger niveau te krijgen. Dank jullie wel voor de inspirerende avonden en het plezier dat we bij het bespreken van de foto's hebben gehad. Ik kijk al reikhalzend uit naar de Masterclass 2 in april. Mochten jullie ooit in Ede zijn, dan is een bakje koffie zo voor jullie gezet 🤗.

Groetjes Margot Abelskamp

Margot Abelskamp20-02-2018 22:43

Ik heb de basiscursus fotografie gevolgd. Deze was zeer leerzaam! Ik heb er heel veel van opgestoken, mede door de manier van het lesgeven door Peter: Duidelijk en met veel humor. Nogmaals mijn complimenten hiervoor en bedankt. Ik kom ongetwijfeld nog een keer terug voor een cursus en/of workshop.

Henk Liebregts19-02-2018 21:04

De laatste weken heb ik de basis cursus fotografie met heel veel plezier gevolgd. In heldere kleine stappen leer je vanzelf fotograferen in de m-stand. Veel handige tips en leuk om het allemaal echt te gaan doen tijdens de outdoor dag. kortom echt een aanrader

Niels19-02-2018 19:29

Ik heb de basiscursus fotografie gevolgd en daar heb ik heel veel van geleerd. Het begint me steeds duidelijker te worden waar alle knopjes op mijn camera voor dienen en de begrippen iso, diafragma en sluitertijd komen me ook steeds bekender voor. De outdoordag op 4 febr. was erg leerzaam maar wel een beetje koud. De inhoud van de lessen was duidelijk, en ik ga zeker nog meer cursussen volgen in de toekomst. Peter en team heel hartelijk dank voor alle info. groetjes Annelies

Annelies van Meeuwen19-02-2018 11:33

Ik heb bij Fotoclass de basiscursus fotografie gevolgd! Zeker een aanrader om te doen! Waar ik voorheen altijd de P-stand gebruikte heb ik nu geleerd om de M-stand te gebruiken. Wat een verschil!
Peter gaat op ludieke wijze door de materie heen wat ik persoonlijk erg prettig vond. Door de humor kun je de theorie goed onthouden! Er gaat zeker een vervolg komen! Bedankt!

Michelle16-02-2018 09:59

De workshop roofvogels gevolgd. Was echt top georganiseerd. Het was erg koud die dag, maar dat mocht de pret niet drukken. Geweldige vogels van dichtbij mogen bewonderen en kunnen fotograferen. Bedankt Havikshoeve en Fotoclass voor de goede organisatie en jullie enthousiasme en deskundigheid maakte het weer helemaal af. Top. Een echte aanrader. Van de zomer weer... :-)

esther van grunsven15-02-2018 22:05

Het is een erg leuke cursus ook als 13 jarige. Je leert veel dingen en is ook interactief. Met leuke oefeningen tussen door.

Bas15-02-2018 19:18

Ik dacht, dat ik kon fotograferen, maar wist tegelijk, dat ik de vele mogelijkheden, die mijn camera mij biedt, amper wist te benutten. In het jargon van Peter maakte ik slechts kiekjes, na de basiscursus is mij duidelijk, waarom! Met veel humor en deskundigheid weet hij helder in beeld te brengen, welke actie achter elke toets van mijn camera schuilgaat. Uiteraard gesteund door zijn secondanten Tanja en Raymond. Dankzij deze cursus gaat mijn manier van fotograferen zeker meer diepgang krijgen. Ik hoop met deelname aan workshops verder invulling te kunnen geven aan mijn toegenomen interesse voor fotografie!

Bernard Brenninkmeijer14-02-2018 22:31

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [66]
Klik hier om je eigen vermelding te maken

Klik hier om je eigen vermelding te maken