FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

FotoClass Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Reactieformulier

Vandaag hebben we een Fotocursus in 1 dag gehad van Peter en Melanie. We zijn heel enthousiast thuis gekomen; het was zo leuk en gezellig! Het was heel goed georganiseerd en de lunch was top. We hebben allerlei trucjes voor onze camera's geleerd die we zeker gaan gebruiken vanaf nu.

Peter en Melanie, heel erg bedankt voor deze super leuke dag! Wie weet tot een volgende keer.

Groetjes,
Philip en Carlijn

Philip en Carlijn29-09-2017 21:51

Terug van een boeiende reis naar Zuid-Afrika. Zoveel indrukken wat een prachtig land. Een leuke groep mede reizigers. Kundige en enthousiaste rangers die ons begeleiden op de game drives Zoveel verschillende dieren kunnen fotograferen Het verblijf in de Riverlodge aan de Elefant river was wel een hoogte punt. Overdag een prachtig uitzicht over de rivier. In de avond zaten we aan tafel, onder de Melkweg te genieten van het heerlijke eten. Terwijl een olifant op de achtergrond aan het toeteren was. Echt een unieke ervaring.
Bedankt Thea en Peter voor het organiseren en goed laten verlopen van deze reis
Jacky
.

Jacky26-09-2017 21:43

Voor de tweede keer een fotoreis gemaakt, deze keer van 9 tot 18 september naar Zuid Afrika.

Wat een topreis! We verbleven op 3 schitterende lokaties maar de River Lodge vond ik er qua lokatie wel uitspringen. Wat een boel vriendelijke mensen en die zorgen dat je niets te kort komt, zeker bij Toetje en Toetje in de River Lodge.
De gamedrives onder leiding van Barry en Elias en de tocht over de Olifantrivier zal ik niet snel vergeten maar ook het landschap is indrukwekkend.
Thea en Peter, bedankt.

Rob Nagel26-09-2017 18:49

Weer thuis en nog steeds nagenietend van mijn 3e reis met Fotoclass. Deze keer naar Zuid-Afrika geweest (9-18 sept 2017). Eerdere reizen waren naar IJsland en Spitsbergen.
Wat een bijzondere ervaring en wat een mooie reis!!!
We verbleven op 3 verschillende locaties die allemaal hun eigen charme hadden. The Riverlodge was voor mij een echte droomplek, zo mooi in de natuur en zulke lieve mensen. In de watten gelegd worden door Tiny en Aubrinah met het lekkere eten en de rangers Berry en Elias die met ons op safari gingen en van alles vertelden over de natuur en de dieren. De safaris waren in goede open jeeps.
Tijdens onze safari's hebben we heel veel dieren gezien waaronder ook The big 5!
We hadden een hele gezellige groep, erg veel gelachen met elkaar.
Onder weg naar onze 3e bestemming hebben we de panorama route gereden en diverse stops gehouden op de mooiste plekken.

Nogmaals dank aan Peter, Thea, Tiny, Aubrinah, Elias, Berry en aan alle reisgenoten van de groep. Met elkaar is het een TOPreis geworden!

Groetjes, Yvonne

Yvonne25-09-2017 17:58

Na IJsland en Lofoten wederom een prachtige reis gemaakt met fotoclass. Dit keer Zuid Afrika! Wat een fantastische vakantie. Met een hele gezellige groep mensen heel veel dieren gezien, waaronder de big five. Prachtige natuur en genieten op schitterende locaties. Vooral de Sefapane River Lodge met het geweldige uitzicht en de dieren die langs de rivier komen lopen hebben een unieke indruk achtergelaten. Van een drankje en heerlijk eten genieten op het terras mede door de dames Tiny en Aubrinah. En door de rangers Barry en Elias veel dieren gespot en veel geleerd over de dieren. Bij deze wil ik hun bedanken.

Maar vooral Peter en Thea bedankt voor het organiseren van deze prachtige reizen!! Het was weer top!!
Ik ga zeker nog eens mee!

Annet

Annet van Tienen20-09-2017 16:30

Vandaag een topdag gehad in de Apenheul met Fotoclass. Super begeleiding en leuke opdrachten gekregen en heel veel geleerd over natuurfotografie in de M stand. Lekker geluncht en vooral veel gelachen. Het was een heerlijke ontspannen sfeer. In tijden niet zo genoten als vandaag, ik kan niet wachten tot ik a.s. zaterdag met FotoClass op reis ga naar Zuid-Afrika

Thea en Peter, super bedankt en tot 10e in Zuid-Afrika

Sandra Bol04-09-2017 13:00

Super leuke, gezellige en leerzame dag gehad in de Apenheul!

Opdrachten e+ M-stand fotografie, bij vragen staan ze direct voor je klaar.

Peter & Thea bedankt :)

Ramon04-09-2017 11:22

Zo, ingeschreven voor de 2de cursus naar een zeer positieve en leerzame beginnerscursus. Ben benieuwd wat dit gaat brengen.

Frans rasing24-08-2017 10:45

Dee week de basis cursus afgerond . Het was een heel leuke ervaring om wat meer geheimen van de fotografie ontdekken die vakkundig uitgelegd werden door Peter en Melanie .
Ik ben beng dat het foto virus mij ook heeft besmet en dat ik zeker na de zomer verder ga in een vervolg cursus.
Dank Peter en Melanie

Andre Deibergen15-07-2017 10:24

Deze week de basiscursus afgerond; wát leuk en leerzaam was dat! In een behoorlijk tempo worden in een aantal lessen de basisbegrippen en -technieken uitgelegd die je vervolgens in de praktijk kan gaan brengen tijdens de huiswerkopdrachten en de outdoordag.
Peter geeft de cursus met de nodige humor en dat maakt het állesbehalve saai! Kortom: dit gaat -wat mij betreft- zéker een vervolg krijgen.
Melanie uiteraard ook bedankt voor de assistentie, uitleg en het alsmaar luisteren naar dezelfde grappen... ;-)
Tot gauw!!

Jeroen van den Heuvel14-07-2017 16:45

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [63]
Reactieformulier

Reactieformulier