FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen

FotoClass Gastenboek

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Reactieformulier

Weer thuis en nog steeds nagenietend van mijn 3e reis met Fotoclass. Deze keer naar Zuid-Afrika geweest (9-18 sept 2017). Eerdere reizen waren naar IJsland en Spitsbergen.
Wat een bijzondere ervaring en wat een mooie reis!!!
We verbleven op 3 verschillende locaties die allemaal hun eigen charme hadden. The Riverlodge was voor mij een echte droomplek, zo mooi in de natuur en zulke lieve mensen. In de watten gelegd worden door Tiny en Aubrinah met het lekkere eten en de rangers Berry en Elias die met ons op safari gingen en van alles vertelden over de natuur en de dieren. De safaris waren in goede open jeeps.
Tijdens onze safari's hebben we heel veel dieren gezien waaronder ook The big 5!
We hadden een hele gezellige groep, erg veel gelachen met elkaar.
Onder weg naar onze 3e bestemming hebben we de panorama route gereden en diverse stops gehouden op de mooiste plekken.

Nogmaals dank aan Peter, Thea, Tiny, Aubrinah, Elias, Berry en aan alle reisgenoten van de groep. Met elkaar is het een TOPreis geworden!

Groetjes, Yvonne

Yvonne25-09-2017 17:58

Na IJsland en Lofoten wederom een prachtige reis gemaakt met fotoclass. Dit keer Zuid Afrika! Wat een fantastische vakantie. Met een hele gezellige groep mensen heel veel dieren gezien, waaronder de big five. Prachtige natuur en genieten op schitterende locaties. Vooral de Sefapane River Lodge met het geweldige uitzicht en de dieren die langs de rivier komen lopen hebben een unieke indruk achtergelaten. Van een drankje en heerlijk eten genieten op het terras mede door de dames Tiny en Aubrinah. En door de rangers Barry en Elias veel dieren gespot en veel geleerd over de dieren. Bij deze wil ik hun bedanken.

Maar vooral Peter en Thea bedankt voor het organiseren van deze prachtige reizen!! Het was weer top!!
Ik ga zeker nog eens mee!

Annet

Annet van Tienen20-09-2017 16:30

Vandaag een topdag gehad in de Apenheul met Fotoclass. Super begeleiding en leuke opdrachten gekregen en heel veel geleerd over natuurfotografie in de M stand. Lekker geluncht en vooral veel gelachen. Het was een heerlijke ontspannen sfeer. In tijden niet zo genoten als vandaag, ik kan niet wachten tot ik a.s. zaterdag met FotoClass op reis ga naar Zuid-Afrika

Thea en Peter, super bedankt en tot 10e in Zuid-Afrika

Sandra Bol04-09-2017 13:00

Super leuke, gezellige en leerzame dag gehad in de Apenheul!

Opdrachten e+ M-stand fotografie, bij vragen staan ze direct voor je klaar.

Peter & Thea bedankt :)

Ramon04-09-2017 11:22

Zo, ingeschreven voor de 2de cursus naar een zeer positieve en leerzame beginnerscursus. Ben benieuwd wat dit gaat brengen.

Frans rasing24-08-2017 10:45

Dee week de basis cursus afgerond . Het was een heel leuke ervaring om wat meer geheimen van de fotografie ontdekken die vakkundig uitgelegd werden door Peter en Melanie .
Ik ben beng dat het foto virus mij ook heeft besmet en dat ik zeker na de zomer verder ga in een vervolg cursus.
Dank Peter en Melanie

Andre Deibergen15-07-2017 10:24

Deze week de basiscursus afgerond; wát leuk en leerzaam was dat! In een behoorlijk tempo worden in een aantal lessen de basisbegrippen en -technieken uitgelegd die je vervolgens in de praktijk kan gaan brengen tijdens de huiswerkopdrachten en de outdoordag.
Peter geeft de cursus met de nodige humor en dat maakt het állesbehalve saai! Kortom: dit gaat -wat mij betreft- zéker een vervolg krijgen.
Melanie uiteraard ook bedankt voor de assistentie, uitleg en het alsmaar luisteren naar dezelfde grappen... ;-)
Tot gauw!!

Jeroen van den Heuvel14-07-2017 16:45

Vandaag de laatste cursus ochtend gehad van de basis fotgrafie. Veel geleerd, veel foto's gemaakt. De stof was leerzaalm de opdrachten waren een uitdaging. Voor iedereen een aanrader voor wie zijn camera beter wil leren kennen en beheersen. Het was top! Bedankt peter en melanie...nu verder sparen voor wellicht een andere cursus uit jullie assortiment.
groetjes marichel

marichel12-07-2017 21:21

De reis naar Spitsbergen is voor mij een onvergetelijke ervaring geweest. Een omgeving zo totaal anders. Met een leuke en gezellige groep mensen deze ervaring mogen delen onder leiding van het team van FotoClass.

Peter en Thea, bedankt voor de goed verzorgde reis i.s.m. Rietje van Norge Reiser. Bedankt voor jullie enthousiasme en gezelligheid, een luisterend oor, de lach en de traan!

Groetjes,
Richard

Richard09-07-2017 21:25

Met Thea en Peter naar Spitsbergen geweest. Alles was top! Met een groep "gelijk gezinden" op pad, een organisatie die van A tot Z klopte en een indrukken opgedaan die eigenlijk niet te beschrijven zijn. Nogmaals dank en zeker weten tot ziens!

G. uit B.03-07-2017 21:54

1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [61]
Reactieformulier

Reactieformulier