OP DIT MOMENT ZIJN ER WERELDWIJD WAT PROBLEMEN MET HET MAILVERKEER. ER WORDT AAN GEWERKT. 

Is het dringend neem dan even contact met ons op door te bellen met 0651485901

FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen
 

Groenland Once in your life

In samenwerking met IJsland Tours hebben we een bijzondere reis naar Groenland samengesteld.

Groenland (Kalaallit Nunaat, land van de Groenlanders) is een autonoom gebied binnen het koninkrijk Denemarken en het ligt tussen de Noordelijke IJszee en de Atlantische Oceaan.
Groenland is het grootste eiland van de wereld. Er wonen rond de 56.500 inwoners en is daarmee ook het dunbevolktste gebied ter wereld.

Groenland bezit reusachtige ijsbergen, torenhoge gletsjers en mooi gekleurde huisjes. De inheemse Inuit-bevolking is vriendelijk. De zeeën worden bewoond door zeehonden en walvissen en op het land lopen vele muskusossen. Het eiland is voor 85% bedekt met een ruim 2 km dikke ijskap die ( hou vreselijk ook ) aan het verdwijnen is.
Hoe bijzonder is het om dit eiland te gaan bezoeken en de meest prachtige en mystieke foto’s te maken voor het te laat is.

Vertrekdatum: Augustus 2021

 

 

Ga met ons mee naar Groenland!

Dag 1 Vlucht Amsterdam – Kopenhagen, 

Dag 2 Vlucht Kopenhagen – Illulissat en transfer naar ons hotel Hvide Falk. 
Wanneer we gesetteld zijn vertrekken we voor een Midnight Cruise in de baai bij Illulissat. We varen om enorme ijsbergen heen die wel 100 meter boven de zee uitkomen. In 24 uur tijd passeert er 40 miljoen ton aan ijs deze baai. Wat een mooie en indrukwekkende foto’s zal dat opleveren.

Dag 3: Dagtoer naar de Eqi- gletsjer. Met de boot kunnen we vlakbij de gletsjer komen waar regelmatig grote brokken ijs vanaf breken. Onderweg hebben we kans op zeehonden en walvissen. Bij de gletsjer hebben we een lange tijd om van dit wonderlijke natuurfenomeen te genieten want we blijven hier een tijdje liggen terwijl we aan boord een lunch geserveerd krijgen.

Dag 4: We gaan een wandeling maken naar Sermermiut. 4000 jaar hebben daar de Inuit-bevolking gewoond en daar zie je nu nog steeds de overblijfselen van. De wandeltocht is voor iedereen goed te doen aangezien er een heel houten pad is aangelegd om de natuur zoveel mogelijk te beschermen. Onderweg zal de gids ons van alles vertellen over de Inuit, hun leven en gewoontes.

Dag 5: Met de boot gaan we naar onze volgende bestemming, Illimanaq waar we ook zullen overnachten.  Onderweg komen we weer de mooiste vergezichten tegen, prachtige ijsschotsen en wellicht walvissen en ijsberen. Aangekomen in Illimanaq kunnen we op eigen gelegenheid deze kleine nederzetting gaan bekijken met zijn vrolijke gekleurde huisjes van de Inuit. Dat tegen een achtergrond van ijs, hoe mooi is dat.

Dag 6: ‘s Morgens kunnen we nog even genieten van het mooie licht en de laatste foto’s maken in Illimanaq voor we ‘s middags met de boot weer terug gaan naar Illulissat.

Dag 7: De terugreis gaat beginnen. We gaan naar de luchthaven om naar Kopenhagen te vliegen. Als je wilt kun je Kopenhagen nog in.

Dag 8: Vanuit Kopenhagen vliegen we naar Amsterdam.

 

Inbegrepen/ Niet inbegrepen

Inbegrepen:

• Vlucht Amsterdam – Kopenhagen – Illulissat v.v.
• Alle transfers
• 1 Overnachting Hotel … in Kopenhagen
• 3 Overnachting Hotel Hvide Falk
• 1 overnachting Ilimanaq Lodges
• 1 overnachting Hotel Arctic
• 1 overnachting hotel … in Kopenhagen
• Alle excursies zoals genoemd
• Op basis van vol pension dag 1 (diner) t/m dag 7 (ontbijt)
• Dag 8 ontbijt
• 2 instructeurs/ reisleider FotoClass

Niet inbegrepen:

  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Bijdrage calamiteitenfonds € 2,50
  • Reservering IJsland Tours €35,00
  • Niet genoemde maaltijden en drankjes
  • Uitgave van persoonlijke aard


Prijs pp op basis 2 persoons kamer

€ 5200,00

 

LET OP BEPERKTE DEELNAME

15% aanbetaling bij facturering door IJslandtours. Restant 6 weken voor aanvang reis.

Doordat wij samenwerken met IJslandtours ga je natuurlijk veilig en vertrouwd op reis omdat men aangesloten is bij ANVR / SGR Het is verplicht een reisverzekering te hebben voor deze reis, deze mogelijkheid wordt je door IJslandtours aangeboden indien van toepassing.

   

Intesse Groenland 2021