FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen
 
 
Sossusvallei FotoClass.jpg

10 daagse Fotoreis Namibië

FotoClass reizen zijn al zo uniek, kan het nog mooier? Nee, eigenlijk niet. Toch blijven we ons best doen en laten je keer op keer wederom het mooiste ervaren.

Dangerous ? No.... Adventurous !

Samen met Suid Afrika Reise onze betrouwbare Afrika specialist

Ga met ons mee op deze 10 daagse fotoreis, uniek en compleet verzorgd. Aan niets zal het je ontbreken. Afwisselend komen de mooiste landschappen voorbij, ontdek je wildlife waarvan je het bestaan niet eens afwist en geniet je volop. Dat beloven wij.

Beperkte deelname dus let op, vol = vol.

DATUM: Nog niet bekend

Is 10 Dagen te kort? Dan is het heel eenvoudig naar wens te verlengen zonder veel extra meerprijs. Suid Afrika Reise maakt naar wens een op maat programma voor je.

Eerst het sprookje met ons beleven en dan zelf erop uit.

Wil je meer weten over deze geweldige reis? Laat je dan door ons enthousiasme informeren. +31651485901

 

Wat gaan we zien/ doen

Namibië 2017 Mei

Aangekomen in Windhoek verblijven we in Terra Africa ( ontbijten gaan al meteen op tour naar o.a. Windhoek, Auspannplatz en de Townships.

Van Namib Naukluft Park gaan we naar de Sossuvalei waar de enorme rode zandduinen te bewonderen zijn. Uniek in de wereld want ze reiken maar liefst 380m boven de droge Tsauchab Rivier uit en 220m boven de omliggende zee van zand. De hoogste duinen ter wereld. Verblijven doen we vervolgens in Sesriem Betesda Lodge.( ontbijt/ diner)

Als we verder reizen komen we langs Solitaire en Swakopmund aan de kust van de Atlantische Oceaan. Solitaire is een beroemde plaats in Namibië waar je reizigers van heel de wereld tegen komt. Locals, natuur en het afrikaans leven. Bezoek aan Swakopmund, de badplaats van Namibië. Verblijf in Meike's Guesthouse op basis van ontbijt.

Natuurlijk gaan we de zee op voor een bootsafari, zeehonden en dolfijnen cruise in Walvis Bay. Het gebied is redelijk onontdekt door de gemiddelde toerist maar wij gaan het dus beleven. Daarna vertrekken we naar de Omaru Hohenstein Lodge ( ontbijt/ diner) Ervaar prachtige landschappen met een betoverende zonsondergang op de rode rotsen.

Op naar Etosha voor een middag- en dagsafari speciaal voor FotoClass in 2 open Jeeps. Daar vinden we o.a. de olifant, neushoorn, leeuw en luipaard. Zeldzame impala's met zwarte gezichten, zebra's, giraf, kudu, hyena's en ga zo maar door.
Verblijf in Mondjila Safari Camp ( ontbijt/ diner).

Oftewel deze reis mag je pas afstrepen van je bucketlist als je met ons bent geweest.

 

FotoClass werkt samen met

 

Inbegrepen / Niet inbegrepen

Inbegrepen:

 • Transfers ter plaatse
 • 2 Ned/ Eng/ Duits talige instructeurs/ reisleiders FotoClass
 • Verblijf op basis van 2 pers. kamer 
 • Verzorging zoals vermeld bij de verblijven
 • Entreegelden parken
 • Boot Safari 
 • Bijeenkomst vooraf en nadien bij FotoClass

Niet inbegrepen:

 • Vlucht Amsterdam - Windhoek v.v.
 • Reis/ ziekte- en annulerings verzekering
 • Niet genoemde maaltijden / drankjes
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Vaccinatie's DKTP / Hep A 

Prijs:

 • NU € 2145,00 

Omdat er tegenwoordig veel mensen naar eigen invulling en wens langer willen blijven maken wij een op maat gemaakte prijs/ reis voorstel voor je.

Wij zorgen altijd voor de scherpste prijs voor de hoogste kwaliteit.

Doordat wij samenwerken met Suid Afrika Reise ga je natuurlijk verzekerd en veilig op reis omdat men aangesloten is bij SGR.

Facturering vindt plaats door Suid Afrika Reise. Zij nemen de administrative afhandeling voor hun rekening. Je krijgt daar tijdig bericht van per mail.

Het is verplicht een reisverzekering te hebben voor deze reis, deze mogelijkheid wordt je door Suid Afrika Reise aangeboden indien van toepassing.

 

   
Sollitaire

Uit het gastenboek....

Toegeven, ik ben geen reiziger. Compleet verschillende culturen en gewoontes maken mij doorgaans wat onzeker. De angst hierin verstrikt te raken overwint het meestal van het verlangen naar de vaak overweldigende natuur die andere landen te bieden hebben. Gelukkig biedt Fotoclass een oplossing. Als ik met dit bedrijf reis, voel ik me namelijk volkomen veilig. Zelfs een reis naar het verre Namibië heb ik met Fotoclass goed aangedurfd. Het spreekt voor zich dat mijn vertrouwen niet werd geschaad. Daardoor heb ik volkomen ontspannen van een land kunnen genieten waar ik op eigen kracht nooit zou zijn gekomen. FotoClass bedankt!

Antonie Deelen 27-05-2017 

Alweer mijn vierde reis met Fotoclass en het verveeld nooit. Eerlijk gezegd ik kijk er altijd weer met veel nieuwsgierigheid naar uit. Ditmaal was het Namibië. Een schitterend en economisch stabiel land; Adembenemende landschappen, uitzichten, zonsondergangen en veel wildlife. Kortom een topper.
Ik vind het bijzonder hoe een groep mensen, die elkaar grotendeels niet kent, het zo gezellig met elkaar kan hebben en veel kan lachen. Dat komt door dezelfde passie, denk ik, maar vooral ook door de humoristische en bindende begeleiding van Peter en Thea.
Peter en Thea, en reisgenoten heel erg bedankt voor deze mooie en avontuurlijke reis.

Harriëtte Giesbers 05-06-2017 

 

Aanvraag informatie Namibië Fotoreis