FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen
 

Rondreis Nambië

 
Etosha FotoClass

10 daagse Fotoreis Namibië

FotoClass reizen zijn al zo uniek, kan het nog mooier? Nee, eigenlijk niet. Toch blijven we ons best doen en laten je keer op keer wederom het mooiste ervaren.

Dangerous ? No.... Adventurous !

Samen met Suid Afrika Reise onze betrouwbare Afrika specialist

Ga met ons mee op deze 10 daagse fotoreis, uniek en compleet verzorgd. Aan niets zal het je ontbreken. Afwisselend komen de mooiste landschappen voorbij, ontdek je wildlife waarvan je het bestaan niet eens afwist en geniet je volop. Dat beloven wij.

Vlucht, transfers, verblijven, kleine groep, 2 instructeurs en nog veel meer. Kortom wederom een zeer verzorgde unieke reis.

Bepekte deelname dus let op, vol = vol.

Vertrek : 01 Juni 2018 

Is 10 Dagen te kort? Dan is het heel eenvoudig naar wens te verlengen zonder veel extra meerprijs. De terugvlucht heb je dan toch al.

Suid Afrika Reise maakt naar wens een op maat programma voor je.
Eerst het sprookje met ons beleven en dan zelf erop uit.

Wil je meer weten over deze geweldige reis? Laat je dan door ons enthousiasme informeren. +31651485901

 
Met FotoClass beleef je het allemaal

Wat gaan we zien/ doen

We vliegen rechtstreeks van Amsterdam naar Windhoek met de KLM. Daar aangekomen verblijven we in Terra Africa ( ontbijt/ diner) gaan al meteen op fototour naar o.a. Windhoek, Auspannplatz en de Townships.

Van Namib Naukluft Park gaan we naar de Sossuvalei waar de enorme rode zandduinen te bewonderen zijn. Uniek in de wereld want ze reiken maar liefst 380m boven de droge Tsauchab Rivier uit en 220m boven de omliggende zee van zand. De hoogste duinen ter wereld. Verblijven doen we vervolgens in Sesriem Betesda Lodge.( ontbijt/ diner)

Als we verder reizen komen we langs Solitaire en Swakopmund aan de kust van de Atlantische Oceaan. Solitaire is een beroemde plaats in Namibië waar je reizigers van heel de wereld tegen komt. Locals natuur en het afrikaans leven. Bezoek aan Swakopmund, de badplaats van Namibië. Verblijf in Meike's Guesthouse op basis van ontbijt.

Natuurlijk gaan we de zee op voor een zeehonden en dolfijnen cruise in Walvis Bay. Het gebied is redelijk onontdekt door de gemiddelde toerist maar wij gaan het dus beleven. Verblijf in Omaru Hohenstein Lodge ( ontbijt/ diner) 

Op naar Etosha voor een middag- en dagsafari speciaal voor FotoClass in 2 open Jeeps. Daar vinden we o.a. de olifant, neushoorn, leeuw en luipaard. Zeldzame impala's met zwarte gezichten, de damara, giraf, kudu, hyena's en ga zo maar door.
Verblijf in Mondjila Safari Camp ( ontbijt/ diner).

Oftewel deze reis mag je pas afstrepen van je bucketlist als je met ons bent geweest.

 
Etosha FotoClass.jpg

Inbegrepen / Niet inbegrepen

Inbegrepen:

 • Vlucht Amsterdam - Windhoek v.v.
 • Transfers
 • 2 Ned/ Eng/ Duits talige instructeurs/ reisleiders FotoClass
 • Verblijf op basis van 2 pers. kamer 
 • Verzorging zoals vermeld bij de verblijven
 • Entreegelden parken
 • Dolphin zee cruise
 • Bijeenkomst vooraf en nadien bij FotoClass

Niet inbegrepen:

 • Reis/ ziekte- en annulerings verzekering
 • Niet genoemde maaltijden / drankjes
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Vaccinatie's DKTP / Hep A 

Groepsgrootte:

 • 14 Personen 

Prijs:

Vraag een op een maat gemaakte offerte aan doormiddel van onderstaand formulier in te vullen.

Doordat wij samenwerken met Suid Afrika Reise ga je natuurlijk verzekerd en veilig op reis omdat men aangesloten is bij SGR.

Facturering vindt plaats door Suid Afrika Reise. Zij nemen de administrative afhandeling voor hun rekening. Je krijgt daar tijdig bericht van per mail.

De inbegrepen vliegreis is gebaseerd op het voordeligste tarief. De prijs op deze site is actueel. Dus hoe eerder je boekt hoe voordeliger het is.

Het is verplicht een reisverzekering te hebben voor deze reis, deze mogelijkheid wordt je door Suid Afrika Reise aangeboden indien van toepassing.

 

   

Offerte aanvraag Namibië Fotoreis 2018