OP DIT MOMENT ZIJN ER WERELDWIJD WAT PROBLEMEN MET HET MAILVERKEER. ER WORDT AAN GEWERKT. 

Is het dringend neem dan even contact met ons op door te bellen met 0651485901

FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen
 
 

8 Dagen Lofoten Noorwegen

De Lofoten en ook Vesterålen en Andøy in Noorwegen zijn uniek. Prettig zeeklimaat, vogels, diversen walvissen, adembenemend Noorderlicht en het landschap is zeldzaam mooi. Alle ingrediënten dus voor onze prachtige fotografie reis. 

Vertrekdatum:

08 Maart 2020 VOL

Nu al? Ja sorry. Geef je nu al vast op dan in een voorinschrijving voor 2021? 

 
FotoClass NOORWEGEN REIS 2017

Wat gaan we doen.....

Na de vlucht Amsterdam - Harstad ( overstap Oslo) rijden we met onze eigen busjes naar ons hotel. Eigen busjes ? Jazeker want we willen natuurlijk onze eigen dingen kunnen bezoeken en tijd hebben ook om zelf te bepalen hoe lang we ergens blijven. En we kunnen gaan en staan waar we willen dan. Niks geen andere toeristen.

Wat gaan we onder anderen zien / meemaken :

 • Zeearend safari TrollFjord 
 • Fotogenieke plekjes/ dorpjes Lofoten
 • Whalesafari 
 • Als het meezit elke avond Noorderlicht op diversen plekjes 
 

Inbegrepen / Niet inbegrepen

Inbegrepen:

 • Vlucht Amsterdam - Oslo - Narvik v.v.
 • Alle transfers 
 • Verblijf op basis van 2 pers kamer 
 • Verzorging half pension
 • lunchpakketten tijdens verblijf Marmellkrokken 
 • Entreegelden 
 • Whalesafari 
 • Sea eagles safari
 • 2 Ned/ Eng/ Duits talige instructeurs/ reisleiders FotoClass 
 • Bijeenkomst vooraf en nadien 

Niet inbegrepen:

 • Reisverzekering ( verplicht) 
 • Annuleringsverzekering 
 • Niet genoemde maaltijden / drankjes 
 • Uitgaven van persoonlijke aard 
 • Calimiteitenfonds € 2,50 

Prijs :

 • NU €  2495,00

15% aanbetaling bij facturering door IJslandtours. Restant 6 weken voor aanvang reis.

Doordat wij samenwerken met IJslandtours ga je natuurlijk veilig en vertrouwd op reis omdat men aangesloten is bij ANVR / SGR Het is verplicht een reisverzekering te hebben voor deze reis, deze mogelijkheid wordt je door IJslandtours aangeboden indien van toepassing.

VERGELIJK HET MAAR EENS MET ANDEREN! 

Dit krijg je nergens .........

 

   

Uit het gastenboek

Net terug van een geweldige reis naar de Lofoten met Fotoclass.
Wat hebben we een hoop moois gezien. Schitterend landschap, zeearenden, bultruggen, potvissen, rendieren en zelfs elanden. En het noorderlicht, wat een ervaring om dat mee te maken.
Ik heb veel geleerd van de tips van Peter en Thea. Allemaal in een ongedwongen sfeer met een gezellige en enthousiaste groep mensen.
Een onvergetelijke ervaring!

Peter en Thea, nogmaals bedankt!!

Groetjes, Martine

— Martine Zanen 19-03-2019 

Met Fotoclass.nl 8 dagen naar de Lofoten geweest .
Het was een onvergetelijke ervaring ! De reis was goed verzorgd en niks hoefde , alles mocht. Veel gezien waaronder rendieren, elanden , potvissen, bultruggen, zeearenden, zelfs al een papegaaiduiker .
En het Noorderlicht , wat een belevenis , top .
Peter en Thea , de fotografen/begeleiders waren net zo enthousiast als alle leden van de groep, en iedereen stond klaar met tips.
Het was een ongedwongen reis met een leuke groep mensen.
Zelfs nog leuke kontakten opgedaan met plaatselijke Noren, mensen die trots zijn op het land en hetgeen ze doen. Een aanrader deze reis !

— Gerda Smedinga 18-03-2019

Terug van een geweldige reis naar de Lofoten - Noorwegen ben ik aan het nagenieten. Het was een leerzame, maar ook gezellige reis onder super begeleiding van Peter en Thea.
Ik heb genoten en veel geleerd en zeg daarom DANK JE WEL Fotoclass !!!!

Vele groetjes,
Dolinda

— Dolinda Verberne 18-03-2019 

 

Jenny schreef op 06-03-2018

Voor de 2e keer mee geweest met Fotoclass. Deze keer een fantastische week op de Lofoten gehad. Wat hebben we veel moois gezien en gefotografeerd. Ik heb veel goede tips van Peter en Thea gehad, zodat ik mooie foto’s van o.a. het Noorderlicht kon maken. Ik kijk terug op een geweldige week met leuke reisgenoten, waarin we veel hebben gelachen. Een echte aanrader! Peter en Thea bedankt voor alles.

Marielle schreef op 05-03-2018


Heb een fantastische reis achter de rug naar de Lofoten. Een heerlijk ongedwongen sfeer, waarbij Thea en Peter je vrij laten in je fotografie. Ze rijden je het hele eiland over en stoppen op mooie plekken. Heb je ze nodig, dan zijn staan ze gelijk paraat met advies en goede raad. Maar ze leggen je niets op en dat vond ik heel prettig. Ondertussen leer je een hoop. De walvissen staan er bijvoorbeeld nu wel haarscherp op. En met hun tips, heb ik een paar prachtige foto’s van het Noorderlicht kunnen maken. De reis is het geld meer dan waard, ook door de twee fijne verblijf locaties in Svolvaer en bij Marmelkroken. Met tenslotte de hele prettige mensen die meewaren op deze reis, maakt dit tot een onvergetelijke reis.

 

Al weer enige tijd terug van de reis naar de Lofoten in Noorwegen. Door mijn ervaring van eerdere reizen met Fotoclass wist ik dat het een mooie reis zou worden met prachtige landschappen, wisselende weersomstandigheden, heel, heel, heel veel humor en leuke collega fotografen. Nu was het niet anders. Tussen de periodes van sneeuw en regen door hadden we prachtig licht in combinatie met een landschap waar je 'wauw' tegen zegt. Dat was ook mijn reactie op de foto's; 'Wauw!!!!!'
We hebben veel gelachen, tot onze knieën in de sneeuw gezeten, Moosepie gegeten en verbleven in geweldige accomodaties.

Ja, eigenlijk is het niet uit te leggen hoe mooi het is en wat het met je doet, de dingen die je ziet en meemaakt; boottocht door de fjorden, zeearenden, prachtig poollicht, op zee spermwhales spotten en orka's, en ook nog Noorderlicht. Dat allemaal in één week!
De enige goede uitleg is; Je moet het met eigen ogen gezien hebben!

Peter en Thea, geweldig bedankt voor deze fantastische en avontuurlijke reis. Ik ga zeker nog vaker met jullie mee. Het was top!!

— Harriette Giesbers18-02-2017 11:41

 

Voor inschrijving Lofoten Fotoreis 2021