Leren fotograferen in de 
M-stand? 

FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen
 
 

"IJsland Go West" Expeditie

IJsland..... tja wat kun je erover vertellen.

Met zijn schitterende natuur, adembenemend licht is IJsland uniek op de hele wereld. Dan hebben we nog orka's, dolfijnen & noorderlicht, wonderbaarlijke natuurverschijnselen die je bij ons in één reis kunt meemaken. Natuurlijk zien en beleven we nog veel meer.

"The place to be" als het op fotograferen aankomt

Omdat het onze eigen reis is hebben wij alle tijd. Dit krijg je nergens! Adembenemende reis waar je je leven lang nog van zult nagenieten.

Vertrekdatum 11 Maart 2017 VOL

Voorbereiding 16  Februari 2017 19.30 studio FotoClass

Terugkomavond 31 Maart 2017 19.30 Studio FotoClass

Gegarandeerd vertrek 

 

 

Wat gaan we doen

Zeven daagse unieke natuurreis die zo bijzonder is dat het eigenlijk niet in woorden is te omschrijven. Twee bootexcursies, rondtouren naar watervallen, lavavelden. Reykjavik. In de avond er op uit naar een mooie plek voor het Noorderlicht. En nog heel veel meer.

Inbegrepen:

 • 1 overnachting in Hotel Ensku Husin ( Diner/ ontbijt)
 • 4 overnachtingen in Fosshotel Stykkisholmur ( Ontbijt/ diner)
 • 1 overnachting in Hotel Jazz ( Ontbijt)
 • Prijs op basis van 2 pers. kamer 
 • Alle transfers
 • Vlucht Amsterdam - Keflavik v.v.
 • 2 Ned/ Eng/ Duits talige instructeurs/ reisleiders FotoClass
 • 2 Bootexcursies 

Niet inbegrepen:

 •  Reis / annuleringsverzekering
 •  Bijdrage calamiteitenfonds 
 •  Reservering IJslandtours
 •  Niet genoemde maaltijden / drankjes

Nodig: 

 • Gepaste kleding
 • Camera uitrusting
 • Statief
 • Heel veel geheugen
 • Basiskennis Fotografie 

Prijs: 

€ 1950,00 vroegboekaanbieding

15% aanbetaling bij facturering door IJslandtours. Restant 6 weken voor aanvang reis.

Doordat wij samenwerken met IJslandtours ga je natuurlijk veilig en vertrouwd op reis omdat men aangesloten is bij ANVR / SGR Het is verplicht een reisverzekering te hebben voor deze reis, deze mogelijkheid wordt je door IJslandtours aangeboden indien van toepassing.

VERGELIJK HET MAAR EENS MET ANDEREN! 
Dit krijg je nergens .........

 

FotoClass werkt samen met

 
FotoClass laat je sprookjesachtige momenten beleven en vastleggen

Wat gaan we zien

Onze Go West Tour gaan we heel schiereiland Snæfellsnes in West-IJsland ontdekken. Waanzinnig uitzicht op een sprookjesachtige baai.....met daarnaast de meest gefotografeerde berg van IJsland de Kirkjufell. Meer hoeven we niet te zeggen toch?!

Daar verblijven we dan ook de komende dagen voor de geweldige excursies en boottrips naar de orka's. dolfijnen en wie weet zelfs s'werelds grootste walvissen de blauwe vinvis Wist je dat die zelfs vanuit je kamer soms te zien zijn? IJsland en zijn wateren eromheen zijn zo rijk aan vis dat nergens op de aarde zo te vinden is.

Snæfellsnes wordt vaak het mini IJsland genoemd, omdat hier veel landschappen terug te vinden zijn die ook her en der over het gehele eiland liggen. Vulkanen, lavavelden, kliffen, zwarte stranden, grotten, basaltformaties, watervallen, meren, warme en koude waterbronnen en nog veel meer.

Een slapende vulkaan, de mystieke Snæfellsjökull, is beroemd omdat hier Jules Verne zijn verhaal ‘Reis naar het binnenste van de Aarde’ liet beginnen.

Ga je mee?

Kær kveðja........ FotoClass

   

IJsland GO West Expeditie Inschrijving

 

Uit het Gastenboek

Als nuchtere friezin met een stel uitgelaten Brabanders op stap...........gelukkig was t koud genoeg in IJsland om ze een beetje rustig te houden. Geweldige week gehad , prachtige foto's gemaakt owww en dat noorderlicht........wat een prachtige ervaring! Bedankt mannen van Fotoclass, jullie hebben ons prachtige plekjes laten zien en op de foto kunnen laten vastleggen, ben nog elke dag aan het nagenieten oant sjen


 

IJsland Orka's & noorderlicht ( Go West) expeditie was een prachtige reis. Intensieve dagen met veel prachtige ervaringen. Super goed begeleid door Peter en Raoul! Leuk en vooral gezellig gezelschap en met z'n allen foto's maken in een prachtige omgeving is super! Echt een aanrader.


 

Terug van IJsland, mijn eerste reis met Fotoclass.

Wauw, wat een ervaring. Super genoten van alles, het landschap, de kleuren, de weersomstandigheden die in een mum van tijd extreem kon veranderen, maar vooral ook van de groep. Het was top!
Op naar de volgende IJslandreis! Mooi vooruitzicht!