FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen
 

Vakantiebeurs aktie

Nu geldig tot en met 31 Januari 2018 

Bij boeking van 1 van onze reizen een GRATIS workshop naar keuze

 

Fotografie Reizen

Unieke reizen samen met FotoClass

Fotograferen en tevens op vakantie gaan. Oftewel 1 + 1 = 2, mooier kan het niet

Alle tijd hebben om te fotograferen, alles geregeld, geen zorgen, geen onverwachte uitgaven. Alles tot in detail geregeld met bijeenkomsten vooraf en nadien. FotoClass is uniek in zijn reizen en daar zijn wij best trots op. 

Op unieke lokatie's in de wereld bieden wij fotografie reizen aan. Alles onder uitstekende voorwaarden en garantie's. In samenwerking met gerenommeerde reisorganisaties ontdekken we de waanzinnigste plekjes op aarde.

Kan ik wel goed genoeg fotograferen om mee te gaan op reis? 

Natuurlijk wel, en daar helpen wij je mee. Wij zijn er juist voor om iedereen de kans te geven om mee te gaan op onze fotoreizen. Daarom gaan er altijd 2 instructeurs/ fotografen mee en zijn de groepen niet groter dan tussen de 10 en 14 personen.

En ja.... al onze reizen zijn WEL compleet verzorgd

FotoClass werkt samen met gerenommeerde reisorganisaties die op hun gebied ontzettend gespecialiseerd zijn en alle kennis van zaken hebben. Alles erop en eraan dus en voledig onder voorwaarden van ANVR/ SGR of GGTO zoals het hoort. 

Vergelijk het maar eens met andere aanbieders

FotoClass Fotoreizen zijn voor iedereen geschikt 

Of je nu geoefend bent of niet! Wij helpen je! Wij gaan met 2 instructeurs in kleine groepen en verzorgen alles voor je.  Kan mijn partner ook mee? Die fotografeert niet. Natuurlijk mag hij /zij mee. Ook voor hun is het een reisbeleving en ervaring die je elders niet meemaakt. 

Kijk op je gemak bij de reis van je keuze maar twijfel nooit te lang hoor. VOL = VOL

Wil je graag met een eigen gezelschap met ons op reis? Natuurlijk kan dat. Wij maken graag een op maat gemaakte reis voor jouw en je medereizigers.  

 

Bezoek ons in onze eigen stand op de Vakantiebeurs 10 t/m 14 Januari Jaarbeurs Utrecht Experience Hal 9 stand: 09 FOTO