FotoClass - Fotografie Cursussen Workshops & Fotoreizen
 

Fotografie Reizen

Unieke reizen samen met FotoClass

Alle tijd hebben om te fotograferen, alles geregeld, geen zorgen, geen onverwachte uitgaven. Alles tot in detail geregeld met bijeenkomsten vooraf en nadien. FotoClass is uniek in zijn reizen en daar zijn wij best trots op. 

Op unieke lokatie's in de wereld bieden wij fotografie reizen aan. Alles onder uitstekende voorwaarden en garantie's. In samenwerking met gerenommeerde reisorganisaties ontdekken we de waanzinnigste plekjes op aarde.

Kan ik wel goed genoeg fotograferen om mee te gaan op reis? 

Natuurlijk wel, en anders helpen wij je ermee. Wij zijn er juist voor om iedereen de kans te geven om mee te gaan op onze fotoreizen. Daarom gaan er altijd 2 instructeurs/ fotografen mee en zijn de groepen niet groter dan 10 á 12 personen.

En nee.... genieten hoort er dus ook bij, bij ons hoef je niet achter een beamer een fotonabespreking te doen. Dat doen wij meteen ter plaaste op het moment zelf als het nodig is. In de avond uren tijd om te chillen tenzij het Noorderlicht daar is natuurlijk.

En ja.... al onze reizen zijn WEL compleet verzorgd

FotoClass werkt samen met gerenommeerde reisorganisaties die op hun gebied ontzettend gespecialiseerd zijn en alle kennis van zaken hebben. Alles erop en eraan dus en voledig onder de veilige voorwaarden van ANVR/ SGR of GGTO zoals het hoort. 

FotoClass Fotoreizen zijn voor iedereen geschikt 

Of je nu geoefend bent of niet! Wij helpen je! Wij gaan met 2 instructeurs in kleine groepen en verzorgen alles voor je.  

Kan mijn partner ook mee? Die fotografeert niet. Natuurlijk mag hij /zij mee. Ook voor hun is het een beleving en ervaring die je elders nooit meemaakt. 

Kijk op je gemak bij de reis van je keuze maar twijfel nooit te lang hoor. VOL = VOL

Overigens.....

Wil je graag met een eigen gezelschap met ons op reis? Natuurlijk kan dat. Wij maken graag een op maat gemaakte reis geheel naar wens.  

 

Uit het gastenboek

Heb jij ook wel eens het probleem dat je graag over je hobby wilt praten, maar dat er niemand echt in is geïnteresseerd? Begin bijvoorbeeld tijdens een verjaardagsfeestje over fotografie en iedereen haalt meteen zijn of haar telefoon tevoorschijn. Maar als je vervolgens enthousiast vertelt over zaken als diafragma, sluitertijd en compositie, haakt iedereen af. Teleurgesteld gooi je maar een ander onderwerp in de groep. Maar oh, wat zou je graag de foto's laten zien waar je zo trots op bent. Die ene foto waar je 's morgens om vier uur je bed voor uit kwam. Wat zou je ze graag vertellen dat je uren in het veld hebt gelegen om die mooie vogel te fotograferen. Hoe graag zou je die nieuwe lens willen laten zien, of dat super handige statief. Andere mensen vinden echter dat je een beetje gestoord bent, maar zelf noem je het liever 'prettig gestoord'. Wat zou het fijn zijn om samen op te mogen trekken met andere 'prettig gestoorden'. Zij begrijpen je tenminste, ze kunnen erover meepraten. Niet getreurd, want gelukkig is er FotoClass. Met dit bedrijf kun je een hele week lang naar hartenlust met je hobby bezig zijn. Met je camera uiteraard, want FotoClass brengt je naar de mooiste en de meest unieke locaties. Ook kun je met je reisgenoten praten over fotografie, want zij zijn net zo gepassioneerd met deze hobby bezig als jij. Zelfs als je nog niet zo ver bent, maar wel moeite wilt doen om je peil naar een hoger niveau te tillen, ben je bij FotoClass aan het goede adres. Daarnaast is reizen met FotoClass gewoon leuk. Naast het fotograferen is er ook tijd en ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld bij de houtkachel, het zwembad of op het terras. Geloof het of niet, maar dit is geen commercial voor FotoClass, dit is geput uit mijn eigen ervaring. Sinds ik naar IJsland ben geweest, inderdaad...met FotoClass, vragen familieleden en vrienden om mijn foto's te mogen zien. Ze vragen zelfs naar toekomstige reisplannen of willen meer weten over de landen waar ik ben geweest. Mocht je dus toe zijn aan een volgende fase in je fotocarrière, denk dan eens serieus na over reizen met FotoClass.

— Antonie Deelen 07-03-2018