924 reacties op “Ons Gastenboek

 1. Net terug van een onvergetelijke reis IJsland Go West. Super weer, goede reisleiding, petje af voor de organisatie. De locaties die we gezien hebben en dan het Noorderlicht gelijk al op de eerste avond. De orka’s, zeehondjes dan de mooie lavagrot, TOP. Het was weer erg genieten Een echte aanrader, dank je wel team FotoClass Peter en Thea .

 2. Net terug van een weekje IJsland Go West! En opnieuw super hard genoten. Dit is intussen mijn 3e reis met FotoClass, en elke keer super hard genoten!
  IJsland stond nog maar sinds kort op mijn bucketlist, en heb deze met een grote glimlach op mijn gezicht kunnen schrappen!
  Alles was weer tot in de puntjes geregeld, inclusief het weer! 😉
  We hebben veel gezien van het Westen van IJsland. Zon, sneeuw, orka’s, zeehonden, kerkjes, lekker eten. Gewoon alles was top!
  En dat telkens met de nodige info van Peter! We hebben weer een week veel gelachen en plezier gemaakt!
  Bedankt Peter, Thea en de groep die mee was!

 3. Go West Iceland, Dit deel van IJsland kent verschillende klimaten, aan de ene kant in maart nog altijd winterwonderland, aan de andere kant komt de ondergrond alweer tevoorschijn. Een reis met fotografische hoogtepunten: de orka’s in een ietwat woelige zee. Een pilletje vooraf kan geen kwaad, hoewel mijn medereizigers er geen enkele moeite mee hadden en als volleerde zeelieden zich staande wisten te houden op de woelige baren. Ikzelf keek vanaf het bankje in beschermende kleding naar de voorbij zwemmende orka’s, ook vanaf de bank een fantastische belevenis. Dan de bijzondere stranden, een zwart strand, een gouden strand, een grote keien strand met een luierende zeehond, gestrande schepen en Reykjavik als slot. IJsland is fotogeniek en een aanrader voor wie houdt van een ruig landschap met een vuurspuwende vulkaan en bergtoppen die als slagroom ogen. Dat laatste doet mij denken aan de fijne warme kamers en uitstekende maaltijden. Eten en drinken in IJsland is niet van het benauwde, grote porties. En de kosten in de winkels en restaurants vielen mij reuze mee. IJsland is niet goedkoop ongeveer net zo duur als in Nederland. Dus daar hoef je het niet voor te laten. De begeleiding, organisatie en het stuur is in goede handen. Echter, de sfeer maak je samen. Het moet gezegd, beter kon ik het niet treffen. Kortom, voor wie die leest, Go West!

 4. Afgelopen januari de basiscursus met veel plezier gevolgd. Ik fotografeerde al best lang, maar veelal op de automatische stand. Na de duidelijke instructies en tips die ik kreeg tijdens de basiscursus ben ik meer bewust van de instelmogelijkheden van mijn camera. Bij een recente reis naar Oostenrijk bleek al dat de handmatige instellingen, waarover ik geleerd heb in de cursus, resulteren in betere foto’s. De in de automatische stand genomen foto’s waren meestal lang niet zo mooi als de foto’s met handmatige instellingen.
  Daarvoor wil ik Team Fotoclass bedanken, met hun enthousiaste uitleg en begeleiding en met hun inspirerende opdrachten hebben ze mijn fotografie weer een stap verder gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *