913 reacties op “Ons Gastenboek

 1. Bedankt Peter, Thea en Lenny voor de leerzame en gezellige avonden.
  wij wensen jullie een hele goede reis, en fijne feestdagen

  Mvg Tom en Claudia

 2. Na de geweldige reis naar Zuid-IJsland in 2022, besloten we om dit jaar opnieuw met Thea en Peter naar de Lofoten mee te reizen. Dit was een zeer goede keuze! De organisatie is telkens uitstekend, de fotolocaties en hotels waren opnieuw prima uitgekozen.
  We worden overal steeds veilig naar mooie plekken gebracht en krijgen voldoende tijd om te fotograferen. Twee dagen hadden we een beetje pech met het weer, maar door de afwisselende fotografische plekjes en stopplaatsen in een zeer enthousiaste groep werd dit snel goed gemaakt!
  Alweer een reis om nooit te vergeten!
  Thea en Peter, van harte bedankt!

 3. Op 30 september vertrok ik voor een week, met een groep van 10 medereizigers en onze 2 reisbegeleiders/fotografen Peter en Thea naar het zuiden van IJsland.
  Dagelijks werden we door Peter en Thea meegenomen naar de meest adembenemende plekken waarvan sommigen door de toeristen nog niet ontdekt waren..
  De reis heeft al mijn verwachtingen overtroffen en ook het prachtige weer was een cadeautje 🌤
  Volle, intensieve dagen op pad met een leuke groep gezellige, fanatieke fotografen.
  Ook het verblijf in de 3 Hotels was super.
  Alle lof voor Thea en Peter die mijn vakantie op IJsland tot een groot succes hebben gemaakt .

 4. Een geweldige reis gehad naar het zuiden van IJsland. Alles is goed geregeld door Peter en Thea, het vervoer, de hotels en ze brengen je naar de mooiste plekken van IJsland. Ze kennen het gebied goed en daardoor kom je ook op de plekken die minder toeristisch zijn. Het enige wat je hoeft te doen is foto’s maken, de rest is geregeld! Kortom: een fantastische reis en een ervaring rijker.

 5. Ik ben net terug van mijn tweede reis met Peter en Thea van Fotoclass. Dit keer naar het zuiden van IJsland. Het werd opnieuw een onvergetelijk reis met een fijne groep mensen.

  Peter en Thea zorgen voor een persoonlijke en tevens ontspannen sfeer, waarbij je hen te allen tijden om advies kan vragen op fotogebied. Maar ze laten je tevens vrij om dat ene perfecte plaatje te schieten. Ik vind dat prettiger ipv dat iemand continu met mij mee staat te kijken. Als je maar zorgt dat je weer op tijd terug bent bij de busjes!

  Peter en Thea kennen IJsland op hun duimpje en daarom kom je op de mooiste plekken, op de juiste tijdstippen, Daardoor is het nog mogelijk om foto’s te nemen, zonder dat de grote massa daar ook al is. Het verblijf in de hotels was uitstekend. Allebei prachtig gelegen, en alles was zeer goed verzorgd (ontbijt en diner) Wat fijn ‘thuiskomen’ is na een lange dag.

  Het zuiden van IJsland was voor mij een prachtige reis, waar ik mijn hobby ten volle weer heb mogen herontdekken!! Ik kan deze reis zeer aanbevelen!! Ik kijk uit naa de terugkom avond met mijn mede-reizigers bij Fotoclass om elkaars foto’s te zien en de reis nog eens te herbeleven.

 6. Ik hoopte stiekem op een hele hoop tijdens de ‘IJsland Expedition South’ maar deze reis oversteeg mijn hoop en verwachtingen: het was FANTASTISCH! Wat hebben we met elkaar genoten van de prachtige, ongerepte en zeer gevarieerde natuur in het zuiden van IJsland. We hoefden maar in te stappen en werden door Peter en Thea naar supermooie plekken gebracht die we vervolgens, samen met andere ‘foto-gekkies’ op beeld mochten vastleggen. Ik ben verrast door de diversiteit van IJsland: van apocalyptisch maanlandschap tot schuimende branding (met zwart zand), van spuitende geisers tot pruttelende zwavelprutjes, van immense ijsschotsen tot onwerkelijk prachtige mosvelden, van kletterende watervallen in alle soorten en maten tot heuvels in prachtige herfstkleuren om doorheen te struinen. We hadden geluk met het prachtige weer en het noorderlicht te mogen spotten. De hotels waren zonder uitzondering goed: fijne kamers en bedden, lekker eten en gastvrije ontvangst. Waar nodig kon je Peter en Thea om hulp vragen, zowel voor praktische tips of voor vragen over fotografie. Waarvoor dank! I won’t forget the guides! 😉

 7. Gisteren terug van een onvergetelijke reis naar het zuiden van IJsland. Wat was het prachtig!! Ik heb de afgelopen week zoveel gezien en genoten van al het moois. Wat is de natuur en de kleuren (ook een beetje geluk dat je er op dat moment mag zijn) prachtig. Heel veel foto’s gemaakt en tips gekregen. En als kers op de taart ook nog het noorderlicht mogen meemaken. GEWELDIG!!! Dank je wel Peter en Thea

 8. IJsland South: Ik had de reis 9 maanden geleden geboekt en kon niet wachten om op reis te gaan met FotoClass. Wát heb ik genoten van een heerlijke reis met onvergetelijke, unieke, prachtige, ongelooflijke mooie natuur en omgeving. Dank Peter en Thea voor de begeleiding van deze prachtige reis en dank ook aan de lieve, gezellige medereizigers. Ik denk dat we met z’n allen iets unieks hebben meegemaakt!

 9. Zuid IJsland, een onvergetelijke reis in alle opzichten! Het landschap is zo uniek en verschillend dat je je ogen uitkijkt. Prachtige herfstkleuren, iedere dag zon, een hele leuke groep reisgenoten en de volledige ontzorging door Thea en Peter maakten dat ik een fantastische week heb gehad.

 10. Reis IJsland South was voor mij echt élke cent van de reis waard. Mooie fotogenieke plekken waar we goede tips kregen van Peter en Thea. Samen met de reisgenoten veel gefotografeerd, uitgewisseld en natuurlijk genoten. Wij hadden een soort “indian summer” afgelopen week, elke dag zon en ook het Noorderlicht kunnen vastleggen. Wat heb ik mijn hobby ten volle kunnen uitoefenen onder de bezielende leiding en fraai uitgestippelde reis van Fotoclass (Peter en Thea nogmaals bedankt en tot de terugkom avond).

 11. Gisteren terug gekomen van een geweldige reis naar het zuiden van IJsland. Nadat ik eerder al mee was geweest naar het noorden was ik toch ook wel erg benieuwd geworden naar het zuiden. Super blij dat ik deze reis heb gedaan! Het was een prachtige week, iedere dag mooi weer, prachtige locaties waar je je ogen uitkijkt, een gezellige groep en super fijne hulp van Peter en Thea.

  Alles was weer top geregeld en we hadden iedere dag een fijn programma. We kregen weer de mooiste plekken te zien waar over het algemeen nog weinig toeristen op af komen. Hierdoor konden we fijn onze gang gaan met fotograferen en overal kregen we weer ruim de tijd om wat dingen uit te proberen qua instellingen. Einde van de week zelfs nog midden in de nacht het noorderlicht kunnen zien en ook toen stonden Peter en Thea klaar om tips te geven.

  Het was weer een onvergetelijke reis! Ik kan deze reis iedereen aanbevelen!

 12. Net terug van een fotoreis naar IJsland South. Een heerlijke belevenis onder leiding van Peter en Thea. Ze weten nog de plaatsen te vinden waar het toerisme niet zo duidelijk aanwezig is en dus niet zo druk. Het zijn drukke dagen en soms vermoeiend, maar absoluut de moeite waard.
  Een hele week geen regen, een geweldige gezellige, behulpzame en fanatieke groep en dan ook nog het Noorderlicht zien maakt deze reis compleet. Bedankt Peter en Thea.
  Mijn advies: beleef het zelf.

 13. Wat een gezellige en leerzame fotocursus hebben we gehad ,Peter,Thea en Lenny bedankt voor jullie geduld en vele instructies.
  En idd, eerst maakte onze camera de foto’s (ai) nu na 5 lessen maken wij de foto’s.
  Ik kan niet wachten tot 2 november masterclass 2 begint.
  Vooral de outdoordag was goed verzorgd en alles top geregeld incl een uitgebreide lunch.
  TEAM FOTOCLASS BEDANKT !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *