810 reacties op “Ons Gastenboek

 1. In oktober de reis naar IJsland mogen maken onder begeleiding van Peter en Thea. Het was een geweldige / gezellige reis om mee te maken, en wat gaat een week snel voorbij als je schitterende natuur mag bekijken/fotograferen. Goed georganiseerde reis met prima verblijven.

 2. Afgelopen donderdag helaas de laatste les gehad van de basis cursus fotografie. Ik heb zoveel geleerd over het fotograferen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en het blijft hangen omdat je het meteen uitprobeert.
  Mocht je meer willen leren over fotograferen, dan raad ik Fotoclass zeker aan.
  Heb mezelf meteen aangemeld voor 2 nieuwe cursussen.

 3. Vorige week de workshop Colors of Nature gevolgd. Wat een prachtig natuurgebied! Zowel ruimte voor landschapsfotografie als macrofotografie; lekker oefenen met o.a. kleurtemperatuur. Vandaag de foto’s bekeken en de opdrachten (altijd weer een creatieve uitdaging!) ingestuurd. En natuurlijk was het ook gewoon weer een super gezellige dag met een leuke groep mensen. Bedankt weer Peter en Thea, tot de volgende keer!

 4. Gisteren de workshop ‘into the dawn’ gedaan. Ondanks dat de zon zich niet liet zien heb ik een hele mooie ochtend gehad en mooie foto’s kunnen maken. Weer veel geleerd over belichting en compositie en ook dat je de tijd moet nemen:)
  Het was gezellig! Dank je wel, Peter en Thea

 5. Gisteren de workshop spelen met licht gedaan. Een hele leuke en creatieve manier van fotograferen. Nieuw voor mij en een creatieve plus om de donkere wintermaanden in te vullen. Een geslaagde en zoals altijd gezellige avond bij Fotoclass. Dank je voor deze Peter en Thea!

 6. Gisteren de workshop Colours of nature gedaan. Wat een prachtig gebied hebben jullie hiervoor uitgekozen! Veel mogelijkheden om te oefenen met landschapsfotografie, maar ook heerlijk in de weer geweest met macrofotografie, daar heb innig wel wat meer oefening voor nodig, merk ik. Leuk gezelschap, kenner van de fotocamera’s binnen handbereik, dus direct advies bij sommige moeilijke onderwerpen. Alles weer op de welbekende Fotoclass manier begeleid met een flinke dosis humor. Heb genoten van deze dag! Ga gauw kijken of er nog een leuke workshop te plannen is. Dank jullie wel Peter en Thea!

 7. Weer een leerzame fotoworkshop gehad met het top team van Fotoclass.
  Urbex Duisburg en weer wat wijzer geworden echt leuk om dit te doen omdat je weer iets anders leert met je camera .
  thanks Peter en Thea.

 8. Afgelopen Zondag de Zwart Wit Workshop gehad .
  Super leuke & gezellige Workshop met goede tips & tops . Leerzaam .
  Peter & Thea bedankt voor deze fantastische dag .

  Graag tot Ziens Rienette

 9. zwart-wit workshop gevolgd vandaag in den bosch , heerlijk no nonsense uitleg hou ervan
  dan is het gewoon duidelijk !
  Het is niet makkelijk is gebleken maar toch was het super leuk ! moet gewoon blijven oefenen .
  dank jullie wel voor jullie hulp en geduld ..
  tot snel weer .

 10. de zwart wit cursus gevolgd vandaag was gaaf,
  vond het niet makkelijk maar wel leuk om te doen, wordt veel oefenen , dank je wel weer wie weet binnenkort weer een cursus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *