785 reacties op “Ons Gastenboek

 1. Leuke macro workshop in Appeltern gedaan.
  Docenten gaven tevoren duidelijke uitleg waarna we aan de slag gingen. In een gemoedelijke, prettige sfeer hele dag bezig geweest waarbij er voldoende persoonlijke aandacht voor eenieder was. Genoten van een gezellige dag!

 2. Gisteren teruggekomen vanuit Frankrijk. Wat een leuk weekend, dat Vive la France!! Niet te ver weg, leuke chambre d’hote waar we door Lucy en Gerrit enorm verwend zijn met heerlijke hapjes, lekker eten, belangstelling naar hoe onze dag was geweest en prima luxe kamers met alles erop en eraan, superplekje!!!
  En dan natuurlijk de begeleiding door Thea en Peter…….gezellig, leerzaam, humorvol en uitdagende opdrachten. Weer veel geleerd en nu maar de mooiste foto’s uitzoeken voor de terugkomavond. Een heerlijk ontspannen weekend gehad. Dank jullie wel Lucy, Gerrit, Thea en Peter😘

 3. Vandaag een “Vive la France” afgerond. Met Thea en Peter (sorry Peter, dames gaan voor) een aantal dagen mogen genieten. Want dat zijn de workshops van Fotoclass. Op een leuke ontspannen manier veel leren maar vooral doen. Thea en Peter zijn niet nadrukkelijk aanwezig (ok, Peter soms wel) maar op een gemoedelijke wijze steek je heel veel op van deze fotospecialisten pur sang.
  En dat nog in combinatie met een voortreffelijk adres (L’orchidée Sauvage in Ailly-sur-Meuse), maakt dit een geslaagde workshop.
  Dankjewel Thea en Peter en tot weerziens bij een volgend evenement

 4. Basiscursus net afgerond. Wat een ontzettend leerzame tijd. 2 avonden belangrijke theorie geleerd en daarna een avond in de praktijk diverse opdrachten geprobeerd. De outdoordag was de kers op de taart waar ik de theorie in praktijk kon proberen. Heel veel geleerd met de nodige dosis humor. Ik heb het zo naar mijn zin gehad dat ik me meteen heb aangemeld voor een masterclass. nu al zin in :}

 5. Dinsdag de laatste les van de beginnerscursus gedaan. De manier waarop de lessen gegeven worden, met humor, toewijding en vooral passie voor de fotografie is geweldig. In 4 weken tijd leer je ontzettend veel. De outdoordag is echt top!
  Op naar de masterclass!

 6. Gisteravond de laatste les van de basiscursus fotografie. Toen ze vier weken geleden vertelden wat we zouden leren, verklaardde ik ze voor gek, maar wauw!, wat heb ik een boel geleerd! Het hoogtepunt was toch wel de outdoordag, waarbij je theorie direct in de praktijk kan toepassen. Prachtig om in de laatste les de foto’s terug te kijken die je voor de eerste lessen had ingeleverd en de stijgende lijn te zien in vergelijking met de laatste foto’s en zelf hier feedback op te geven naar aanleiding van wat je hebt geleerd in die korte tijd.
  Deze zomer zelf hopelijk veel fotografie uren maken en dan kom ik in het najaar graag terug voor een vervolg.

  Bedankt Peter en Thea

 7. 5 juni was het zover: de workshop spontane kinderfotografie ging door, Het wachten waard, want het was weer heel leerzaam en gezellig.
  Bedankt Peter en Thea, maar vooral de 4 “modellen” voor hun geduld en inzet! Dank zij hun leuke resultaten kunnen krijgen. En de tips en tops van Thea en Peter gaan me zeker helpen betere foto’s te maken.

 8. Met veel plezier cursus fotografie gedaan en super veel geleerd.
  Zeker een aanrader voor iedereen die wat meer uit de camera wil halen.
  Kijk nu al uit naar de volgende cursus en workshops.

  Bedankt Peter en Thea

 9. Na een hele leuke cursus weet ik nu aardig hoe mijn camera werkt. De combinatie van theorie en praktijk werkt super. Al na de eerste les kun je aan de slag en elke verdere les ben je wijzer. Bedankt!

 10. Na lang wachten en diverse malen uitgesteld door corona kon de fotocursus beginnen. Buiten dat het erg leerzaam was heb ik hier veel plezier aan beleefd. Peter en Thea zijn twee hele enthousiaste mensen met veel humor. Ze gaan mij dan ook zeker weer terug zien.

  Peter en Thea bedankt!

 11. Net de cursus Fotografie afgerond, ontzettend leerzaam en heel erg leuk en gezellig. Mijn camera nu pas beter leren kennen d.m.v. de theorie maar zeker door alle praktijkoefeningen tijdens de avonden en de outdoordag. De volgende cursus staat alweer gepland. Peter en Thea bedankt.

 12. Weer veel kunnen leren dankzij Peter en Thea! Ditmaal met de workshop ‘Move your camera’. Erg leuk om te doen! Geef een hele andere kijk op de fotografie, waarbij je erg mooie creatieve en schilderachtige foto’s kunt maken.
  Groetjes Marijn

 13. Nou was me dagje wel vandaag iets gedaan wat je niet snel met je camera zal doen voor de meesten maar dit was wel leuk en leerzaam weer iets anders te proberen . met de Workshop Move your Camera dit was leerzaam en weer gegeven door het Top Team .
  Peter en Thea bedankt en ook voor de mooie locatie die erbij hoorde.

 14. Vandaag 6 juni workshop ‘Move your camera’ meegemaakt 🙂 weer tijd om de instellingen van de camera onder de knie te krijgen, nieuwe vaardigheden en een heerlijke wandeling in een prachtige omgeving. Bedankt weer Thea en Peter

 15. Op 1 mei met veel plezier op de grond gelegen in de tuinen van Appeltern. Macrofotografie workshop van Peter en Thea.
  Veel geleerd ( een statief is een onding 😀) oa hoe interessant zwart wit is, achtergronden etc . Heb je een macrolens dan kan ik deze workshop zeker aanbevelen.

 16. Afgelopen zaterdag heb ik mij in de Tuinen van Appeltern volledig kunnen storten op het aanleren van de (lastige) technieken die een rol spelen bij macrofotografie.
  Dankzij de grote kennis en vaardigheden van Thea en Peter heb ik stappen kunnen maken. Lang niet alles ging perfect, maar er zitten gelukkig ook al enkele boeiende opnames tussen. Het is écht fascinerend om de impact te zien van een micro-opname in een foto. More to come 🙂

  De voorjaarszon en het afsluitende drankje, maakte de dag helemaal compleet. Dank! Thea en Peter!!

  Workshop Macrofotografie

 17. Yes, we mogen weer, vandaag roofvogels gefotografeerd bij Havikshoeve in Wellerlooi. Mooi weer en meer dan gezellig. Weer wat geleerd over de roofvogels maar ook hoe je mooie foto’s maakt.
  Op een leuke manier vandaag bijna 1000 foto’s gemaakt waar de helft zo van weg mag, maar zeker een aantal mooie tussen zit.
  Met dank aan de enige hippe vogel, Peter die op de grond bleef staan en de strakke sturing van Thea. Ja ik weet het, linker hand onder de lens 😀. Op naar de volgende sessie.

 18. Een dagje totaal vergeten wat er in wereld aan de hand is en alleen maar genieten van foto’s maken en gezelligheid.

  Weer veel opgestoken en zeker voor herhaling vatbaar.

  Bedankt Peter en Thea!

  Manon Weidema
  Workshop Roofvogelfotografie

 19. Nou dat was mij weer een aangename verrassing om weer een leuke fotografie ochtend te hebben met jullie
  en ook weer wat op gestoken om wat anders te kijken en dan ook iets nieuws te proberen en ook gelijk voor deze workshop ingeschreven want zo leer je camera ook anders kennen.
  mag ik jullie weer bedanken voor deze gezellige ochtend .
  mijn dank is weer groot .

  Mark de Kruijf
  Workshop Colors of Nature.

 20. Vandaag dan eindelijk de workshop colers of nature gehad.
  Het was het wachten meer dan waard.
  Weer mooie foto’s gemaakt en natuurlijk veel slappe klets gehoord.
  Op naar de volgende cursus/workshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *