842 reacties op “Ons Gastenboek

 1. Vandaag dan eindelijk de workshop colers of nature gehad.
  Het was het wachten meer dan waard.
  Weer mooie foto’s gemaakt en natuurlijk veel slappe klets gehoord.
  Op naar de volgende cursus/workshop

 2. Ik vond het kei leuk en heb veel geleerd. De juf die ik heb gehad was ook kei gezellig en enthousiast. Ik heb heel erg genoten en veel bij geleerd. Tot de volgende kids workshop!

 3. Dank jullie wel voor een heleboel geduld met mij maar vooral voor een zeer leerzame morgen DB met als thema zwart-wit fotografie en dan wel op de M… (het was eerst eventjes ‘puffen’ maar allengs ging het beter – althans dat vond ik…). Ga als het mag c.q. kan zeker nog een paar workshops c.q. cursussen volgen.
  Tot ‘n volgende ontmoeting, hetty

 4. In september heb ik de basis cursus gedaan! Echt een aanrader, super leuk om op een andere manier foto’s te leren maken. En aardige mensen om je te helpen als je er even niet uit komt. Veel geleerd en weer een ervaring rijker.

  Bedankt Thea & Peter

 5. Workshop Bruidsfotografie:
  Erg veel geleerd van deze workshop! Een must wanneer je je ooit wilt gaan richten op bruidsfotografie!
  Een erg gezellige dag en veel gelachen! Bedankt Peter en Thea 😉

 6. Hallo Peter en Thea, wat heb ik genoten. Jullie noemen ons een leuke groep, fotoclub FCLichtenvoorde! Nou wij vinden jullie een geweldig en leuk stel fanatieke fotografen. Jullie hebben de workshop in het Openluchtmuseum in Arnhem fantastisch verzorgd. We hebben veel tips en feedback gekregen, chapeau. Ik hoop jullie snel weer te zien als meester en juf!

 7. Hallo Peter en Thea ., leuk dat jullie ons een leuke groep vonden ..de fotoclub uit lichtenvoorde . maar dat hadden we jullie natuurlijk voor die tijd al kunnen zeggen ☺️☺️ Ik heb het ook als ontzettend leuk en leerzaam ondervonden. Alleen die lokroep ( 🦚)al naar mate de de dag het werd steeds beter 😂…
  Heb toch heel wat opgestoken en ga hier mee zekers aan de slag zoals instellingen en kijken naar zwart/ wit …. hopelijk zien we elkaar weer … Bedankt voor de mooie en leuke workshop Z/W

 8. De basiscursus gevolgd. En wat was dat leuk!
  Ik kijk nu beter en let er beter op hoe ik een foto maak.
  Kijk al uit naar de workshop in Ravenstein.
  En zal me zeker vaker inschrijven voor workshops.
  Bedankt Peter en Thea!

 9. Basiscursus gevolgd bij Peter en Thea, direct daarna besloten overige cursussen en workshops ook bij Peter & Thea te volgen. Serieuze stof, gebracht met een gezonde dosis humor. Vanochtend de workshop zwart-wit fotografie gevolgd en de volgende alweer gepland! Fijne cursussen, duidelijk uitgelegd, gebracht met humor en geduld.

  Tot de volgende! 🙂

 10. De basiscursus is voorbij en wat vind ik dat jammer! Ik had nooit gedacht dat ik ooit zou kunnen fotograferen in de M-stand, maar ik wil serieus nooit meer anders! Wat zijn Peter en Thea fijne mensen met een hoop humor en geduld. Mij zien jullie zeker vaker terug!

 11. Met heel veel plezier deelgenomen aan de basiscursus fotografie.
  Duidelijke uitleg, proffesionele aanpak en een gezellige sfeer. Ik ga zeker verder met het geleerde en ook kijken wat er mogelijk is met vervolg cursussen en workshops.

 12. Gisteren heb ik de basiscursus afgerond. En jeetje wat baal ik! Waarom heb ik dit niet 5 jaar geleden meteen gedaan, toen ik mijn eerste spiegelreflex camera kocht! Wat had ik hier veel mislukte foto’s mee kunnen voorkomen.
  Peter en Thea geven heerlijk, eenvoudig en eerlijk les! Super fijn en duidelijk. Al na les 1 verbeterde mijn foto’s van kiekjes steeds meer naar echte foto’s met een verhaal.
  Wat was het gezellig in de groep en leerde wij ook van elkaar.
  Peter en Thea, jullie zijn nog niet van mij af, ik ga nog een paar keer terugkomen want fotografie is zó leuk! En jullie lessen ook!
  Super bedankt!
  Groetjes wilma

 13. Gisteren hebben mijn vrouw Ellen en ik de workshop Bruidsfotografie gedaan bij FotoClass. Het was een ontzettend leerzame, maar vooral ook leuke dag! We hadden een gezellige groep cursisten, de ‘modellen’ voor de shoot in Ravenstein waren heel relaxed en het stadje Ravenstein is erg fotogeniek dus een perfecte locatie voor hetgeen wij kwamen doen. Het meest belangrijke (voor ons dan) was de enorme pret en de humor die gisteren de rode draad was. De hele ochtend trakteerde Peter ons op soms best pittige theorie maar zijn manier van praten in combinatie met zijn hilarische verhalen en opmerkingen, zorgen ervoor dat alles behapbaar blijft en, veel belangrijker, blijft hangen! Thea gaf ons gedurende de dag ook heel veel nuttige tips & tricks en is perfect ingespeeld op Peter. Het is een feestje om een workshop bij deze twee te volgen. Ze zijn 100% zichzelf, hebben belachelijk veel kennis in huis, maar zijn zonder opsmuk en gedoe. Daar houden wij van. De lunch was ook goed verzorgd, en toen de workshop ten einde was, hebben we nog met z’n allen een drankje op een terras gedaan om even na te kletsen, dus we kwamen niets te kort! Topdag gehad en een absolute aanrader! Ellen & Eva uit Eindhoven

  PS. Speciaal voor Peter: ik zal nooit meer naar een zebra kunnen kijken zonder compleet de slappe lach te krijgen (iets met kleur en een zebra op de foto…..)!

 14. Intussen al 2 weken geleden dat ik de workshop “macrofotografie” bij jullie gevolgd heb. Een hele leuke en leerzame ervaring. Ik weet dat ik nog veel moet oefenen, maar dat is leuk! Veel tips opgedaan. Ik raak nog verslaafd aan jullie workshops!

 15. Wat was de Workshop Macro Compleet op 6 september een fantastische dag! Zoals altijd weer heel gezellig, met Thea en Peter en de andere cursisten. Maar ook heel erg leerzaam. Ik heb een flinke stap de diepte in gezet in de macrofotografie, veel tips en trucs geleerd (waar zijn die wasknijpers nou toch voor 😉 ) en nog genoeg oefeningen om de komende tijd verder mee aan de slag te gaan. En thuisgekomen met een aantal mooie plaatjes, waar ik best trots op ben. Dank je wel Peter en Thea en tot een volgende keer!

 16. Zondag 6 september heb ik aan de workshop Macro compleet meegedaan in Appeltern. Ik heb weinig ervaring met macrofotografie. Tijdens de workshop is me veel duidelijk geworden
  , waardoor ik nu zelf beter aan de slag kan hiermee. Appeltern is bovendien een mooie lokatie waar je uren door kunt brengen om te forograferen. Dank jullie wel Peter en Thea!

 17. Afgelopen zaterdag de workshop Macro Compleet gedaan bij Thea en Peter. Heel erg leuk, maar ook intensief. Ik heb veel handige trucjes geleerd, maar oh,oh, oh ik moet nog wel blijven oefenen want macrofotografie is pittig maar wel een leuke tak binnen de fotografie. Ik ga hier zeker wat vaker mee doen. Het was een erg gezellige en inspirerende dag. Ik kan hem van harte aanbevelen. Dank jullie wel Thea en Peter!

 18. Wat een super avonden en outdoordag gehad bij jullie
  en ik heb weer aardig wat bij geleerd wat ik nog niet kende en het doet mij goed om dan bij jullie een cursus te volgen .
  ik kan niet wachten om bij jullie een workshop en/of een cursus te volgen en natuurlijk de reizen .
  het is voor de mensen die nog geen ervaring hebben echt iets om van je camera te leren echt top .

  was weer gezellig .
  Met vriendelijke groet,

  Mark de Kruijf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.