1. Wat was de Workshop Macro Compleet op 6 september een fantastische dag! Zoals altijd weer heel gezellig, met Thea en Peter en de andere cursisten. Maar ook heel erg leerzaam. Ik heb een flinke stap de diepte in gezet in de macrofotografie, veel tips en trucs geleerd (waar zijn die wasknijpers nou toch voor 😉 ) en nog genoeg oefeningen om de komende tijd verder mee aan de slag te gaan. En thuisgekomen met een aantal mooie plaatjes, waar ik best trots op ben. Dank je wel Peter en Thea en tot een volgende keer!

 2. Zondag 6 september heb ik aan de workshop Macro compleet meegedaan in Appeltern. Ik heb weinig ervaring met macrofotografie. Tijdens de workshop is me veel duidelijk geworden
  , waardoor ik nu zelf beter aan de slag kan hiermee. Appeltern is bovendien een mooie lokatie waar je uren door kunt brengen om te forograferen. Dank jullie wel Peter en Thea!

 3. Afgelopen zaterdag de workshop Macro Compleet gedaan bij Thea en Peter. Heel erg leuk, maar ook intensief. Ik heb veel handige trucjes geleerd, maar oh,oh, oh ik moet nog wel blijven oefenen want macrofotografie is pittig maar wel een leuke tak binnen de fotografie. Ik ga hier zeker wat vaker mee doen. Het was een erg gezellige en inspirerende dag. Ik kan hem van harte aanbevelen. Dank jullie wel Thea en Peter!

 4. Wat een super avonden en outdoordag gehad bij jullie
  en ik heb weer aardig wat bij geleerd wat ik nog niet kende en het doet mij goed om dan bij jullie een cursus te volgen .
  ik kan niet wachten om bij jullie een workshop en/of een cursus te volgen en natuurlijk de reizen .
  het is voor de mensen die nog geen ervaring hebben echt iets om van je camera te leren echt top .

  was weer gezellig .
  Met vriendelijke groet,

  Mark de Kruijf

 5. De basiscursus is leuk en leerzaam! Gezellige avonden waarin je veel leert. Echt de ideale start om fotografie onder de knie te krijgen. Nu thuis zelf verder oefenen met alles wat geleerd is. Bedankt FotoClass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *