789 reacties op “Ons Gastenboek

 1. Vorige week een heerlijke week in IJsland gehad, wat een prachtig land, om elke hoek weer een ander vergezicht, spectaculaire watervallen, mooie gletsjers en op de 2e dag al getrakteerd op een werkelijk schitterend Noorderlicht. Was gewend alles op de automaat te fotograferen, maar heb tijdens deze reis al veel geleerd dit handmatig te doen, maar heb nog veel te leren. Bedankt Thea en Peter! en alle andere reisgenoten. Een reis om met veel plezier op terug te kijken.

 2. Net terug van een Reis lofoten herfst editie.
  Wat een mooi Landschap zo in de Herfst en veel mooie dingen gezien, dit was een reis om nooit te vergeten. We hebben alles gezien, Noorderlicht, Potvissen, Orka’s, zeearenden en geweldige landschappen. Een top ervaring weer met een top team van #fotoclass echt genoten .
  Bedankt Peter en Thea

 3. Het is al weer een week geleden dat we de workshop hadden in de Den Bosch , en nog steeds ben ik aan het genieten.
  Het was weer top geregeld en vooral ook gezellig. Vol tips en trucs keerden we weer huiswaarts en bereiden we ons nu voor op het weekendje Frankrijk. We kijken er naar uit!!
  Peter en Thea hartelijk dank en tot in Frankrijk

 4. Workshop architectuur in Den Bosch gehad samen met leden van de FC Lichtenvoorde ..
  Het was weer een hele gezellige , leerzame en zonnige dag … bedankt Perer en Thea .. het was TOP … tot volgend jaar “weekend Frankrijk “, ik kijk er helemaal naar uit 👍

 5. Jammer de 5 lessen zitten er alweer op, ik vond de basis foto grafie cursus geweldig leuk, heel veel humor, twee leuke cursus leiders , De oud door dag was ook echt super, Peter en Thea , dank je wel voor alle tips op en aanmerkingen, enne de zwart / wit cursus is al weer gepland.
  zal nog vaak aan jullie denken,
  Boven langs , niet meer gebruiken, de m van makkelijke stand en linker hand, hebben een andere betekenis gekregen ,
  groet tot snel Alice van bergen

 6. Afgelopen zaterdag heb ik in de mooie Tuinen van Appeltern de workshop Macro Compleet gevolgd.
  Bij aankomst kregen wij onder het genot van een bakkie koffie wat tips en tricks te horen van Thea, waarna we lekker aan de slag konden gaan.
  Ik heb samen met de mede cursisten een erg leuke dag gehad. Ik kan alleen maar zeggen; dat smaakt naar meer!
  Thea en Peter bedankt voor deze geslaagde dag.

  Groetjes Marc

 7. Een gezellige, drukke maar ook een leerzame dag macro fotografie met Thea en Peter als geduldige leermeesters..
  Prachtige locatie in de tuinen van Appeltern.
  Wederom een geslaagde workshop .

 8. ‘Lachen, leren en intens genieten’

  Wat hebben wij een heerlijk weekend gehad in Frankrijk. Terwijl wij genoten van de perfecte verzorging van Lucy en Gerrit, werd geen moment onbenut gelaten om de fijne kneepjes van de fotografie over te brengen. Op verschillende locaties werden diverse onderdelen aangestipt. Locaties die ook de moeite waard zijn voor de niet-fotografen onder ons (dus ook partners kunnen zich hier goed vermaken). En tussen het fotograferen door was er tijd voor ontspanning en veel lol. De chemie tussen de gastheren spatte er in ieder geval vanaf. Wil je Frankrijk op een andere manier bekijken? Ga dan zeker mee op de Viva La France reis van FotoClass.

 9. Is het leuk om een hele dag bezig te zijn met het fotograferen van (delen van) bloemen of insecten? Nou en of! In een kleine groep, met Thea en Peter als twee deskundige begeleiders die waar nodig hulp en advies gaven en ons door de dag heen een variatie aan opdrachten voorschotelden, zijn we in de prachtige tuinen van Appeltern ingespannen bezig geweest. Het smaakt naar meer ( zeker op een dag met wat minder wind).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *