886 reacties op “Ons Gastenboek

 1. Vanavond de basiscursus fotografie afgesloten, en mannnn wat heb ik veel geleerd de afgelopen 4 weken!!!
  Gewoon in oer Brabants Jip en Janneke taal, met een grote dosis humor (soms wat teveel) krijg je alles haarfijn uitgelegd.
  Een leuke cursus die voor iedereen te volgen is.
  Heb me meteen voor masterclass 1&2 aangemeld

 2. Vorige maand teruggekomen van mijn vierde reis met FotoClass, Tanzania, en nog druk bezig met de prachtige foto’s uitzoeken en bewerken. Net als de eerste drie reizen was ook deze weer top georganiseerd. Geheel gericht op fotografie, rangers die goed geïnstrueerd zijn en precies weten wat een fotograaf nodig heeft. De prijs die FotoClass publiceert is ook echt all-in, met uitzondering van eigen drankje en fooien. De begeleiders van FotoClass zijn ervaren fotografen en helpen waar nodig. Geven tips en zorgen voor de ultieme ervaring.
  De vijfde reis is inmiddels gepland.

 3. Zojuist de beginners cursus afgerond met heel veel leuke en leerzame avonden. De cursus word lekker plat en speels gegeven waardoor je het wel heel goed onthoud. Zojuist aangemeld voor de masterclass II om nog een stap verder te gaan! Bedankt voor de cursus en tot november!

 4. Nu ik de foto’s aan het uitzoeken ben, realiseer ik me opnieuw hoe prachtig de reis naar Tanzania was! Het was, zoals altijd, uitstekend georganiseerd. Wat heel veel indruk maakte op mij waren al die dagen in de Serengeti. De enorme weidsheid van de natuur en de enorme aantallen gnoes en zebra’s die we zagen, dat is eigenlijk niet in woorden te vatten. Letterlijk van de horizon links tot aan de horizon rechts zag je ze lopen. Dat moet je gewoon met je eigen ogen zien. En ook de ervaring van slapen in tenten waar je de dieren in het donker letterlijk langs de tent hoort lopen is onvergetelijk. Of je hoort ze achter de tent grazen (geen idee welke dieren want je mag de tent niet uit), dat moet je ook zelf ervaren.
  En dat samen met hele leuke gezellige mensen en met twee fantastische rangers.
  En natuurlijk bedank ik Peter en Thea hartelijk: deze reis ga ik nooit vergeten!

 5. Een paar dagen geleden terug gekomen uit Tanzania. Wat een fantastische reis! We hebben zoveel mooie en bijzondere momenten beleeft. De grote migratie, badderende olifanten, parende leeuwen, etende hyena’s en ga zo maar door. En dan slapen in een (luxe) tent, midden in de Serengeti. Hoe bijzonder is dat. Met een gezellige groep, twee ervaren rangers die veel over het wild en de natuur wisten te vertellen en natuurlijk de goede organisatie en fotografie tips van Peter en Thea. Ik heb prachtige foto’s gemaakt, maar bovenal ontzettend genoten! Het is een onvergetelijke ervaring waar in nog vaak aan terug zal denken.
  Peter en Thea, nogmaals ontzettend bedankt en tot de volgende reis!

  Liefs, Martine

 6. Wat hebben wij een fantastische reis gehad naar Tanzania. De hotels, de lodges, de maaltijden, de rangers die ons op de mooiste plekken hebben gebracht waar wij met onze camera’s op het wild konden schieten, de tips van Peter en Thea op fotografiegebied en bovenal de gezelligheid van de groep.
  Het was voor ons een onvergetelijke reis met fantastische herinneringen. En ja, de gemaakte foto’s, wat zijn wij er blij mee!
  Het is een kostbare reis, maar gezien wat we hebben mogen ervaren zeker niet duur. Het was geld dubbel en dwars waard.

  Tot de volgende reis en hartelijk bedankt,
  Ton & Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *