833 reacties op “Ons Gastenboek

 1. Zo, net terug uit de Faeröer Eilanden samen met een hele leuke groep fotografen want was dit een mooie reis.Veel foto’s gemaakt in een prachtige omgeving. Het was voor mij een nieuwe ervaring om deze omgeving te ontdekken. Geweldige vergezichten en ook mooie watervallen, welke eerst een beetje klein waren maar daarna als we dichterbij kwamen best groot. Een paar mooie wandelingen gemaakt op Mykines met de beroemde puffins. Wat zien die vogels er lief uit en mooi om vast te leggen met de camera. Ik heb echt genoten van deze reis bedankt weer voor deze mooie reis . Elk hoekje hebben we gezien, ontdekt en vastgelegd. Geen haast en alle tijd om te genieten.
  Ik wil ook zeggen dat het top team Peter en Thea dit weer goed hebben gedaan. Bedankt ik heb genoten.

  Groetjes

  Mark de Kruijf

 2. Vorige week zondag voor de tweede keer de workshop Macrofotografie gevolgd bij Fotoclass.
  Erg leuk om eens op de vierkante meter bezig te zijn i.p.v. het fotograferen van een landschap.
  Het was een hele gezellige en leerzame dag met een leuke club in de Tuinen van Appeltern.

  Groetjes,

  Marc

 3. Thea en Peter,
  Bedankt voor de mooie, leerzame, intensieve, gezellige dag (uiteraard met de nodige humor) vol met macrofotografie gister.
  We kregen mooie opdrachten waardoor we goed bezig bleven. Ik heb er veel van geleerd en zal nog vaak macrofoto’s gaan maken.
  Iemand die nog twijfelt om deze workshop te gaan doen, het is zeker een aanrader!!!!

 4. Vandaag een mooie en leerzame dag gehad met de Workshop Marco Fotografie .
  en veel opdrachten die gedaan moesten worden maar erg leerzaam en dan hebben we ook een leuke dag gehad met lachten en uitleg krijgen
  weer van het top Team Peter en Thea .
  en ja weer veel van op gestoken.

 5. Wat was het een gezellige dag vandaag in de tuinen van Appeltern.
  Workshop macro; veel geleerd, geoefend met leuke opdrachten en ook niet onbelangrijk….veel lol gehad!
  Dank! Ik ben weer geïnspireerd!
  Nu nog een keuze maken om te laten bekijken uit een heleboel foto’s…..klusje!

 6. VIVE LA FRANCE

  Van 6 tot en met 8 Mei met 6 leden van FC Lichtenvoorde samen met Peter en Thea van Foto Class een weekend lang op pad geweest naar Ailly-sur-Meuse in Frankrijk…
  met overnachtingen bij L ‘ORCHIDEE SAUVAGE , het was heel leerzaam ,verschillende workshops gehad van de hele vroege morgen tot laat in de middag, dan meen je dat je al best veel weet maar ze kunnen je nog veel meer leren.
  en wat was het gezellig bij Gerrit en Lucie ,wat zijn ze gastvrij , hellemaal TOPPIE eten drinken en een boel gezelligheid.
  we zullen er nog lang over napraten.
  Dank jullie wel, Peter ,Thea,

 7. Ik heb een heerlijk weekend achter de rug, ‘Vive la France’! Wat een leuk weekend was dat. Alles klopte gewoon!
  Peter en Thea hebben ons weer veel geleerd en ons veel van de omgeving Verdun in het mooie Frankrijk laten zien.
  Ze namen alle tijd om uitleg te geven. Maar liefst vijf workshops hebben gezorgd dat ik trots en blij met mooie foto’s huiswaarts kon. Daar komt het gezegde ‘leven als God in Frankrijk’ vast vandaan ;).
  We werden vrijdag gastvrij ontvangen in chambres d’hôtes l’orchidee sauvage door Lucie en Gerrit. Het ontbrak ons aan niets,! Ik heb, ondanks mijn glutenallergie en andere allergieën, heerlijk gegeten. Lucie heeft zich echt uitgesloofd om te zorgen dat het een zorgeloos weekend werd voor mij. Met één woord Fantastisch!
  Dank je wel Peter en Thea! Dank je wel ook aan Lucie en Gerrit.

 8. Net terug van een heerlijk lang weekend Vive la France georganiseerd door FotoClass. Het was geweldig, perfect georganiseerd en vooral heel leerzaam.
  Naast het vele klikken met de camera hadden we de gezellige uurtjes, met gieren,lachen en brullen, bij Lucie en Gerrit van l’orchidee sauvage die voor de innerlijke mens zorgde. Ook voor jullie, hartelijke dank.
  Nu nog nagenieten van de vele foto’s.
  Peter en Thea, hartelijke dank voor dit mooie weekend en tot de volgende keer/reis.

 9. Afgelopen 2 weekenden wederom ‘viva la France’ georganiseerd samen met Thea en Peter. Hele fijne samenwerking waarbij het de cursisten aan niks ontbreekt! Beide gaan er met volledige ziel en zaligheid voor. Als je de basis een beetje kent van je camera zorgen zij voor de rest! Dus twijfel niet langer, ga gewoon met ze mee.👌

 10. Heb de cursus basis fotografie nu meer dan een week afgerond en mis het nu al
  De cursus was op een leuke en duidelijke manier uitgelegd en heel leerzaam.
  De outdoordag was echt heel gezellig en leerzaam door al wat je geleerd hebt in de praktijk te brengen.
  weet nu al veel meer van wit balance diafragma en sluitertijd .
  vind het nog wel heel moeilijk om de juiste waardes in te stellen maar door veel te oefenen gaat het wel steeds beter.
  Ga me zeker weer op geven na mijn vakantie voor een vervolg cursus.
  Peter en Thea bedankt .

 11. Ik heb de basiscursus met veel plezier gevolgd. Ik wilde graag mooiere foto’s kunnen maken . Dankzij de cursus heb ik mijn camera beter leren gebruiken , ik weet nu wat ISO, diafragma en sluitertijd betekend en dat foto’s maken op de automatische stand niet meer mag. De cursus heeft mijn fotograferen een boost gegeven ! Het was niet gemakkelijk maar wel leerzaam. Nu nog blijven oefenen dan komt alles goed. Bedankt Peter en Thea voor de fijne manier van lesgeven vol enthousiasme en passie voor jullie vak.
  Mvg

 12. Afgelopen Vrijdag de masterclass I afgerond en wat een opdrachten waren dit weer ook met opdrachten uit je eigen comfortzone .
  maar het was ook weer zeer leerzaam.

  bedankt voor de mooie opdrachten en de uitleg van de foto’s

  dank jullie wel . Peter en Thea

 13. Vandaag de Outdoordag gehad van de basiscursus. Veel gezien en geleerd op deze dag en is zeker de moeite waard! Geweldige tips meegekregen, ook voor de Masterclass die we volgen. Was beregezellig en leuk. Op naar de volgende cursus 😉
  Dank jullie wel , Peter en Thea

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.